2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım cok saol yok ben olumlu dusunuyorum sımdılık.ınsallah bısey olmıcak.zaten yarında gıdıcem tekrar bakıcaklar.bıde 27 yasındayım.sanırım cokta ılerı bı yas deıl benımkı.yınede dua edın ya bısey cıkmasın

evet cnm benimde baya belirginleşti ve cok gergin.maviş maviş görünüyor. ya kızlar bişe sorcam ben 10 haftalık hamileyim ve benim karnım göbek deliğim orası sanki böle geriliomus gibi hissediorum sanki şimdiden öne agırlık yapıyormus gibi sizdede oluyormu bu yada oldumu?
bu arada geçen gün annemle güzel bir bebek mobilyacısından beşiklerin fiyatına baktık 1000tl dedi sadece besiğe. ben oda takımı almamayı düşünüyorum ilerde alıcam..4-5 sene sonra .ama bu beşikler yatak olan beşiklerden. 8 yasına kadar kullanabiliomus. evlenirken cocuk odasına dolap yaptırmıstım o yüzden takım almıcam cok pişman oldum yaptırdıgıma ama idare edicem biraz işte. sizce bu beşik fiyatları normalmi araştıran oldumu hiç? ama beşik kocaman ve harikaaa

folic asit bitince benim göbeğimin şişliği de indi. neredeyse düz diyebilirim...

benim göbeğimde de gerginlik var. hamilelere pek gerinmeyin diyorlar. bende uyanınca gerinmeyi çok severdim. şimdi engel oluyorum kendime

valla bana pahalı geldi netten falan baktım gerçi nasıl bişey tam bilmiyorum ama istikbalde tam takımlar 1500 falandı netten bak istersen araştır bide kullananlara sormak daha mantıklı geliyo bakınca güzel gelen bi çok şey kullanışsızmış ben şimdilik bişey almayı dşünmüyorum çok erken daha nazar değmesin son aylara gelelim hayırlısıyla eşya kolay alınır

evet kızlar guzel masaj hareketlerı gosterıyolar gercekten bunlar cok ıse yarıyor benım kuzenımde hep yapardı cok rahatlatıyo bebeklerı
bıde kanalturkte hergun 13.30 da hamılelr ıcın program var gul golgenın programı ordada bılgı verıcı seyler konusuluyo evde olanla ızlesın bence

canım bence pahalı sadece beşikse burda da büyüyen beşiklerden sormuştum meraktan 450 falandı içinin uyku takımı da dahil iyiaraştır bence

Kızlar normal doĞum ızlemek ısteyen varsa ayrıntılarıyla ınternetten bulabılırsınız ben ızledım

sağol cnm yorumun için çok teşekkür ederim

ama tam beşik deil yanında çekmeceleri olan ufak bi eklentisi var ve bu çekmecenin üstünde bebğin altını degiştirme yeride var. ayrıca uyku tulumu fln hepsi içinde dahil..aslında banada pahalı geldi ama annem alıcak bizde kızın çeyizi gibi görülür beşik annem olsun alırım diyor bende alma deemedim dogrusu :teytey:

yaprak sarma selam canımmm

ben de yemekten geldim yine kaynatmışsınız bissürüüakannehir

bebek mobilyasından bahsedenler olmuş bende takım değil şimdilik beşik tarzı bişey düşünyorum hatta park yatak tarzında ama bakalım tabi erken daha hayırlısı.

Bizde de öyle kız annesi alıyo beşiği gerçi benimki daha bi yorum yapmadı ama ben de netten bakmıştım 500 civarıdı benim gördüklerimde senin dediğin gibi çekmeceli falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…