2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

24 ekimde 12. haftam başlaycacakmış. tahlillerim o zamana denk geliyor canım. yani o zamana kadar doktor randevu vermedi. o zaman gelirsin dedi. kalp atışını duydum gördümde lakin tekrar tekrar görmek istiyorum bebişimi onu demek istedim ben.

anladım canım bende dün gittim bide 2 kasımda gidicem 2li test için ama 2 kasıma kadar bekleyebilcemi sanmıyorum ben arada giderim gene:roflol:

amin amin ben dün çok korkarak gittim çünkü düşük riskim vardya ama çok şükür iyi bebeğim ama 8 haftalık görünüyodu ultrasonda doktor bidahaki geldiğinde belli olur geç dölenme olup olmadığı çok çabuk büyüyolar dedi oy annesi ölür ona:emir_bebek:
oy maşallah bebişine o zaman :nazar:

ya bana herkes senin kızın olucak diyo ama çin takvimi erkek diyo
bakalım hangisi tutucak:1no2:

ya bana da annemin dışında herkes erkek diyo eş dost herkes ama hatta dün hastane çıkışı bi pastanede oturdum önceki gittiğimdede gene aynı yterde oturmuştum ordaki bayan biliyo hamile olduğumu sende cinsiyeti ne olur dedim önce beni bi baştan aşağı süzdü sonra erkek dedi lülülülülülü

:emir_bebek:ben rüyamda erkek gördüm
erkek olacagını hissediyorum. Çün takvimide öyle diyor .
Ama Allah dogrusunu bilir demi?:emir_bebek:

ya bana herkes senin kızın olucak diyo ama çin takvimi erkek diyo
bakalım hangisi tutucak:1no2:
aynı bana da kızın olacak diyolar çin takvimine göre erkek. bazen kızım diye seviyorum eşim kızıyo oğkumuzsa ya diye oğluşlarıda çok seviyorum ama eskiden beri kızlara çok düşkünüm napım bide halasının düğünü olacak yazın rabbim izin verirs mevlüt kıyafetleri oluyo ya gelinlik gibi onlara çok heveslenyom

günaydın kızlar anca bitirdim akşamdan sabaha yazdıklarınızı bende çok heycanlıyım bugün 15,30 da kontrolum var hem tahlil sonuçlarımı görüşücem hemde bebeğimi görücem annemde yanımda olacak muayenede onada benden sonraya rand. aldım benim dr.uma muayene ettiricem inş ikimizdede sorun çıkmaz. Bana daha kimse tahminde bulunmuyor ama bizimkilerin içten içe erkek beklediği gözlerinden okunuyor. neyse hayırlısı allahtan .

sizin kafanıza tuz serptiler mi? bu da çok yaygın bir inanıştır. çin takvimine göre erkek. 5.haftamda tuz ve bıçak testine göre de erkek dediler. ama bulantım çok olduğu için ve akşam erkenden uyuduğum için şimdi kız olabilir diyolar... bi karar versinler canııımlaelaelaelaelae

günaydın kızlar anca bitirdim akşamdan sabaha yazdıklarınızı bende çok heycanlıyım bugün 15,30 da kontrolum var hem tahlil sonuçlarımı görüşücem hemde bebeğimi görücem annemde yanımda olacak muayenede onada benden sonraya rand. aldım benim dr.uma muayene ettiricem inş ikimizdede sorun çıkmaz. Bana daha kimse tahminde bulunmuyor ama bizimkilerin içten içe erkek beklediği gözlerinden okunuyor. neyse hayırlısı allahtan .
hayırlısı canım iyi haberlerini söylersin benim içimden kız geçti senin için hayırlısı artık

:emir_bebek:ben rüyamda erkek gördüm
erkek olacagını hissediyorum. Çün takvimide öyle diyor .
Ama Allah dogrusunu bilir demi?:emir_bebek:

bende hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek kardeşimle hastaneye gidiyoduk ben hamileyim ve ultrasondada bebeği görüyoduk eşime anlattım dediki belkide hamilesindir ve oğlumuz olur zaten rüyayı bende öyle yorumlamıştım hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

şule 1 gün arayla gidioruzkaydirigubbakcemile3 bende 16sında cuma günü acıbademden aldım randevuyukaydirigubbakcemile2

aaa evet:lepi:
zaten hamileliğimizde de aramızda 2 gün var dimi en önce biz doğurcaz:dance:

aaa evet:lepi:
zaten hamileliğimizde de aramızda 2 gün var dimi en önce biz doğurcaz:dance:

valla şekerler hepiniz normal doğum diyosunuz, ben korkar da sezeryana karar verirsem, önceden doğum tecrübelerimi anlatırım artıııık.. (sağ salim büyüsünlerde içimizde yeterki amin amin)

banada genelde erkek diyorlar onuda anlamış değilim nasıl biliyorlar daha bişey belli değil ki kaydirigubbakcemile3

sizin kafanıza tuz serptiler mi? bu da çok yaygın bir inanıştır. çin takvimine göre erkek. 5.haftamda tuz ve bıçak testine göre de erkek dediler. ama bulantım çok olduğu için ve akşam erkenden uyuduğum için şimdi kız olabilir diyolar... bi karar versinler canııımlaelaelaelaelae

tuz olayını anlamadım ben. canım nasıl oluyor ?

ya tuz testi yapan olmadı mı size yaaa. söyleyinde siz farketmeden daldığınız bi an kafanıza tuz serpsinler..

anladım canım bende dün gittim bide 2 kasımda gidicem 2li test için ama 2 kasıma kadar bekleyebilcemi sanmıyorum ben arada giderim gene:roflol:

ben de 2 kasımda gidicem 2 li test için inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir ,2li testte cinsiyet söylüyolarmış ama erken ya daha tutmayabiliyo kendimi ona göre alıştırmak istemiyorum ben ya siz neler düşünüyosunuz,hemen öğrencekmisiniz

tuz olayını anlamadım ben. canım nasıl oluyor ?

şekercim. sen farketmeden biri arkandan sinsice yaklaşıp kafana tuz serpiyor. diğer kişide dikkatle senin yüzüne bakıyor (muhabbet ediyor konuşuyor seninle) sen de konuşurken eğer ilk burnunu kaşırsan ya da ellersen erkek ilk çeneni kaşırsan kızın oluyor. biyerimi kaşımam deme mutlaka dokunana kadar senle muhabbet ediyolar. sonra çığlıkla şuyun olcaaaak diye bağırıyolar. (o sıra ödün kopuyor tabii) zemuszemus

X