günaydın kızlar neşemiz bol olsun zemuszemus
Tıkladığın şarkının klibini açıyo.İndirmiyorsun anladığım kadarıyla.Açtım ben bikaç şarkı.Yükleme yapmadı
garip bişey dimi sırf mecbur olduğun için anne ve baba demek:1no2:
günaydın kızlar neşemiz bol olsun zemuszemus
kesinlikle öyle ben mecbur kalmadıkça demiyorum diyemiyorum bazıları çok rahat söylüyo annecim babacım diyolar hatta bana yapmacık geliyo nedense
günaydın hoşgeldin:CüvCüv:
hoşbulduk kızlar çok heyecanlıyım yarın kısmetse bebeğimizi görmeye gideceğiz hihoyyyt
hoşbulduk kızlar çok heyecanlıyım yarın kısmetse bebeğimizi görmeye gideceğiz hihoyyyt
bizde cumartesi gideceğiz bende çok heyecanlıyımmm
iyi haberler alırızzz inşallahhh
öyle zaten görkem çok güzel yorumlamış
bence de ne kayınvalide gelinini kızı gibi evladı gibi sevebilir nede gelin kayınvalidesini ve kayınbabasını kendi anne babası gibi sevebilir...
ama mecbur iştee:1shok:
ya bende de oluyo bazen lülülülülülü geçenlerde bi kadının bebeğimi aldığını gördüm vermem bebeğimi vermem bebeğimi diye bağırarak uyandım psikolojikGünaydın kızlar.Ben rüyamda hamilelikle ilgili korkulu rüya gördüm.Karın ağrısıyla uyandım.Kastım sanırım kendimi.Hala etkisindeyim.Offffff :sinifsinif:
günaydın arkadaşlar
günaydın çok şükür evetgünaydın kızlar opuyorumnanaktan bir gün daha büyüdük
ay çok şaşırdım bunu hiç duymamıştım ama başka türlüde nasıl oturulurkibende 9 ay 10 gün kitabını okuyorum. şöyle bir yazı var. otururken sandalye kenarının dizininizin ark kısmını kesmemesine özen gösterin. zira bu bölgeye en ufak bir baskı bacağın alt kısmından kalbe dönen damarların yolunun engellenmesine neden olur
bende senin zilli bi kızın olucak ondan:teytey:ya ben coştum bugun noluyo bana sositososito
kızlar tarkan dinleyin iyi geliyo ama hareketli şarkılarınıhihoyyyt
yok canım benim sadece bi kere kanamam oldu sonra kesildi oda fazla sürmedi ama leke filn dedi resmen kanamaydı doktor kanaman devam etmezse korkma dedi şükürki devam etmedi ama tedbir olsun diye 12. haftaya kadar kullanıcamevet tatlım kullanıyodum doktor 12. haftaya kadar devam et dedi
selmacım peki kanaman hala devam ediyomu, dün rahim içinde kanama varmıydı?
Benimde kontrolüm yarın, inşallah bi problem yoktur, yaklaştıkça dahada endişeleniyorum benimde kanamam kesildi ama hala içiyorum progestan.
Benimde kontolüm yarın çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolundadır..
he kızlar ben dün hastaneden sonra tarot baktırdım ama adma aklımı aklı ne kadar çok şey bildi çok güzel bi oğlun olucak zaten sende rüyanda görmüşsün dedi hakkatende erkek görmüştüm rüyamda galiba oğlum olck
bence de oğlun olucak biyerde okumuştum kanaması olan hamilelerin genelde oğlu oluyomuş diye bende rüyamda erkek bebek görmüştüm hayırlısı Allah gönlüne göre versin.a.s.a.s.
he kızlar ben dün hastaneden sonra tarot baktırdım ama adma aklımı aklı ne kadar çok şey bildi çok güzel bi oğlun olucak zaten sende rüyanda görmüşsün dedi hakkatende erkek görmüştüm rüyamda galiba oğlum olck
Hakkında hayırlısı olsun canım, çin takvimine göre ne sennki benimki erkek bende erkek hissediyorum kutumda kaydirigubbakcemile3