selam arkadaslar.kızımın gozu 3 gunudur capaklanıyo sulanıyo kuuzm gozunu acamıyo( dr merhem ve damla verdı bıde cay suyuyla sıl dedı.baska bu konuda bılgısı olan varsa lutfen yardım.
bu arada bızde bugun yurutec aldık kızıma oyle pahalı bısey deıl bakalım sevecekmı
benım kızımında 2 tane dısı cıktı:))
merhaba kızlar görüşemedik bayağıdır nasılsınız niye artık kimsecikler olmuyor burada her açtığımda bir tek ben varım şaşırıyorum öncelikle hasta bebeklerimize geçmiş olsun bizde ist dan geldikten sonra hastalandık ilk defa ateşlendi kerem 38,8 i gördük yüreğim ağzıma geldii boğaz yolu mikrop kapmış gerçekten çok sıkıntılı bir haftaydı. Neyseki atlattık melih bende senin gibi haftada br çıkıyorum dışarı eşim işte olunca arabayla çıkmak gerekiyor keremi hasta etmemek için çıkamıyorum çarşıya hoş çıksamda ne yapıcam. Yürüteç konusunda kararsızdım ama okuduğum bir yazıyla almamaya karar verdim bizimki kolllarından tutunca bayağı gidiyor. Veeee kızlar dün oğlumun ilk diiiişini gördümmmm çok sevindim bir haftadır geceleri çok sık uyanıyordu bıktırmıştı resmen ama dün affettim keratayı diştenmiş sanırım yanındaki dşin yeride beyazlamış oda yakındır. Oyuncak konusunda keremde yeni oyuncaklar istiyor hep sesli ve hareketli bakalım haftaya dedesi gelecek ona aldırıcaz diş hediyesi olarak.
iyigeceler canım inşl eskisi gibi doldururuz topiciğimizi bende çok ist,yorum kulaklarını deldirmeyi ben çok severim küpeyi ama ilerde kızım küpeyi sevmezse diye deldirmeye çekiniyorum babamızde deldirmeye karşı
gözü enfeksiyon kapmış,bize bir antibiyotik damla vermişti,çayla filan uğraşmayın sakın bebeğe dedi bize.birde temiz bir ıslatılmış tülbentle göz yaşı kanalı çapak biriken yeri hafif masaj yapın kanal açılacaktır dedi doktor.gerçekten öyle oldu.
tavsiyem gerçekten çocukla ilgili göz doktoruna götürün bize ilk damlayı yazan doktor büyüklere uygun olanını vermiş çocuk doktoru bu kullanılırmı bebekte dedi bıraktırdı.