- 8 Eylül 2009
- 3.480
- 13
- 40
afiyet olsun :CüvCüv:ben çok acıktım yemeğe gidiyorumcokacimcoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun :CüvCüv:ben çok acıktım yemeğe gidiyorumcokacimcoook
ya tuz testi yapan olmadı mı size yaaa. söyleyinde siz farketmeden daldığınız bi an kafanıza tuz serpsinler..
ben çok acıktım yemeğe gidiyorumcokacimcoook
aaa evet:lepi:
zaten hamileliğimizde de aramızda 2 gün var dimi en önce biz doğurcaz:dance:
kızlar meraba biz dün dr amcamıza gittik ikili tarama testimiz de oldu
inş güzel sonuçlar çıkar beklemedeyiz
kocaman olmuş bizim sıpa yüz hatları belirginleşmiş parmak araları acılmış bacakları aynı bir kurbağanın bacakları midesini gösterdi mideside varmış 11+5 ve 5cm olmuşuz
cinsiyetini de 1 hafta sonra belli olur dedi kan alındı 2 hafta sonra ilaçlarım değişecekmiş
benden böyle kızlar
çok sevindim senin adına maşallah bebişine ne güzel ya ben de merak ediyom bebişimi siz böyle güzel haberler verince sağlıkla büyürler inşallahkızlar meraba biz dün dr amcamıza gittik ikili tarama testimiz de oldu
kocaman olmuş bizim sıpa yüz hatları belirginleşmiş parmak araları acılmış bacakları aynı bir kurbağanın bacakları midesini gösterdi mideside varmış 11+5 ve 5cm olmuşuz
cinsiyetini de 1 hafta sonra belli olur dedi kan alındı 2 hafta sonra ilaçlarım değişecekmiş
benden böyle kızlar
çok sevindim canım...demek 5 cm olmuş...uyy yesin onu teyzesiiiii..allah nazarlardan korusun inşallahkızlar meraba biz dün dr amcamıza gittik ikili tarama testimiz de oldu
benden böyle kızlar
benden böyle kızlar
benden böyle kızlar
Allah kabul etsin canımCanlarım bu Cumartesi evde kuran okutuyoruz:)) Yeni evli olduğumdan herkes evi görmek istiyo. Sizleri de beklerim inşallaH:))
Allah kabul etsin canım
amin cnm inş hepimizin bebekleri böyle büyürler inşşçok sevindim senin adına maşallah bebişine ne güzel ya ben de merak ediyom bebişimi siz böyle güzel haberler verince sağlıkla büyürler inşallah
evet teyzesi allah tüm bebekleri nazarlardan korusun inşçok sevindim canım...demek 5 cm olmuş...uyy yesin onu teyzesiiiii..allah nazarlardan korusun inşallah
inş güzel çıkar cnm sonuçlar
Gözün aydın canım, maşallah bebişine kocaman olmuş. İnşallah sonuçlarınızda güzel çıkar. Resmini getirdinmi yine? çok merak ediyorum.
sağol cnm benimCanım çok sevindim senin adına..