- 1 Eylül 2009
- 4.641
- 0
- 40
günaydın kızlarrr. güzel bir gün geçirmemiz dileklerimleee..
günaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrr. güzel bir gün geçirmemiz dileklerimleee..
çin takvimine göre de erkekdelikafadulden
hadi bakalım inşallah tutar ikimizinde, kaydirigubbakcemile5 ben bu çin takvimine baya bi inanıyorum zaten, çevremde tutmayan yok
ben 2li testte cinsiyet öğrenenleri okuodum. offf gelsin şu cumaaaaaaaa bende sorucam doktoraaa cd falanda veriolarmış kızlar çok heyecanlı yaaaŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...0-ikili-testte-cinsiyet-anlasilirminasil.html
burdan okudum biraz öğrenen var ama google danda araştırdım öğrenen çok. kesin olmasada doktorlar birşey söyleyebiliyor.
bende bu ay sonu gidicem ense kalınlığını ölçücez dedi dr. ama iki test demedi banaa
yaa cd de izler dururum artık ben bebişimi zemuszemustamam işte 2li test oluyor o 3 boyutlu ultrasonda bakılıyor cd de veriolar sana bebişinin olduğu. sonrada kan alıolar
ay kalbim küt küt oldu ya dün bende düşündüm 2009 mayıs annelerine bakıyorum bebeklerinin resimlerini filan koymuşlar ne kadar hoş ve hala görüşüyolar inşallah bizde kopmayız birbirimizden bizim halimizden gene biz anlarız hem bildiklerimizi paylaşıyoruz sıkıntılarımızı üzüntülerimizi mutluluğumuzu. inşallah bizede nasip olur bebeklerimizi beraber büyütmek
inşallah canımmm hepsi çok özel bir bağ kurmuşlar kolay değil 9 ay boyunca paylaşımları çokkay kalbim küt küt oldu ya dün bende düşündüm 2009 mayıs annelerine bakıyorum bebeklerinin resimlerini filan koymuşlar ne kadar hoş ve hala görüşüyolar inşallah bizde kopmayız birbirimizden bizim halimizden gene biz anlarız hem bildiklerimizi paylaşıyoruz sıkıntılarımızı üzüntülerimizi mutluluğumuzu. inşallah bizede nasip olur bebeklerimizi beraber büyütmek
cnm boşver rüyamda gördüm fln dersin yutturursun:):)
bakıyorum herkes şimdiden isim düşünmlere başlamıs
benim aklımdaki kız isimleri berra, dila, efsa var
erkeklerde ise yağız seviyorum biara duha diye düşündüm ama sadece kuranda surenin ismi anlamını bilmioruz tam olarak sadece kusluk duasının adına deniyor vazgeçtik
yani yağız baskın cıkıyor ama onuda eşim istemior napıcim bilmiyorum vallaÇok üzgünüm çoook
günaydın güzel annişler nasılsınız bakiiim
Günaydın kızlarr