2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meraba biz dün dr amcamıza gittik ikili tarama testimiz de oldu
inş güzel sonuçlar çıkar beklemedeyiz
kocaman olmuş bizim sıpa yüz hatları belirginleşmiş parmak araları acılmış bacakları aynı bir kurbağanın bacakları midesini gösterdi mideside varmış 11+5 ve 5cm olmuşuz
cinsiyetini de 1 hafta sonra belli olur dedi kan alındı 2 hafta sonra ilaçlarım değişecekmiş
benden böyle kızlar

aaa evet:lepi:
zaten hamileliğimizde de aramızda 2 gün var dimi en önce biz doğurcaz:dance:

:roflol::roflol:
o hiç belli olmaz canım...
aramızdan sabırsızlanan bebişler çıkar da 7 ayda doğarlarsa, bilemem artıkopuyorumnanaktan

kızlar bu arada genelde 38. nci haftadan itibaren doğmaya başlıyormuş bebekler..ekim annelerinin listesinden gördüm..benimki 22 nisanla 30 nisan arasına denk geliyor...inşallah 23 nisan olur...gene de dediğim gibi hiç belli olmaz 31nci haftada çıkıp gelebilir de yaniiiişakkıdı

ay negüzel. hadi iyi sonuçlar çıkar inşallah. bizde seni merak ediyoduk. sonuçlar nezaman çıkarmış?

Canlarım bu Cumartesi evde kuran okutuyoruz:)) Yeni evli olduğumdan herkes evi görmek istiyo. Sizleri de beklerim inşallaH:))

çok sevindim senin adına maşallah bebişine ne güzel ya ben de merak ediyom bebişimi siz böyle güzel haberler verince sağlıkla büyürler inşallah

çok sevindim canım...demek 5 cm olmuş...uyy yesin onu teyzesiiiii..allah nazarlardan korusun inşallah

Gözün aydın canım, maşallah bebişine kocaman olmuş. İnşallah sonuçlarınızda güzel çıkar. Resmini getirdinmi yine? çok merak ediyorum.

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Misafir sayısı 3 e çıktı:))

Canım çok sevindim senin adına..

çok sevindim senin adına maşallah bebişine ne güzel ya ben de merak ediyom bebişimi siz böyle güzel haberler verince sağlıkla büyürler inşallah
amin cnm inş hepimizin bebekleri böyle büyürler inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…