2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya benımkı de gunduz 4 defa fılan emıyo ama azar azar pek doyurucu oldugunu dusunmuyorum ben, gece de 3 defa emıyo. bunun dısında da sabah emzırmeden kahvaltı verırsem yıyo emzırdıkten 1-2 saat sonra verırsem pek yemıyo demekkı az da olsa emdıkce doyuyo cocuk. gunde 3 ogun ufak kasede bıseyler verıyorum cogunu da ısteyerek yemıyo zorla yıyo ve gunde 4 kez ıllakı kusuyo. bende tam cozebılmıs dıılım ama galıba ac kalmıyolar cunku ac olsalar ıstahlı yerler ve kusmazlar. bı gun cok yogundum unutmusum bıseyler yedırmeyı annem de yedırmemıs yavrum hıc aglamadı ama emzırdıgımde baya bı ıstahlı emdı ve o gun hıc kusmadı:) hatta kardesım abla bu ac olunca cok temız oluyo acaba yedırmesenmı dedı:) annelık kuruntusu yapıyoruz heralde ac degıldır emın ol hele de sutun bolsa

hu huuuuuuuuuu herkes nerdee? facedemısınız hepınız? benım facem yok ama sıkılıyorum sız ordaysanız sırf onun ıcın acabılıyomuyum yanı sadece mayıs annelerıyle gorusmek ıcın?

evet yaaa kimseler yok artık topic imizde eskiden bu saatte kaynardıburası heralde bebişler çok yoruyo bizi

face de de pek kimseler yok hanımlar :)

emiri yıkadım uyuttum ama pilim bitti. 30dk ya kalkar..off off

Son düzenleme:

Ben once ek gidayi veriyorum ve her uykudan once emziriyorum. Ama benim kuzenimin sutu mesala cok besleyici o duzenli ek gida vermiyor. Ben ek gida vermeden once kizimin kilo artisi pek iyi degildi. Arastirmalar 6 aydan sonra ek gidaya basla diyor ama anne sutu yeterince olan ve bir de cok besleyici olanlar cok gece birakabiliyorlar.

canımbebeğin enimi doldurdu altıncı ayını yoksa geçmi başladınız ek gıdaya ben akşam 8 gibi arı mama yapıyorum bibronla veriyorum 8.5 da yatıyo google veriyodum pek sevmiyodu arımamayı çok güzel yiyo onun çeşitleride var dene istersen[/QUOTE]

yok cnm biz 5 aylıkken başladık ek gıdaya ve ek gıdaya başlayınca emmeyi bıraktı oğluşum. doktorumuz herşeyi yavaş yavaş tattırmaktan yana. kahvaltı sebze çorbası muhallebi meyve suyu hepsini veriyorum ama akşamları muhallebşden bıktı o tahıllı kaşık mamalarını da istemiyor arı mama nın var mı acaba biberonla verilen tahıllı maması bir bakayım.

selamlar geçmişe bakamadım umarım herkescikler iyidir biz iyiyiz uykusuz her gece:)))
emeklemeye çalışıyo yeni yeni çok konuşuyo bağırıyo ben artık mama sandalyesini masaya dayıyorum bizimle masada oturuyo elinede ekmek veriyoruz kemiriyo duruyo

yanlız bu aralar meyve yemiyo püre olarak hep eline vermemi istiyo ama o zamanda çoğu ziyan oluyo üstüne gitmiyorum pek

teşekkür ederim kızlar.peki kaç günde bir kaka yapıyolar?

ya herkes facedemi?facedeki sayfamız' 2010 mayıs anneleri ve bebekleri(kk)' şeklindemi?kimsecikler yok.nerde bu millet huuuuu

ya herkes facedemi?facedeki sayfamız' 2010 mayıs anneleri ve bebekleri(kk)' şeklindemi?kimsecikler yok.nerde bu millet huuuuu

ben burdayım:) gercekten herkes nerde ya ıse basladılar ya da ev gezmelerındeler kıs gunu sokaga da cıkılmaz:) bu arada benım kızım hemen hergun kaka yapıyo bazen yapmadıgı gunler oluyo ama 2 gun yapmadıgı olmadı hıc

teşekkür ederim kızlar.peki kaç günde bir kaka yapıyolar?

Benim kizim genellikle iki gunde bir kaka yapiyor ama biraz kati yaptigi icin agliyor. Bazen sabah birazini aksama da gerisini yapabiliyor. Nedenini anlamadim. muzu, pirinci kestim. Yemeklerine zeytinyagi ekliyorum. Sebze, meyva hergun veriyorum. Beni de hergun 4-5 kere emiyor. Su da veriyorum. Tahilli kasik mama veriyorum. Gerci onceden daha kotuydu cok aglayarak yapiyordu.

slm ,kızlar bugün pek dertliyim,bebeğim yemek yemek istemiyor.gündüz sütde az içti,off böyle devam etsin istemiyorum.ne yapıcam ben ya.buharda ne güzel meyveleri bile pişirip püre haline getirmiştim,neler neler yaptım ıhhh ilk kaşıkta püffff diyor,ortalık pıskırınca fena oluyor,mutfak halısından muzları çorbaları temizlemekten bitap oldum iki günde.vardır iştahı açmanın yolu ama ne kızlar?

canım öğleyin mesala kaç kaşık çorba veriyorsun normali nedir ?meyve bütünmü ,yarımmı yiyor.sormak istediğim ölçü nedir bütün bu öğünlerde?

benim oğlum hemen hemen r gün çıkıyor. sebze çorbası içtiği için kakası yeşil çıkıyor. ama çok zorlanırsa gliserin fitille çıkartıyorum tabii arada sırada yapıyorum bunu bağırsakları tembelliğe alışmasın diye

benim kızımda hergün yapıyo,aynen bazen gözünden yaş geliyo çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…