2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bahçelievlerde niye ki

ben avcılar da oturuyorum beylükdüzünde hastaneye gidiyorum yakınsan tavsiye edicektim o yüzden özel ve çok lüks olmasına rağmen doğum fiyatları falan uygun bi hastane
bağcılarda da var

kızlaaar yarından sonra annem gidecek çok alıştım ona ya bir aydır yanımdaydı yardımcı oluyordu bana ben hiçbir iş yapmıyordum off nasıl alışmışım zor olcak

ben avcılar da oturuyorum beylükdüzünde hastaneye gidiyorum yakınsan tavsiye edicektim o yüzden özel ve çok lüks olmasına rağmen doğum fiyatları falan uygun bi hastane
bağcılarda da var

hangi hastaneymiş merak ettim giderim bi muayeneye olmazsa ne kadar doğum biliyonmu medical park normal 1500,sezeryan zorunlu 2000 isteğe bağlıysa 2500 ssklı fiyatı bide düşün yani mayısa kadarda değişir heralde

kızlar...inanmıyorummm...KAzen Temmuz 2010 anneleri topicini de açmış....eskiyoruzz artıkkkopuyorumnanaktan

Ben dün şikayet etmiştim.İspikçi Schatzi kaydirigubbakcemile3 Puan için Ocak annesi Temmuz annelerine konu açmış, Mart annesi bize açtı falan diye.Bu tür konuların popüleritesi de çok olduğu için iyi puan kırıyolar kaydirigubbakcemile3 Belki ondan konuları moderatörler açıyodur.İçeride Temmuz 2010 annesi yok zaten daha.Ekim sonuna doğru öğrenirler

cevap yazan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim
iyi ki varsınız inş dediğiniz gibi iyi olur ama ben bir ay nasıl beklicem onu düşünüyorum
dün gece hiç uyuyamadım inanın sersem sarhoş gibiyim sizlerin de canını sıktım farkındayım
umarım hepinizin test sonuçları çok iyi çıkar

Dualarımız seninle canım.Allah tüm bebişleri korusun

ben kolan hastanesine gidiyorum
şu an muayene 17 tl
normal doğum 400 sezeryan 600 ssk ya ama tabi bunlar yeni yasa düzenlemesinden önceki fiyatlarıydı şimdi fark etmişmidir bilmiyorum

kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor
canım üzülme bence başka bir doktora daha yaptır testi. bak benim halamın torununada bebeğin başı büyük sakat vs dedi doktoru. onlarda perişan oldu sonra yeni bir doktora gittiler alanında gerçekten iyi birini buldular ve çocuk gayet sağlıklı demiş amniyosenteze gerek kalmadı şimdi görsen bebeği maşallahı var turp gibi.seninde öyledir her doktor bu işi iyi yapamıyor

tekrar tekrar geçmiş olsun:1hug:
bencede başka bi doktora daha görün

cnmcım bende normal dogum düşünüyorum fakat benim doktorum epidurale karsı cünkü anne sancı cekmediği için ıkınamıyormus ve yırtık olusuyormus bence epidural olmamaya calıs...:asigim:

herkese selam bende mayıs annesi olucam Allah kısmet ederse şuan 8haftalık hamileyim çok heyecanlıyım bulantılarım oluyo mide yanması vs. bunlar nesede tansiyonumun yükselmesi tedirgin edici devamlı takip ediyorum tansiyonumu ona bişe olcak die çok korkuyorum inanılmaz bi duygu herşeye ağlıyorum :gitme: bugün rüyamda gördüm onu harikaydı bembeyaz minicik mis kokuluydu uykudan uyandı üşümesin die yelek arıyorum bulamıyorum sabaha kadar yelek aradım :) gördüğüm en güzel rüyaydı :asigim: Allah'ım gerçeğinide yaşamayı nasip etsin bana ve bütün anne adaylarınaa:Saruboceq:

kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor

Canım üzülme sakın. Ben bir sitede okudum:
Henüz yeni olan bu yöntemin uygulanmasında temel sorun ense kalınlığının doğru ölçülmesidir. Bu ölçüm ise sanıldığı kadar kolay değildir. Ense pilisi kalınlığını milimetrenin onda birini ölçecek hassasiyette ultrason aletleri kullanılmalı ve ölçüm esnasında gebelik haftasındaki normal anatomik yapılar (amnios zarı) fetusun ense pilisinden ayırtedilebilmelidir. Bu da tecrübe gerektirmektedir. Yine fetusun bu gebelik haftalarında hareketlenmeye başlamış olması, ölçümün hassas bir şekilde yapılabilmesi için bazen 20 dakika ve hatta daha uzun süren sabırlı bir bekleyişi zorunlu kılmaktadır.

Bilgisayar programı milimetrenin onda birindeki farklılıklardan bile etkilenmekte ve örneğin 1.4 milimetrelik ense pilisi kalınlığı ile 1.7'lik ense pilisi kalınlığı ölçümü arasında bile bariz farklılıklar görülebilmektedir Aşağıda birinci resimde ense pilisi kalınlığı nispeten doğru olarak ölçülmüş, ancak ikinci resimde ideal olarak ölçülmüş şekilde görülmektedir. Birinci resim ile ikinci resim aynı fetusa ait olmalarına karşın birinci ölçüm 1.9 mm, ikinci resim ise 1.6 mm olarak ölçülmüştür. Bu fark çok anlamlı gibi görünmemesine karşın bilgisayara girildiğinde belirlenen risk oldukça farklı olmaktadır!

Yani bebeğin sağlığı için endişe etmene gerek yok canım. Ayrıca krmozom bozuklukları ile ilgili bazı risk faktörlerini taşıyor olman lazım. Yaş, ailede anomalili birey olması, hamilelikte sigara kullanımı falan... Boşuna ne kendini nede bebeğini üzme canım.
Pozitif düşün pozitif olsun herşey....

kızlar selam beraycım sakın umutsuzluga dusme dur bakalım gun dogmadan neler dogar sen moralını yuksek tut.allahın ıznıyle hıcbısey olmıcak bak gorursun .
bu arada kızlar benım de kan sonuclarımda sekerım yuksek cıkmıs.telefonla dr dan ogrendım kac cıktıgını sormayı unuttum ama yuksek dedı.bunun ne gıbı sakıncaları var bılgısı olan varmı

Canım hangi dr.a gidiyorsun medical parkta. Bende oraya gidiyorum Suat Süphan Erşahin'e Çok memnun kaldım ben. Bu 3. doktor ve 3. hastaneydi bu arada.

cnm tam olarak ne oldugunu bilmiyorum ama şöyle bir örnek vermek istiyorum.. benim eski işyerimde bi ablamız vardı 1 tane oglu vardı birgün dedimki ablacım sen neden 2. cocugu düşünmedin? diye sordum. gülçincim dedi ilk hamileliğimde şekerim yükseldi doktorum 2. cocugu kesinlikle yasakladı dedi.masada kalırsın dedi. ama onun degerleri baya bir yüksekmiş. inş seninkisi böle deildir. cünkü bildigim yasın büyükse hamileliklerde şeker yükselebilirmiş. ama hepsinde aynı sekilde riskli değil diye biliyorum. olumlu düşün olumlu olsun.. unutma herseyin bası moral... öptüm seni bence doktoruna danıs gittiğinde.:Saruboceq:

Canım hangi dr.a gidiyorsun medical parkta. Bende oraya gidiyorum Suat Süphan Erşahin'e Çok memnun kaldım ben. Bu 3. doktor ve 3. hastaneydi bu arada.

ben Başak hanıma gidiyorum bayan dr tercihim olduğu için,Suat beyi duydum ama iyi araştır çok ilgili çok konuşkanmış ama dalgınmış hastaları karıştırıyomuş falan,ciddi problemler yaşıyanlar olmuş ama ne gittim ne de gördüm adamı ben memnunum başak hanım dan ama dediğim gibi hastane masrafı korkutuyo beni

kızlar benim göğüslerimde damarlar çok fazla belli oluyor artık sizde de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…