bana hiç sorma canım..benim kızıma herşey allerji yapıyor zaten..yünlü falan giydirdiysen ya da deterjandan falan olabilir..
kızlar nerdesiniz ya canım sıkılıyo eşim yine nöbetçi kızım uyudu ben de çay yaptım yalnız yallnız içiyorum tabi yanında bir sürü şeyle...
eşimde biraz canımı sıktı yine, onun memleketine balıkesire gitcez taa burdan babasını görmeye evi sobalı kafayı yiycem yaa.. bu konuyu tam konuşmuyoz alttan alttan bişeyleri planlaıyo ...bu sene çocuğumuz oldu, çok uzaktayız ve eşim bir ay önce ordaydı gitmesek olmuyo sanki 20 saat ya konuştukça sinir oluyorum...neymiş dedesi özlüyomuş görsünmüş...biz çok resmiyiz ama ne bileyim ya..başka yere gidince ne kadar düzen bozuluyo annemlere bile giittimizde kızımla yattığım için kendi kendine uyuyan çocuk yanında şimdi benim yatmamı istiyo..ki şimdi herşeyi daha çabuk öğreniyo kimbilir orda napcaz.... offf offff kimse yok anlatcam buraya yazıyorum kafanızı şişirmeyim neyse...(bi de eşim bunları okuyomuş !!!!!)
kızlar nerdesiniz ya canım sıkılıyo eşim yine nöbetçi kızım uyudu ben de çay yaptım yalnız yallnız içiyorum tabi yanında bir sürü şeyle...
eşimde biraz canımı sıktı yine, onun memleketine balıkesire gitcez taa burdan babasını görmeye evi sobalı kafayı yiycem yaa.. bu konuyu tam konuşmuyoz alttan alttan bişeyleri planlaıyo ...bu sene çocuğumuz oldu, çok uzaktayız ve eşim bir ay önce ordaydı gitmesek olmuyo sanki 20 saat ya konuştukça sinir oluyorum...neymiş dedesi özlüyomuş görsünmüş...biz çok resmiyiz ama ne bileyim ya..başka yere gidince ne kadar düzen bozuluyo annemlere bile giittimizde kızımla yattığım için kendi kendine uyuyan çocuk yanında şimdi benim yatmamı istiyo..ki şimdi herşeyi daha çabuk öğreniyo kimbilir orda napcaz.... offf offff kimse yok anlatcam buraya yazıyorum kafanızı şişirmeyim neyse...(bi de eşim bunları okuyomuş !!!!!)
cnm ne kadar zor olsada eşin için gitmelisin. yarın öbürgün seninde bir akrabana gitmen gerekir ve belkide aynı tepkiyle karşılaşırsın. bende geçen bayram hiç gitmek istemiyordum taaa kastamonunun bir köyüne gittim eşim için :gitme: inan gözümde büyüyordu o yol kabus gibi geliodu. ama eşimin hatrı için gittim. sende eşinle aranı iyi tut kapa gözlerini git inan zaman çok çabuk geçiyor.
aynı sıkıntıyı ağustosda bende yaşadım..illede gideceksek uçakla giderim dedim ve öyle oldu..benim yanımda yatmaya alışmasın diye yatak hazırlattım oğluma hiçbir şeyden taviz vermedim..uyku zamanı uyuttum..obnlara kalsa akşama misafir geldiğinde uyuyan çocuğu uyandırmayı düşünüyodular...eşine sıkı sıkı tembih et..
anttt kız evde bi ton keyfi tahıl var ama yapmadım hiç nasıl güzzelmi bare
anttt kız evde bi ton keyfi tahıl var ama yapmadım hiç nasıl güzzelmi bare
canım doktora sor bence üzmekendini nette en kötüsü yazıyo zatenhadi bakalım Emir paşa yarın erkek oluyor...kolaylıkla hallolur inşallah Gökçencim...
Eray ın annesi hoşgeldin...
inek sütü allerjisiyle ilgili bişeyler okuyordum netten..benim de diyet yapmam gerekiyor aslında.ya süt yoğurt peynir yemiyorum ama arasıra çikolata kek falan yiyordum..bi sitede böyle kaçamaklar yapanları yerden yere vurmuşlar..bebeğime çok zarar veriyormuşum...daha da bişey yemem(((mafoldumben
canımsinek ısırığıda olabilir bende kızımla otırma odasında yatmıştık eski evde çok soğuklarda ısırmıştı bir gecede olabilir canımmhoşgeldin aramıza iyi yaptın valla...
kızlar ya durunun yüzünde kırmızılıklar oldu sivrisinek ısırığı gibi anlamadım neden oldu bişey de yedirmiyorum.. sizin kuzularda varmı hiç böyle şeyler??
canım neyle gitceksiniz sobalı ev zordur gir çık çok dikkat etmelisinhava değişimi hasta edersin bebeğini havalar güzelolsa neyseyolda çok uzun bence eşinle konuş hani bebeğin için olduğunu o olmasatabigidebileceğini söylegönlünü alarak yani gıcık gitme canım ikinizinde gönlü olsunnnkızlar nerdesiniz ya canım sıkılıyo eşim yine nöbetçi kızım uyudu ben de çay yaptım yalnız yallnız içiyorum tabi yanında bir sürü şeyle...
bende yeşil çay içtim çok rahatlatıyo benii sakinleştiriyoo ne beeeeeeeee...bende istiyorum herneysesempatiksalakcinni
bende öyleyim canım oyüzden evde durmak istemiyorum işte daha iyiydimeşim yine gıcık diziyi izliyor kızlar kurtlar vadisini bende kremalı büskivi yiyip kola içiyorum son 1 haftadır boğazım acayip açıldı sonum hayır ola gebelikte benim şekerim çıkmıştı 1 hafta sonra ölçtüler düşmüştü valla p.tesi fln ölçtürmeyi düşünüyom çünkü canım devamlı yemek yemek istiyo tekrar nüksedermi bi bilginiz varmı.bu arada keyfi tahıl ne cidden :)
maşallah oğluna ben52 günlükken öykü oldu sonra4 aylıkken başladı 3 kere oldum yani düzene girdi sanırım uçaktayken emzir canımm inerken kalkarken yadaemzik olsun ağzındakızlar nasılsınız bakem geçmişi okudum yeni bitti çok şeylerden bahsetmişsiniz sizler ne zaman adet görmeye başladınız ben geçen ay ilk adetimi gördüm ve korkular başladı ikinci için spiralden tırstım biraz kondomla devam bakalım benim olay aynı nevin gib olmuş 24 ünde düğün ve 26 bebek 6 ay yasmin tıpkınnı aynısı bende bu bayram gidiçem eşimin ailesine her bayram gibi eşim çalışacak izin yok ona ama ben birkaç günlüğünede olsa gidicem. uçakla keremle yolculuktan korkuyorum ant sen sorun yaşadınmı bebekler için sorun olurmu. basınç falan ilk defa binicem kendimemi korkoyım oğlan içinmi bilemedim.keyfi tahil içecek bir çay gbi bişey diye biliyorum bende.
yarın oğlum yarı yaşına giriyor altı aylık oluyor meleğimmm
basınçtan kulakları tıkanmasın dişye canımmm boğulmaz canım ben 7 günlükken emzirdidim gelirken sakaryaya arabayla geldik orda bile emziridm yani bişi olmadı allaha şükürtugba niye boğulmasın çocuk bir nedeni varmı birde uçakta göğsümü açıp emziremem sanırım sütümü sağıp biberona hazırlcam bizimki emzik almıyor bide . kulakları falan tıkanıyormuş insanın brde çok sallanıyor dedi kızkardeşim o dün antalyaya uçtu da ondan duydum.