- 17 Ekim 2010
- 392
- 0
kızlar nerdesiniz ya canım sıkılıyo eşim yine nöbetçi kızım uyudu ben de çay yaptım yalnız yallnız içiyorum tabi yanında bir sürü şeyle...
eşimde biraz canımı sıktı yine, onun memleketine balıkesire gitcez taa burdan babasını görmeye evi sobalı kafayı yiycem yaa.. bu konuyu tam konuşmuyoz alttan alttan bişeyleri planlaıyo ...bu sene çocuğumuz oldu, çok uzaktayız ve eşim bir ay önce ordaydı gitmesek olmuyo sanki 20 saat ya konuştukça sinir oluyorum...neymiş dedesi özlüyomuş görsünmüş...biz çok resmiyiz ama ne bileyim ya..başka yere gidince ne kadar düzen bozuluyo annemlere bile giittimizde kızımla yattığım için kendi kendine uyuyan çocuk yanında şimdi benim yatmamı istiyo..ki şimdi herşeyi daha çabuk öğreniyo kimbilir orda napcaz.... offf offff kimse yok anlatcam buraya yazıyorum kafanızı şişirmeyim neyse...(bi de eşim bunları okuyomuş !!!!!)
canını sıkma ya bızde bayramda esımın memlekete gıdıcez duzen fılan kalmıcak sonra da esım askere gıtcek nolur bılmıyom ıyce sefıl olcaz amaan bosver dusunmuyorum banane nolursa olsun duzensız olsun bebegım annesı mutlu olursa o da mutlu olur kendımızı uzmememız lazım dırek etkılıyo bebıslerı