2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fischer price ın köpeği var çok güzel oğlum onu çok seviyor herkese tavsiye ederim.

kızlar şimdi doktordan geldik,doktor kefeni yırtmışsınız çok şükür dedi.5 gün daha antibiyotik verdi,iğneler bitince başlıyacağız.ventolin ile muconex devam dedi ayrıca.inşaallah atlatırız , kurtuluruz şu hastalıklardan.

canim gcmis olsun neyi vardi kuzunun uun zamandir bakamiyorum tekrar cok gecmis olsun Rabbim korusun bebeklerimizi

cnm çok geçmiş olsun allah kuzularımızın acısını göstermesin bize bağışlasın.

Gecmis olsun. Bebislerin hastaligi cok zor gercekten, dertlerini anlatamiyor butun duzenleri degisiyor.

Tuz bebislerimizin bobreklerine cok zararli yalniz. Tabi yine de sen bilirsin ama..... Ben Kayra'nin yemegini ayirdiktan sonra tencereye tuz, salca yag atiyorum. Onun yemegini de vermeden once icine bir iki damla zeytinyagi damlatiyorum. Eger icinde et varsa demir alimi iyi olsun diye de bir iki damla da limon damlatiyorum.

Canım çok geçmiş olsun,

slm,biz sabahtan beri bebişin üstüne düşüyoruz aman iyi olsun diye,bugün tekrardan o hırıltı ve öksürük geri geldi,acaba gece biraz incemi giydirdim diye kendime kızıyorum,lakin biizm 28-29 derece oluyor,terliyor çocuk üst üste giydirince.ya ne biçim bir hastalıkmış yavrumu bırakmadı anlamadım gitti,dua ederseniz bebişime çok mutlu olurum.

cnm peditus şurubu kullanıyor musun. bir doktor o şurubun bebekklere hiç iyi gelmediğini sürekli öksürükleri tekrarlattığını yazmıştı.internette bir araştır istersen.

bu arada arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı doktorumuz uyku için day&night diye bir şurup verdi ama o tür şeylerşi ben uykusuzluktan ölene kadar kullanmama taraftarıyım:26:ha bu arada yürüteçi tavsiye etmedi

ya benım gıttıgım doktor da yurutecın hıcbı zararı yok dedı hangısıne ınanıcaz bız bunların yahu. uyku surubu mu varmıs off cok kullanasım var ama muhakkak vardır bı zararı. bu uyku olayı kader sans meselesı kımının bebegı guzel uyuyo cok uyuyo bızımkı de gece 1de uyur ve defalarca uyanır sabah da 9 olmadan kalkar.hadı derın uyusa bısı demıcem ama o kadar cok uyanıyokı bazen cok sınırlenıyorum benım gıbı bebegıne sınırlenen anne varmı aranızda

canım yazını yeni gördüm malesef ben hiç yediremedim sadece azar azar emdi okadar çok geçmiş olsun benim kızda aynı seninki gibi oldu bi gece bekledik elimizde kalacak diye nefes alamıyodu üç iğne iki hava bir hafta antibiyotikten sonra iyileşti dr bizede odasını nemlendirin dedi sıcak buhar değilde soğuk buhar kullanın dedi hastanede verilen buhar ise şöyle eğer bebeğin gece veya gündüz öksürük hırıltı tıkanıyo nefes alamıyosa bence zaman kaybetme götür dr buhar verdir okadar farkediyoki rahat nefes alıyo rahat uyuyo ventolin veriyolar pişik içinde sabah akşam travazol kullan aralarda pişik önleyici çok iyi geliyo geçmiş olsun kuzuya
ben wakiki den tulum aldım onu giydiriyorum benim kızda sıkılıyo ama ne yapalım mecbur giymeye yarım olanlar açılıyo ben oğlumda denedim kucakta hemen açılıyo beli falan onada tulum giydirdim iki yaşına kadar
hayırlı olsun dişiniz inşl zorlanmadan peşpeşe çıkarlar benim kızımda birhaftadır geceleri çok sık uyanıyo aslında uyanmıyo uykusunda ağlıyo emziğini falan çiğniyo inşl bizimde diştendir biran önce gelir

benim gibi olanlar da varmış:) ben de çok sinirleniyorum bazen uyu diye yalvarıyorum hatta.. binb ir uğraşla uyutuyorum yatağa koyuyorum 10dk sonra dönemey başlıyo,kalkıyo bide emekliyo yatağın içinde uykulu uykulu:) sonra bidaa uğraşki uyutasın.. çok bitkin düşüyorum artık..

yürüteç biz de almadık dr almayın dedi. emekleyerek evi talan ediyo zaten pek ihtiyaç da duymadım ben..

insanınsinirlenmemesi mümkün değil ki..uykusuzluk çok fena...ya o şurubu kk da biri yorum yapmış işe yaramadı demiş...valla ne zaman deliksiz bir uyju uyuyacağım bilmiyorum.kollarım kas yaptı beşiği sallamaktan..
yürüteçi de bilmiyorum ki her dr farklı birşey diyor neyse bir emeklesin bizim ki belki yorulup uyur tüm umudum emeklemesinde

bizimki emekledi de bi işe yaramadı daha bter oldu:) kalkıp gece emeklemeye başlıyo:))

1 saat içinde 3 kere falan kalktığı oluyo çok kötü gece uykumuz

bizimki emekledi de bi işe yaramadı daha bter oldu:) kalkıp gece emeklemeye başlıyo:))

1 saat içinde 3 kere falan kalktığı oluyo çok kötü gece uykumuz

Yapma canım ya tek umudum da emeklemesi... daha önce bebekleri uykusuz annelere mesaj atıyorum nasıl düzeldi diye kendiliğinden düzeldi diyorlar asma düzelme yaşlarına bir bak 1,5-2-2,5..
neyse allah sağlık versin de ne yapalım ama işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…