2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel yaa çoğunuz bugünlerde gidiyor ultrasona... bana doktorum 24 ekimle 7 kasım arası gel dedi. off nasıl bekleyecem ben yaa... bebişimi görmeyi kalp atışını duymayı özledim.. ağlamaklı oldum yine...
zaten canım sıkkın dün akşamda ağladım odamda sessiz sessiz. bebişim doğsa kucağımda olsa tüm zorlukları ona sarılıp atlatsam keşke... tek başıma çok zor oluyor artık. yüreğimdeki kırgınlıklar geçmeden bir yenisi ekleniyor. içim kanıyor artık..
tek umudum bebişim benim....

kızlar ben de 24ünde gideceğim 2li tarama testi için şimdiden çok heyecanlıyım doktorum cinsiyetini hemen söylemem diyor ama merak ediyorum yaaa

senin kafanı kırarım de çingenelik yap biraz bağır çağır o zaman söylerlülülülülülüdoktorlar bazı konlarda çok rahatlar sinir oluyorum bi çok hamile gördükleri için herşey normal geliyo onlara halbuki herkesin bebeği kendine özel

Selam kızlar ben geldim :eek: yahu iki gün giremedim neler olmuş böle :hulya:
neyse yeni sayfamız hayrlı olsun.
Bu arada dün kalabalık bir misafir grubum vardı. Şu bıçak makas olayını yaptılar. Bende bıçağın üstüne oturmuşum. laelaelaelaelae

ay ne güzel yaa çoğunuz bugünlerde gidiyor ultrasona... bana doktorum 24 ekimle 7 kasım arası gel dedi. off nasıl bekleyecem ben yaa... bebişimi görmeyi kalp atışını duymayı özledim.. ağlamaklı oldum yine...
zaten canım sıkkın dün akşamda ağladım odamda sessiz sessiz. bebişim doğsa kucağımda olsa tüm zorlukları ona sarılıp atlatsam keşke... tek başıma çok zor oluyor artık. yüreğimdeki kırgınlıklar geçmeden bir yenisi ekleniyor. içim kanıyor artık..

nasıl yani ya 24 ekime kadar bi çoğumuzun cinsiyeti belli oluyo bu kadar uzun randevu verilirmi şaşırdım valla

Selam kızlar ben geldim :eek: yahu iki gün giremedim neler olmuş böle :hulya:
neyse yeni sayfamız hayrlı olsun.
Bu arada dün kalabalık bir misafir grubum vardı. Şu bıçak makas olayını yaptılar. Bende bıçağın üstüne oturmuşum. laelaelaelaelae

noluyodu kız bıçak erkekmi

ben de öyle çok duygusallaştım televizyonda ne izlesem ağlıyorum ben dde ayın 20 sinde gitcem doktoruma rabbim ayırmasın bebişlerimizden bizi
:Saruboceq:

ben de öyle çok duygusallaştım televizyonda ne izlesem ağlıyorum ben dde ayın 20 sinde gitcem doktoruma rabbim ayırmasın bebişlerimizden bizi
:Saruboceq:

amin amin ben dün çok korkarak gittim çünkü düşük riskim vardya ama çok şükür iyi bebeğim ama 8 haftalık görünüyodu ultrasonda doktor bidahaki geldiğinde belli olur geç dölenme olup olmadığı çok çabuk büyüyolar dedi oy annesi ölür ona:emir_bebek:

nasıl yani ya 24 ekime kadar bi çoğumuzun cinsiyeti belli oluyo bu kadar uzun randevu verilirmi şaşırdım valla

24 ekimde 12. haftam başlaycacakmış. tahlillerim o zamana denk geliyor canım. yani o zamana kadar doktor randevu vermedi. o zaman gelirsin dedi. kalp atışını duydum gördümde lakin tekrar tekrar görmek istiyorum bebişimi onu demek istedim ben.

selam kızlar işlerimi biraz hafiflettim bi bakayım dedim napıyosunuz
bende bu hafta değil önümüzdeki c.tes yani ayın 17 sinde ikili teste gidicem
ayyy cd de vericekler demek çok heycanlandımzemuszemus

kızlar sağlıklısı olsunn erkek kız önemli değil bence

ya tabiki önemli değil zaten illede erkek olsun yada kız olsun demiyoruz ama insan heyecanlanıyo yoksa bana kalsa ben hep kızım olsun istemişimdir ama öyle bi duygu ki erkek sandığım halde fena heyecanlanıyorum kalbim küt küt

kızlar sağlıklısı olsunn erkek kız önemli değil bence
orası öyle tabi rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize ama ben rüyalarımda kız görüyorum hamile olduğumu öğrenmeden öncede kız çocuğu seviyodum nasip kızlar benim karnımda da biraz şişlik oldu göbüş mü bebiş mi bilemiyom yayvan gibi karnım

ya bana herkes senin kızın olucak diyo ama çin takvimi erkek diyo
bakalım hangisi tutucak:1no2:

X