- 12 Eylül 2009
- 2.379
- 1
bahçelievlerde niye ki
ben avcılar da oturuyorum beylükdüzünde hastaneye gidiyorum yakınsan tavsiye edicektim o yüzden özel ve çok lüks olmasına rağmen doğum fiyatları falan uygun bi hastane
bağcılarda da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahçelievlerde niye ki
ben avcılar da oturuyorum beylükdüzünde hastaneye gidiyorum yakınsan tavsiye edicektim o yüzden özel ve çok lüks olmasına rağmen doğum fiyatları falan uygun bi hastane
bağcılarda da var
bağcılarda da var
kızlar...inanmıyorummm...KAzen Temmuz 2010 anneleri topicini de açmış....eskiyoruzz artıkkkopuyorumnanaktan
KELEBEK-01 inşallah güzel haberlerle gelirsin canım merakta bırakma bizi
cevap yazan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
iyi ki varsınız inş dediğiniz gibi iyi olur ama ben bir ay nasıl beklicem onu düşünüyorum
dün gece hiç uyuyamadım inanın sersem sarhoş gibiyim sizlerin de canını sıktım farkındayım
umarım hepinizin test sonuçları çok iyi çıkar
canım üzülme bence başka bir doktora daha yaptır testi. bak benim halamın torununada bebeğin başı büyük sakat vs dedi doktoru. onlarda perişan oldu sonra yeni bir doktora gittiler alanında gerçekten iyi birini buldular ve çocuk gayet sağlıklı demiş amniyosenteze gerek kalmadı şimdi görsen bebeği maşallahı var turp gibi.seninde öyledir her doktor bu işi iyi yapamıyorkızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor
cevap yazan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
iyi ki varsınız inş dediğiniz gibi iyi olur ama ben bir ay nasıl beklicem onu düşünüyorum
dün gece hiç uyuyamadım inanın sersem sarhoş gibiyim sizlerin de canını sıktım farkındayım
umarım hepinizin test sonuçları çok iyi çıkar
Bende allah izin verise epidural normal doğum düşünüyorum, doktorumda kesinlikle normal doğumu destekleyen bi doktor, ve kendisini tercih etme sebebimde bu zaten. Bu devirde normal doğum yaptırcak doktor çok nadir, kordon falan bişeyleri bahane edip sezeryanla iki dakkada kesip doğurtuyorlar.
kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor
valla bende bilmiyorum şuan gittiğim dr iyi hoş ilgileniyo ama doğum falan hiç konuşmadık bilmiyorum yani sezeryan taraftarımı normalmi sorsam daha erken son ay belli olur o falan der heralde,gerçi daha doğumu nerde yapıcağımada karar vermedim medicalparka gidiyorum şuan güzel ama doğum pahalı ama
kızlar selam beraycım sakın umutsuzluga dusme dur bakalım gun dogmadan neler dogar sen moralını yuksek tut.allahın ıznıyle hıcbısey olmıcak bak gorursun .
bu arada kızlar benım de kan sonuclarımda sekerım yuksek cıkmıs.telefonla dr dan ogrendım kac cıktıgını sormayı unuttum ama yuksek dedı.bunun ne gıbı sakıncaları var bılgısı olan varmı
Canım hangi dr.a gidiyorsun medical parkta. Bende oraya gidiyorum Suat Süphan Erşahin'e Çok memnun kaldım ben. Bu 3. doktor ve 3. hastaneydi bu arada.