benim oğlumda hiç emeklemicek galiba(ben birdaha ki aya şu ilk arabam falan varya ondan almayı düşünüyorum
selam kızlar.eğitici oyuncaklardan alan var mı.ben 1 2 haftadır bakıyordum.Playskoolun aktivite kulesi hepsiburadada 19 tl.mağazada 43bir de yaramaz toplar 70 80 lira dışarıda hepsiburada da 54 tl.ben şimdi alıyorum kuzuma.tavsiye ederim.bi de galiba benimki bebek istiyo artık :90: tweetyleri var 2 tane büyük.onları alıp sarılıyo.annem bugün bez bebek al tweetylerle bebek gibi oynuyo dedi :89:
kızlar şimdi doktordan geldik,doktor kefeni yırtmışsınız çok şükür dedi.5 gün daha antibiyotik verdi,iğneler bitince başlıyacağız.ventolin ile muconex devam dedi ayrıca.inşaallah atlatırız , kurtuluruz şu hastalıklardan.
kızlar şimdi doktordan geldik,doktor kefeni yırtmışsınız çok şükür dedi.5 gün daha antibiyotik verdi,iğneler bitince başlıyacağız.ventolin ile muconex devam dedi ayrıca.inşaallah atlatırız , kurtuluruz şu hastalıklardan.
ii aksamlar mıllet hasta bebeklere gecmıs olsun annelerıne allah sabır versın. ben 6 aylık kontrolu ıcın doktora goturdugumde doktor yurutec kullanabılırsın 8 ay cıvarında hıcbı zararı yok demıstı bende hemen aldım 6bucuk aydan ıtıbaren yurutecteyız bıraz erken koydum ama cok sevıyo napıyım heryere yuruyo uzanıyo adımlarını duzgun atıyo ama kesınlıkle emeklemeyı reddedıyo yere koyunca sınırlenıyo bende zorlamıyorum artık. ozel bebek yemeklerını yemıyo bızım yedıgımız tuzlu salçalı yemeklerden ıstıyo ve yıyo ıdealıstlık fılan kalmadı bende artık verıyorum valla. gece uykularımız berbatt yarım saatte bı kalkıyo yabancı bırı almak ısterse aglıyo aksam uyumadıgı ıcın huysuz oluyo ama gunduzlerı keyfı yerınde oluyo mama sandalyesıne oturuyo ama sıkılıyo kucaktan sıkılıyo oyuncaklarını kemırdıkten ve yeterınce salya akıttıktan sonra sıkılıyo sadece ve sadece yurumek ıstıyo:) alem valla bu betul ama benım kızım o cok sevıyorum onu
slm,biz sabahtan beri bebişin üstüne düşüyoruz aman iyi olsun diye,bugün tekrardan o hırıltı ve öksürük geri geldi,acaba gece biraz incemi giydirdim diye kendime kızıyorum,lakin biizm 28-29 derece oluyor,terliyor çocuk üst üste giydirince.ya ne biçim bir hastalıkmış yavrumu bırakmadı anlamadım gitti,dua ederseniz bebişime çok mutlu olurum.
bu arada arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı doktorumuz uyku için day&night diye bir şurup verdi ama o tür şeylerşi ben uykusuzluktan ölene kadar kullanmama taraftarıyım:26:ha bu arada yürüteçi tavsiye etmedi
canım yazını yeni gördüm malesef ben hiç yediremedim sadece azar azar emdi okadar çok geçmiş olsun benim kızda aynı seninki gibi oldu bi gece bekledik elimizde kalacak diye nefes alamıyodu üç iğne iki hava bir hafta antibiyotikten sonra iyileşti dr bizede odasını nemlendirin dedi sıcak buhar değilde soğuk buhar kullanın dedi hastanede verilen buhar ise şöyle eğer bebeğin gece veya gündüz öksürük hırıltı tıkanıyo nefes alamıyosa bence zaman kaybetme götür dr buhar verdir okadar farkediyoki rahat nefes alıyo rahat uyuyo ventolin veriyolar pişik içinde sabah akşam travazol kullan aralarda pişik önleyici çok iyi geliyo geçmiş olsun kuzuyacanım benim oğluşumda hasta oldu,bu dönemde yemek nasıl yedirdin,ben iki gün pompa ile sağıp şırınga ile verdim,bugün biraz almaya başladı.öksürmekten helak oldu,bizde öyle iğne yiyip duruyoruz,inşaallah bir daha hasta olmaz.buhar makineleri konusunda sıcak hiç kullanmayın odanın içerisindeki toz zerrecikleri damlacıklar hapsedip ciğerlere yapıştırıyormuş.soğuk konusunda bu dönemde kullanılırmı bilmiyoum.hastanede buhar veriyorlarmış tam olarak bilmiyorum,yaptırıp yaptırmamak konusunda.iğneler çok fena pişik yaptı her alt açtığımda banyoya götürüp ılık suyla yıkamama rağmen. anestol sürüyorum,hassas pişiklerde ağrı kesiyormuş.aman bitsede kurtulsak.
ben wakiki den tulum aldım onu giydiriyorum benim kızda sıkılıyo ama ne yapalım mecbur giymeye yarım olanlar açılıyo ben oğlumda denedim kucakta hemen açılıyo beli falan onada tulum giydirdim iki yaşına kadarkızlar merhaba.bebekleri dışarı çıkarırken ne giydiriyorsunuz.ben astronot kaban aldım kanzdan fakat oğlum içinde çok sıkıldı.değiştirip yarım mont şeklinde alayım diyorum fakat kucağa alınca sırtı falan açılır bacakları üşüyebilir diye düşünüyorum.kararsız kaldım.siz ne giydiriyorsunuz?
hayırlı olsun dişiniz inşl zorlanmadan peşpeşe çıkarlar benim kızımda birhaftadır geceleri çok sık uyanıyo aslında uyanmıyo uykusunda ağlıyo emziğini falan çiğniyo inşl bizimde diştendir biran önce gelirmerhaba kızlar görüşemedik bayağıdır nasılsınız niye artık kimsecikler olmuyor burada her açtığımda bir tek ben varım şaşırıyorum öncelikle hasta bebeklerimize geçmiş olsun bizde ist dan geldikten sonra hastalandık ilk defa ateşlendi kerem 38,8 i gördük yüreğim ağzıma geldii boğaz yolu mikrop kapmış gerçekten çok sıkıntılı bir haftaydı. neyseki atlattık melih bende senin gibi haftada br çıkıyorum dışarı eşim işte olunca arabayla çıkmak gerekiyor keremi hasta etmemek için çıkamıyorum çarşıya hoş çıksamda ne yapıcam. yürüteç konusunda kararsızdım ama okuduğum bir yazıyla almamaya karar verdim bizimki kolllarından tutunca bayağı gidiyor. veeee kızlar dün oğlumun ilk diiiişini gördümmmm çok sevindim bir haftadır geceleri çok sık uyanıyordu bıktırmıştı resmen ama dün affettim keratayı diştenmiş sanırım yanındaki dşin yeride beyazlamış oda yakındır. oyuncak konusunda keremde yeni oyuncaklar istiyor hep sesli ve hareketli bakalım haftaya dedesi gelecek ona aldırıcaz diş hediyesi olarak.
ya benım gıttıgım doktor da yurutecın hıcbı zararı yok dedı hangısıne ınanıcaz bız bunların yahu. uyku surubu mu varmıs off cok kullanasım var ama muhakkak vardır bı zararı. bu uyku olayı kader sans meselesı kımının bebegı guzel uyuyo cok uyuyo bızımkı de gece 1de uyur ve defalarca uyanır sabah da 9 olmadan kalkar.hadı derın uyusa bısı demıcem ama o kadar cok uyanıyokı bazen cok sınırlenıyorum benım gıbı bebegıne sınırlenen anne varmı aranızda
ya benım gıttıgım doktor da yurutecın hıcbı zararı yok dedı hangısıne ınanıcaz bız bunların yahu. uyku surubu mu varmıs off cok kullanasım var ama muhakkak vardır bı zararı. bu uyku olayı kader sans meselesı kımının bebegı guzel uyuyo cok uyuyo bızımkı de gece 1de uyur ve defalarca uyanır sabah da 9 olmadan kalkar.hadı derın uyusa bısı demıcem ama o kadar cok uyanıyokı bazen cok sınırlenıyorum benım gıbı bebegıne sınırlenen anne varmı aranızda
insanınsinirlenmemesi mümkün değil ki..uykusuzluk çok fena...ya o şurubu kk da biri yorum yapmış işe yaramadı demiş...valla ne zaman deliksiz bir uyju uyuyacağım bilmiyorum.kollarım kas yaptı beşiği sallamaktan..
yürüteçi de bilmiyorum ki her dr farklı birşey diyor neyse bir emeklesin bizim ki belki yorulup uyur tüm umudum emeklemesinde
bizimki emekledi de bi işe yaramadı daha bter oldu:) kalkıp gece emeklemeye başlıyo:))
1 saat içinde 3 kere falan kalktığı oluyo çok kötü gece uykumuz