24 ekimde 12. haftam başlaycacakmış. tahlillerim o zamana denk geliyor canım. yani o zamana kadar doktor randevu vermedi. o zaman gelirsin dedi. kalp atışını duydum gördümde lakin tekrar tekrar görmek istiyorum bebişimi onu demek istedim ben.
oy maşallah bebişine o zamanamin amin ben dün çok korkarak gittim çünkü düşük riskim vardya ama çok şükür iyi bebeğim ama 8 haftalık görünüyodu ultrasonda doktor bidahaki geldiğinde belli olur geç dölenme olup olmadığı çok çabuk büyüyolar dedi oy annesi ölür ona
ya bana herkes senin kızın olucak diyo ama çin takvimi erkek diyo
bakalım hangisi tutucak:1no2:
oy maşallah bebişine o zaman
aynı bana da kızın olacak diyolar çin takvimine göre erkek. bazen kızım diye seviyorum eşim kızıyo oğkumuzsa ya diye oğluşlarıda çok seviyorum ama eskiden beri kızlara çok düşkünüm napım bide halasının düğünü olacak yazın rabbim izin verirs mevlüt kıyafetleri oluyo ya gelinlik gibi onlara çok heveslenyomya bana herkes senin kızın olucak diyo ama çin takvimi erkek diyo
bakalım hangisi tutucak:1no2:
hayırlısı canım iyi haberlerini söylersin benim içimden kız geçti senin için hayırlısı artıkgünaydın kızlar anca bitirdim akşamdan sabaha yazdıklarınızı bende çok heycanlıyım bugün 15,30 da kontrolum var hem tahlil sonuçlarımı görüşücem hemde bebeğimi görücem annemde yanımda olacak muayenede onada benden sonraya rand. aldım benim dr.uma muayene ettiricem inş ikimizdede sorun çıkmaz. Bana daha kimse tahminde bulunmuyor ama bizimkilerin içten içe erkek beklediği gözlerinden okunuyor. neyse hayırlısı allahtan .
ben rüyamda erkek gördüm
erkek olacagını hissediyorum. Çün takvimide öyle diyor .
Ama Allah dogrusunu bilir demi?
şule 1 gün arayla gidioruzkaydirigubbakcemile3 bende 16sında cuma günü acıbademden aldım randevuyukaydirigubbakcemile2
aaa evet:lepi:
zaten hamileliğimizde de aramızda 2 gün var dimi en önce biz doğurcaz:dance:
sizin kafanıza tuz serptiler mi? bu da çok yaygın bir inanıştır. çin takvimine göre erkek. 5.haftamda tuz ve bıçak testine göre de erkek dediler. ama bulantım çok olduğu için ve akşam erkenden uyuduğum için şimdi kız olabilir diyolar... bi karar versinler canııımlaelaelaelaelae
anladım canım bende dün gittim bide 2 kasımda gidicem 2li test için ama 2 kasıma kadar bekleyebilcemi sanmıyorum ben arada giderim gene:roflol:
tuz olayını anlamadım ben. canım nasıl oluyor ?
sonra ne olacakya tuz testi yapan olmadı mı size yaaa. söyleyinde siz farketmeden daldığınız bi an kafanıza tuz serpsinler..