2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ahh tatlım ben gece erkenden yatıyorumm dolayısıylada sabah erken kalkıyorum:kedi: hımm biliorum tv olayını bakalım bekliorum bendeopuyorumnanaktan

bende yatmak istiyorum delikafadulden
öyle çok uyumak istiyorum ki yazık banaaamafoldumben

herkese günaydın kızlar ya ben doğum falan izleyemiyorum korkuyorum sanırım siz nasıl dayanıyosunuz

kızlar iğneyi yaptılar ama acayip oldum sanki bana yaptılar o iğneyi çok gerildim ya ben epudralden de korkmaya başladım:gitme:

ya ameliyatı göstermiyolar şu an ameliyat başladı ama onu göstermiyolar bebeğin çıktığı anı göbek kordonunun kesilişi falan en güzel yerleri yani
bide epudral iğnenin nasıl yapıldığını gösterdiler

ya ameliyatı göstermiyolar şu an ameliyat başladı ama onu göstermiyolar bebeğin çıktığı anı göbek kordonunun kesilişi falan en güzel yerleri yani
bide epudral iğnenin nasıl yapıldığını gösterdiler

ay nebiliyim ben canlı doğum diyince karnı keserlerken falan gösteriyolar sandım

ay nebiliyim ben canlı doğum diyince karnı keserlerken falan gösteriyolar sandım

yok kız olurmu öyle şey kadının bağırsaklarını görüp napıcaz:1rolleyes:
bebek çıkınca anasının koynuna veriyolar koklatıyolar:1hug:

kızlar ikili tarama testim çıktı berbat ağlamaktan gözlerim şişti
4.ayda amniyosentez diyor dr'um napıcam hiç bilmiyorum ama çok acayip üzüldüm
aklımdan bir türlü çıkmıyor

Beraycım...üzme kendini,ağlama sakın...
bebişini üzme,aksine moralini yüksek tut canım, bak haftaya cinsiyetini bile öğrenebilirsinopuyorumnanaktan
ikili tarama testinde hata payı da var biliyosun, kesin tanı için amniyosentez demiştir doktor...
eğer kesin olsaydı sana zaten söylerdi doktorun...

kızlar ben ağladım:gitme:
bebek ağlıyodu annesinin yüzüne yüzünü yasladılar bebek sustu
bide kadını kestikten sonra göbeğinden su geldi 1 dk da bebeği doğurttular

Çok iğrençti ya.Tırstım mafoldumben
Bi de çelişkili bi yayın.Hem ağrısız doğum diye reklam yapıyolar hem de felç olan kadını getirmişler.Gerçi çok konuşturmadılar kadını da.Beni o koşuşturmayı görmek de korkutur ya.Kınada bile etrafımda insanlar dönerken sinir olmuştum

Çok iğrençti ya.Tırstım mafoldumben
Bi de çelişkili bi yayın.Hem ağrısız doğum diye reklam yapıyolar hem de felç olan kadını getirmişler.Gerçi çok konuşturmadılar kadını da.Beni o koşuşturmayı görmek de korkutur ya.Kınada bile etrafımda insanlar dönerken sinir olmuştum

o kadını tedavi etmek için getirmişler
kız hiç etkilenmedinmi bebeğin o çıkışından anasını koklamasından :sm_confused:
ama bende sezeryan epudral yapamam
sezeryan olmak zorunda kalırsam genel anastezi yaparım kesinlikle ama normal doğumu epudral yapmak istiyorum

kızlar sonuna denk geldim bende programın..ayy babasına gösteriyorlar yaa hüngür hüngür ağladım, kendi kocamı düşündüm...çok acayip bir his olsa gerek...

yalnız bebekte topaç gibiydi maşallah :nazar: kaç kilo olduğunu söylediler mi?

bu arada ben izlemedim ama korksam da tırssam da Allahtan bir mani olmadıkça normal doğum yapıcam...:kedi:

X