2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle öyle ben mecbur kalmadıkça demiyorum diyemiyorum bazıları çok rahat söylüyo annecim babacım diyolar hatta bana yapmacık geliyo nedense

öyle zaten görkem çok güzel yorumlamış
bence de ne kayınvalide gelinini kızı gibi evladı gibi sevebilir nede gelin kayınvalidesini ve kayınbabasını kendi anne babası gibi sevebilir...
ama mecbur iştee:1shok:

öyle zaten görkem çok güzel yorumlamış
bence de ne kayınvalide gelinini kızı gibi evladı gibi sevebilir nede gelin kayınvalidesini ve kayınbabasını kendi anne babası gibi sevebilir...
ama mecbur iştee:1shok:

Ben ikisinide çok sevdiğim için zevkle anne baba diyorum, ama tabi kendi anne babamızın yerini asla tutamaz, bizde onların evlatlarının yerini. Adet olmuş işte.
Benim eşim benim anneme ve babama hala diyemiyor, ama kızlara daha kolay oluyo galiba söylemek.

Günaydın kızlar.Ben rüyamda hamilelikle ilgili korkulu rüya gördüm.Karın ağrısıyla uyandım.Kastım sanırım kendimi.Hala etkisindeyim.Offffff :sinifsinif:
ya bende de oluyo bazen lülülülülülü geçenlerde bi kadının bebeğimi aldığını gördüm vermem bebeğimi vermem bebeğimi diye bağırarak uyandım psikolojik
günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar opuyorumnanaktan bir gün daha büyüdük
günaydın çok şükür evet
bende 9 ay 10 gün kitabını okuyorum. şöyle bir yazı var. otururken sandalye kenarının dizininizin ark kısmını kesmemesine özen gösterin. zira bu bölgeye en ufak bir baskı bacağın alt kısmından kalbe dönen damarların yolunun engellenmesine neden olur
ay çok şaşırdım bunu hiç duymamıştım ama başka türlüde nasıl oturulurki
ya ben coştum bugun noluyo bana sositososito
kızlar tarkan dinleyin iyi geliyo ama hareketli şarkılarınıhihoyyyt
bende senin zilli bi kızın olucak ondan:teytey:
evet tatlım kullanıyodum doktor 12. haftaya kadar devam et dedi

selmacım peki kanaman hala devam ediyomu, dün rahim içinde kanama varmıydı?
Benimde kontrolüm yarın, inşallah bi problem yoktur, yaklaştıkça dahada endişeleniyorum benimde kanamam kesildi ama hala içiyorum progestan.
yok canım benim sadece bi kere kanamam oldu sonra kesildi oda fazla sürmedi ama leke filn dedi resmen kanamaydı doktor kanaman devam etmezse korkma dedi şükürki devam etmedi ama tedbir olsun diye 12. haftaya kadar kullanıcam

he kızlar ben dün hastaneden sonra tarot baktırdım ama adma aklımı aklı ne kadar çok şey bildi çok güzel bi oğlun olucak zaten sende rüyanda görmüşsün dedi hakkatende erkek görmüştüm rüyamda galiba oğlum olck

he kızlar ben dün hastaneden sonra tarot baktırdım ama adma aklımı aklı ne kadar çok şey bildi çok güzel bi oğlun olucak zaten sende rüyanda görmüşsün dedi hakkatende erkek görmüştüm rüyamda galiba oğlum olck

bence de oğlun olucak biyerde okumuştum kanaması olan hamilelerin genelde oğlu oluyomuş diye bende rüyamda erkek bebek görmüştüm hayırlısı Allah gönlüne göre versin.a.s.a.s.

bence de oğlun olucak biyerde okumuştum kanaması olan hamilelerin genelde oğlu oluyomuş diye bende rüyamda erkek bebek görmüştüm hayırlısı Allah gönlüne göre versin.a.s.a.s.

amin aslında ben hep kızım olsun istemiştim erkek çocuk düşünmemiştim bile ama hamile kaldığımdan beri hep oğlum olucağını hissediyorum

Hakkında hayırlısı olsun canım, çin takvimine göre ne sennki benimki erkek bende erkek hissediyorum kutumda kaydirigubbakcemile3

X