2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gözü enfeksiyon kapmış,bize bir antibiyotik damla vermişti,çayla filan uğraşmayın sakın bebeğe dedi bize.birde temiz bir ıslatılmış tülbentle göz yaşı kanalı çapak biriken yeri hafif masaj yapın kanal açılacaktır dedi doktor.gerçekten öyle oldu.
tavsiyem gerçekten çocukla ilgili göz doktoruna götürün bize ilk damlayı yazan doktor büyüklere uygun olanını vermiş çocuk doktoru bu kullanılırmı bebekte dedi bıraktırdı.

Pancake, Tuba, Abera; cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim.

Sabah kahvaltisinda pirinc unu veriyordum onu tahilli/yulafli bir kahvalti ile degistirdim. D vitaminini kestim; kakasi daha normal simdi.

Ben yurutecini ebay den ikinci el aldim, chicconun, hic kullanilmamis gibi. Yalniz benim kiz halinin uzerinde gitmiyor ve parkenin uzerinde de geri geri gidiyor.

Relax,

Bizde de ayni goz sorunu var sana cok yardimci olamayacagim ama yine de ne yaptigimizi soyleyim. kaynatilmis su ya pamuk bandirip siliyoruz. Tabi her seferinde yeni bir pamukla icten disari dogru. Bir de Kayra'nin gozlerinin alti dun kizarmisti bugun daha iyi gibi ama bakalim. Oglende doktora telefon acicam.

Bu arada biz kardan dolayi tam 7 gundur eve kapandik, icime fenalik geldi. Insanlar artik disari cikiyorlar ama yolda kayarsam diye hala korkuyorum. Bir de cok soguk zaten Kayra'nin soguk alginligi var.

kızlar merhaba.bebekleri dışarı çıkarırken ne giydiriyorsunuz.ben astronot kaban aldım kanzdan fakat oğlum içinde çok sıkıldı.değiştirip yarım mont şeklinde alayım diyorum fakat kucağa alınca sırtı falan açılır bacakları üşüyebilir diye düşünüyorum.kararsız kaldım.siz ne giydiriyorsunuz?

merhaba kızlar görüşemedik bayağıdır nasılsınız niye artık kimsecikler olmuyor burada her açtığımda bir tek ben varım şaşırıyorum öncelikle hasta bebeklerimize geçmiş olsun bizde ist dan geldikten sonra hastalandık ilk defa ateşlendi kerem 38,8 i gördük yüreğim ağzıma geldii boğaz yolu mikrop kapmış gerçekten çok sıkıntılı bir haftaydı. neyseki atlattık melih bende senin gibi haftada br çıkıyorum dışarı eşim işte olunca arabayla çıkmak gerekiyor keremi hasta etmemek için çıkamıyorum çarşıya hoş çıksamda ne yapıcam. yürüteç konusunda kararsızdım ama okuduğum bir yazıyla almamaya karar verdim bizimki kolllarından tutunca bayağı gidiyor. veeee kızlar dün oğlumun ilk diiiişini gördümmmm çok sevindim bir haftadır geceleri çok sık uyanıyordu bıktırmıştı resmen ama dün affettim keratayı diştenmiş sanırım yanındaki dşin yeride beyazlamış oda yakındır. oyuncak konusunda keremde yeni oyuncaklar istiyor hep sesli ve hareketli bakalım haftaya dedesi gelecek ona aldırıcaz diş hediyesi olarak.

selam kevsercim geçmiş olsun kerem oğlumafacede takılıyo herkes artık hesabınvarsa özelden mail at ekliyim seni:)

Kevser senmisin bilmiyom arkadaşlık yolladım kabul et ekliyim mehlika sende facedeki adını verirsen senide ekliim

ii aksamlar mıllet hasta bebeklere gecmıs olsun annelerıne allah sabır versın. ben 6 aylık kontrolu ıcın doktora goturdugumde doktor yurutec kullanabılırsın 8 ay cıvarında hıcbı zararı yok demıstı bende hemen aldım 6bucuk aydan ıtıbaren yurutecteyız bıraz erken koydum ama cok sevıyo napıyım heryere yuruyo uzanıyo adımlarını duzgun atıyo ama kesınlıkle emeklemeyı reddedıyo yere koyunca sınırlenıyo bende zorlamıyorum artık. ozel bebek yemeklerını yemıyo bızım yedıgımız tuzlu salçalı yemeklerden ıstıyo ve yıyo ıdealıstlık fılan kalmadı bende artık verıyorum valla. gece uykularımız berbatt yarım saatte bı kalkıyo yabancı bırı almak ısterse aglıyo aksam uyumadıgı ıcın huysuz oluyo ama gunduzlerı keyfı yerınde oluyo mama sandalyesıne oturuyo ama sıkılıyo kucaktan sıkılıyo oyuncaklarını kemırdıkten ve yeterınce salya akıttıktan sonra sıkılıyo sadece ve sadece yurumek ıstıyo:) alem valla bu betul ama benım kızım o cok sevıyorum onu

ben kızımın kulaklarını deldirdim biraz ağladı oda acıdan değilmiş zaten uyuşturucu bir jel sürüyorlar

benim kızımda da gözyaşı kanalı tıkanıklığı var bizede dr damla ve krem vermişti büyükler için verilen krem hangisi belki bizimkide odur kullanmayım

oğlumun dişleri kaşınmaya başladığında misvak almıştım onu kemirip dişini kaşıyordu dişleri çıktıktan sonrada vermiştim böylece dişlerini temizlemişte oluyordu şimdi kızımada alacağım

herkese merhaba dilerim annelerde kuzularda iyidir ,, :80:
biz hala uyksuz gecelerde devam ediyoruz bir oturmadi uykularimiz buyudukce duzelir diye bekliyoruz.:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…