Yapma canım ya tek umudum da emeklemesi... daha önce bebekleri uykusuz annelere mesaj atıyorum nasıl düzeldi diye kendiliğinden düzeldi diyorlar asma düzelme yaşlarına bir bak 1,5-2-2,5..
neyse allah sağlık versin de ne yapalım ama işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum.
öyle 2 senemiz var galba... ben işten ayrılmıştım 2 yaşına kadar çalışmıcam inş,Allah kolaylık versin canım sana ve tüm çalışan annelere..
öyle 2 senemiz var galba... ben işten ayrılmıştım 2 yaşına kadar çalışmıcam inş,Allah kolaylık versin canım sana ve tüm çalışan annelere..
bende muayenehanemı kapatmıstım doguma 2 ay kala, 2 yasına gelene kadar da calısamam artık kım uyutcak bu cocugu ben ıse gıtcek olsam dusunsene gece otuz defa kalkıyosun sabah ta ıse gıdıyosun ne hayır gelır yaptıgım ısten:) allah kolaylık versın hem bebegı uyumayan hemde calısan annelere gercekten. ya benım sıpa emeklemek ıstemıyo kesınlıkle derdı yurumek napıyım hıc emeklemıcek heralde.yatagına tutunup kalkıyo bıde ya o yuzden yuzustu yatırmak zorundayım. sen yuzustu yatırıyodun galıba hala oylemı yatıyo?
abera beykozun neresine gelceksinz annemler orda oturuyo:)
bende muayenehanemı kapatmıstım doguma 2 ay kala, 2 yasına gelene kadar da calısamam artık kım uyutcak bu cocugu ben ıse gıtcek olsam dusunsene gece otuz defa kalkıyosun sabah ta ıse gıdıyosun ne hayır gelır yaptıgım ısten:) allah kolaylık versın hem bebegı uyumayan hemde calısan annelere gercekten. ya benım sıpa emeklemek ıstemıyo kesınlıkle derdı yurumek napıyım hıc emeklemıcek heralde.yatagına tutunup kalkıyo bıde ya o yuzden yuzustu yatırmak zorundayım. sen yuzustu yatırıyodun galıba hala oylemı yatıyo?
çok geçmiş olsunkızlar şimdi doktordan geldik,doktor kefeni yırtmışsınız çok şükür dedi.5 gün daha antibiyotik verdi,iğneler bitince başlıyacağız.ventolin ile muconex devam dedi ayrıca.inşaallah atlatırız , kurtuluruz şu hastalıklardan.
hoşgeldin sezennasılsınız arkadaşlar
bence evin çok sıcak terletiyomusun annesi dikkat et annesislm,biz sabahtan beri bebişin üstüne düşüyoruz aman iyi olsun diye,bugün tekrardan o hırıltı ve öksürük geri geldi,acaba gece biraz incemi giydirdim diye kendime kızıyorum,lakin biizm 28-29 derece oluyor,terliyor çocuk üst üste giydirince.ya ne biçim bir hastalıkmış yavrumu bırakmadı anlamadım gitti,dua ederseniz bebişime çok mutlu olurum.
maşallah oğluşumun incilerine testerelerini yerim bal oğlum benimgünaydın hanımlar nasılsınız ben çook mutluyum çook şükür beyazın üçüncü testeresi de geliyo ...inci minci demiycem testere gibi tırtır kesiyo sıpamın dişleribide biraz önce ablamla neden diş buğdayımızı yapmıyoruz ki dedik ..... oğluşumun diş buğdayı partisine beklerim hepinizi çoook öptüm
slm,kızlar size bir sorum var,sabah eşim bebeğe bebelac kahvaltıdan biraz yedirmiş devam sütü katarak,şimdi devam sütünde demir var yazıyor, kahvaltı mamasındada yazıyor,demirde veriyoruz,peki fazla geliyormudur acaba bebeğe demir.gerçi hastayken demir vermiyorum mikropları güçlendirimiş ama merak ettim işte:)
günaydın hanımlar nasılsınız ben çook mutluyum çook şükür beyazın üçüncü testeresi de geliyo ...inci minci demiycem testere gibi tırtır kesiyo sıpamın dişleribide biraz önce ablamla neden diş buğdayımızı yapmıyoruz ki dedik ..... oğluşumun diş buğdayı partisine beklerim hepinizi çoook öptüm
günaydın hanımlar nasılsınız ben çook mutluyum çook şükür beyazın üçüncü testeresi de geliyo ...inci minci demiycem testere gibi tırtır kesiyo sıpamın dişleribide biraz önce ablamla neden diş buğdayımızı yapmıyoruz ki dedik ..... oğluşumun diş buğdayı partisine beklerim hepinizi çoook öptüm
maşallah hayırlı olsun dişniz darısı bizim başımıza daha çıkmadı hiçgünaydın hanımlar nasılsınız ben çook mutluyum çook şükür beyazın üçüncü testeresi de geliyo ...inci minci demiycem testere gibi tırtır kesiyo sıpamın dişleribide biraz önce ablamla neden diş buğdayımızı yapmıyoruz ki dedik ..... oğluşumun diş buğdayı partisine beklerim hepinizi çoook öptüm
Arkadaşlar doktorumuz 10 gün sonra mercimek ve yoğurt çorbası verebilirsin dedi de ben sormayı unuttum kendimize hazırladığımız gibi mi yapıyoruz yoksa bebekler için farklı bir tarifi var mı...
bir de akşamları kaşık maması veriyor musunuz bebeklernize ben muhallebi yapıyordum ondan sıkıldı şimdi kaşık maması veriyorum ama çok zor yiyor buna bir çareee
canım neden kapattınki bir diş doktoru arkadaşım var,kendisi muayenehane için ayrı yardımcı bebek için ayrı yardımcı tuttu.muaynehanede bir oda yaptı ev ortamı,hem bebişiyle birlikte hemde işini yapıyor.çok mutlu ,evede arada kadın yardımcı alıyor,sorun yok yani ev işlerinde sıkıntı.bu devirde işleyen muaynehaneyi kapatmak zor bir karar olsa gerek.yinede fedakarlığın bebeğin için,senide anlıyorum.