- 17 Ekim 2010
- 392
- 0
ya kızlar benim kızım anne sütü alıyo ve maşaallah sütümde bol günde 4-5 defa emiyo.ek olarak çorba yapıyorum ama çok az içiyo günde en fazla 1 su bardagi falan başka hiçbişey yemiyo gün boyunca acaba yeterlimi ya,sizin bebişler nasıl emen bebişler ne kadar ek gıda alıyolar,acil yardım yoksa açmı bırakıyorum kızımı?:26:
ya kızlar benim kızım anne sütü alıyo ve maşaallah sütümde bol günde 4-5 defa emiyo.ek olarak çorba yapıyorum ama çok az içiyo günde en fazla 1 su bardagi falan başka hiçbişey yemiyo gün boyunca acaba yeterlimi ya,sizin bebişler nasıl emen bebişler ne kadar ek gıda alıyolar,acil yardım yoksa açmı bırakıyorum kızımı?:26:
ben geldimm:82::103::118::126:
ben geldimm:82::103::118::126:
Ben once ek gidayi veriyorum ve her uykudan once emziriyorum. Ama benim kuzenimin sutu mesala cok besleyici o duzenli ek gida vermiyor. Ben ek gida vermeden once kizimin kilo artisi pek iyi degildi. Arastirmalar 6 aydan sonra ek gidaya basla diyor ama anne sutu yeterince olan ve bir de cok besleyici olanlar cok gece birakabiliyorlar.
teşekkür ederim kızlarya benımkı de gunduz 4 defa fılan emıyo ama azar azar pek doyurucu oldugunu dusunmuyorum ben, gece de 3 defa emıyo. bunun dısında da sabah emzırmeden kahvaltı verırsem yıyo emzırdıkten 1-2 saat sonra verırsem pek yemıyo demekkı az da olsa emdıkce doyuyo cocuk. gunde 3 ogun ufak kasede bıseyler verıyorum cogunu da ısteyerek yemıyo zorla yıyo ve gunde 4 kez ıllakı kusuyo. bende tam cozebılmıs dıılım ama galıba ac kalmıyolar cunku ac olsalar ıstahlı yerler ve kusmazlar. bı gun cok yogundum unutmusum bıseyler yedırmeyı annem de yedırmemıs yavrum hıc aglamadı ama emzırdıgımde baya bı ıstahlı emdı ve o gun hıc kusmadı:) hatta kardesım abla bu ac olunca cok temız oluyo acaba yedırmesenmı dedı:) annelık kuruntusu yapıyoruz heralde ac degıldır emın ol hele de sutun bolsa
ya herkes facedemi?facedeki sayfamız' 2010 mayıs anneleri ve bebekleri(kk)' şeklindemi?kimsecikler yok.nerde bu millet huuuuu
teşekkür ederim kızlar.peki kaç günde bir kaka yapıyolar?
Benim kizim genellikle iki gunde bir kaka yapiyor ama biraz kati yaptigi icin agliyor. Bazen sabah birazini aksama da gerisini yapabiliyor. Nedenini anlamadim. muzu, pirinci kestim. Yemeklerine zeytinyagi ekliyorum. Sebze, meyva hergun veriyorum. Beni de hergun 4-5 kere emiyor. Su da veriyorum. Tahilli kasik mama veriyorum. Gerci onceden daha kotuydu cok aglayarak yapiyordu.
ben burdayım:) gercekten herkes nerde ya ıse basladılar ya da ev gezmelerındeler kıs gunu sokaga da cıkılmaz:) bu arada benım kızım hemen hergun kaka yapıyo bazen yapmadıgı gunler oluyo ama 2 gun yapmadıgı olmadı hıc
Benim kizim genellikle iki gunde bir kaka yapiyor ama biraz kati yaptigi icin agliyor. Bazen sabah birazini aksama da gerisini yapabiliyor. Nedenini anlamadim. muzu, pirinci kestim. Yemeklerine zeytinyagi ekliyorum. Sebze, meyva hergun veriyorum. Beni de hergun 4-5 kere emiyor. Su da veriyorum. Tahilli kasik mama veriyorum. Gerci onceden daha kotuydu cok aglayarak yapiyordu.