2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2li testte cinsiyet öğrenenleri okuodum. offf gelsin şu cumaaaaaaaa bende sorucam doktoraaa cd falanda veriolarmış kızlar çok heyecanlı yaaaŞeniz

nasıl yani canım ya ikili testte cinsiyet öğreniliyomu linkini atsana bende bakayım

bende bu ay sonu gidicem ense kalınlığını ölçücez dedi dr. ama iki test demedi banaa

ya bide ben hala kilo almamışım hamile kalmadan önce de 64 dü hala 64

bende bu ay sonu gidicem ense kalınlığını ölçücez dedi dr. ama iki test demedi banaa

tamam aynı test bazı dr zeka testi bazısı 2 li bazısı ense kalınlığı diyo hepsi aynı ultrasonda ense kalınlığı ölçüyolarmış bide kan alıp bakıyolarmış down sendromu riski varmı yokmu diye

ay kalbim küt küt oldu ya dün bende düşündüm 2009 mayıs annelerine bakıyorum bebeklerinin resimlerini filan koymuşlar ne kadar hoş ve hala görüşüyolar inşallah bizde kopmayız birbirimizden bizim halimizden gene biz anlarız hem bildiklerimizi paylaşıyoruz sıkıntılarımızı üzüntülerimizi mutluluğumuzu. inşallah bizede nasip olur bebeklerimizi beraber büyütmek

inşallah canım :Saruboceq:

inşallah canımmm hepsi çok özel bir bağ kurmuşlar kolay değil 9 ay boyunca paylaşımları çokk

Canım benimki yemez:))
Hem de böyle birşey için kandırmak istemem eşimi ben. Aman bir isim işte. İslami isimlerden olur inşallah. Çünkü çocukların karakterleri bile isimlerine göre belirleniyomuş. Ahirette de bizden hesap sorarlarmış anlamsız isim olursa.

kızlar ben de 24ünde gideceğim 2li tarama testi için şimdiden çok heyecanlıyım doktorum cinsiyetini hemen söylemem diyor ama merak ediyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…