kızlar benim göğüslerimde damarlar çok fazla belli oluyor artık sizde de öyle mi
cnm tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama şöyle bir örnek vermek istiyorum.. benim eski işyerimde bi ablamız vardı 1 tane oglu vardı birgün dedimki ablacım sen neden 2. cocugu düşünmedin? diye sordum. gülçincim dedi ilk hamileliğimde şekerim yükseldi doktorum 2. cocugu kesinlikle yasakladı dedi.masada kalırsın dedi. ama onun degerleri baya bir yüksekmiş. inş seninkisi böle deildir. cünkü bildigim yasın büyükse hamileliklerde şeker yükselebilirmiş. ama hepsinde aynı sekilde riskli değil diye biliyorum. olumlu düşün olumlu olsun.. unutma herseyin bası moral... öptüm seni bence doktoruna danıs gittiğinde.:Saruboceq:
evet cnm benimde baya belirginleşti ve cok gergin.maviş maviş görünüyor. ya kızlar bişe sorcam ben 10 haftalık hamileyim ve benim karnım göbek deliğim orası sanki böle geriliomus gibi hissediorum sanki şimdiden öne agırlık yapıyormus gibisizdede oluyormu bu yada oldumu?
bu arada geçen gün annemle güzel bir bebek mobilyacısından beşiklerin fiyatına baktık 1000tl dedi sadece besiğe. ben oda takımı almamayı düşünüyorum ilerde alıcam..4-5 sene sonra .ama bu beşikler yatak olan beşiklerden. 8 yasına kadar kullanabiliomus. evlenirken cocuk odasına dolap yaptırmıstım o yüzden takım almıcam cok pişman oldum yaptırdıgıma ama idare edicem biraz işte. sizce bu beşik fiyatları normalmi araştıran oldumu hiç? ama beşik kocaman ve harikaaa
evet cnm benimde baya belirginleşti ve cok gergin.maviş maviş görünüyor. ya kızlar bişe sorcam ben 10 haftalık hamileyim ve benim karnım göbek deliğim orası sanki böle geriliomus gibi hissediorum sanki şimdiden öne agırlık yapıyormus gibisizdede oluyormu bu yada oldumu?
bu arada geçen gün annemle güzel bir bebek mobilyacısından beşiklerin fiyatına baktık 1000tl dedi sadece besiğe. ben oda takımı almamayı düşünüyorum ilerde alıcam..4-5 sene sonra .ama bu beşikler yatak olan beşiklerden. 8 yasına kadar kullanabiliomus. evlenirken cocuk odasına dolap yaptırmıstım o yüzden takım almıcam cok pişman oldum yaptırdıgıma ama idare edicem biraz işte. sizce bu beşik fiyatları normalmi araştıran oldumu hiç? ama beşik kocaman ve harikaaa
folic asit bitince benim göbeğimin şişliği de indi. neredeyse düz diyebilirim...
evde olan kızlar alişanın programını açın
hormonlarda öyle oluyomuş benimkilerde aynıkızlar benim göğüslerimde damarlar çok fazla belli oluyor artık sizde de öyle mi
canım bence pahalı sadece beşikse burda da büyüyen beşiklerden sormuştum meraktan 450 falandı içinin uyku takımı da dahil iyiaraştır benceevet cnm benimde baya belirginleşti ve cok gergin.maviş maviş görünüyor. ya kızlar bişe sorcam ben 10 haftalık hamileyim ve benim karnım göbek deliğim orası sanki böle geriliomus gibi hissediorum sanki şimdiden öne agırlık yapıyormus gibisizdede oluyormu bu yada oldumu?
sağol cnm yorumun için çok teşekkür ederimCanım üzülme sakın. Ben bir sitede okudum:
Henüz yeni olan bu yöntemin uygulanmasında temel sorun ense kalınlığının doğru ölçülmesidir. Bu ölçüm ise sanıldığı kadar kolay değildir. Ense pilisi kalınlığını milimetrenin onda birini ölçecek hassasiyette ultrason aletleri kullanılmalı ve ölçüm esnasında gebelik haftasındaki normal anatomik yapılar (amnios zarı) fetusun ense pilisinden ayırtedilebilmelidir. Bu da tecrübe gerektirmektedir. Yine fetusun bu gebelik haftalarında hareketlenmeye başlamış olması, ölçümün hassas bir şekilde yapılabilmesi için bazen 20 dakika ve hatta daha uzun süren sabırlı bir bekleyişi zorunlu kılmaktadır.
Bilgisayar programı milimetrenin onda birindeki farklılıklardan bile etkilenmekte ve örneğin 1.4 milimetrelik ense pilisi kalınlığı ile 1.7'lik ense pilisi kalınlığı ölçümü arasında bile bariz farklılıklar görülebilmektedir Aşağıda birinci resimde ense pilisi kalınlığı nispeten doğru olarak ölçülmüş, ancak ikinci resimde ideal olarak ölçülmüş şekilde görülmektedir. Birinci resim ile ikinci resim aynı fetusa ait olmalarına karşın birinci ölçüm 1.9 mm, ikinci resim ise 1.6 mm olarak ölçülmüştür. Bu fark çok anlamlı gibi görünmemesine karşın bilgisayara girildiğinde belirlenen risk oldukça farklı olmaktadır!
Yani bebeğin sağlığı için endişe etmene gerek yok canım. Ayrıca krmozom bozuklukları ile ilgili bazı risk faktörlerini taşıyor olman lazım. Yaş, ailede anomalili birey olması, hamilelikte sigara kullanımı falan... Boşuna ne kendini nede bebeğini üzme canım.
Pozitif düşün pozitif olsun herşey....
ama tam beşik deil yanında çekmeceleri olan ufak bi eklentisi var ve bu çekmecenin üstünde bebğin altını degiştirme yeride var. ayrıca uyku tulumu fln hepsi içinde dahil..aslında banada pahalı geldi ama annem alıcak bizde kızın çeyizi gibi görülür beşik annem olsun alırım diyor bende alma deemedim dogrusu:teytey: