- 17 Ekim 2010
- 392
- 0
evlendim cocuk istemiyoru m derken 3ayda geldi oglum kocamin askerligi evliligmin ilk yili curcunaya geldi yani 86lym bende emzirirken koruma hapi kullanilbiliyomuyuz
kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..
ya muge valla ımrendırıyosun burda mılletı senle ıyıce bı muhabbete gırsek heralde hemen hamıle kalırım :))
bu rada valla konustum konustum bu ay cok korkuyorum anlatmıstım korunmayı unuttuk dıye:))
olurmu olur bu ay ha
emirim uyandıııııı kaçtım ben mügee kız anlatmaa doğurasım gelii:)))
gökçen pipi yarın kesiliyodu dimi..allah yardımcınız olsun..kolayca atlatsın emir kzu..darısı başımıza
hadi bakalım Emir paşa yarın erkek oluyor...kolaylıkla hallolur inşallah Gökçencim...
Eray ın annesi hoşgeldin...
inek sütü allerjisiyle ilgili bişeyler okuyordum netten..benim de diyet yapmam gerekiyor aslında.ya süt yoğurt peynir yemiyorum ama arasıra çikolata kek falan yiyordum..bi sitede böyle kaçamaklar yapanları yerden yere vurmuşlar..bebeğime çok zarar veriyormuşum...daha da bişey yemem(((mafoldumben
nasıl yani anlamadım yaw..niyekii
erayın annesi hoşgeldin aramıza:) gökcen ben memnun oldum.
müge gündüz de öle aman aman uyumaz ki emir. kuduruk işte benimki :) ama seni daha fazla dinlersem gaza gelcem:))
şeyma habire tıkınıyonmu kuzum
tubişimm sağolll
canım emziriyorum ya benim yeidğim süt ve süt ürünleri de bebeğime allerji yapıyor...bikaç defa denedim gerçekten öyle..ben 6 aydır süt yoğurt peynir yemiyorum...içinde inek sütü olan hiçbişey yemem gerekiyor ama arada kaçırıyordum işte...bugün yine bebeğimin vücudu kızardı.dün yumurta yemiştim uzun zaman sonra..yumurtanın beyazı da allerji yapıyor...
kızlar meraba.uzun süredir takip ediyorum bu forumu.Aktif olarak katılıyım dedim.ben de 2010 mayıs annesiyim.oğlum 5.5 aylık.Adı Eray.nick imden de anlayacağınız gibi.kardeşler de şimdiden gelmeye başlamış.hayırlı olsun.
hoşgeldin aramıza iyi yaptın valla...
kızlar ya durunun yüzünde kırmızılıklar oldu sivrisinek ısırığı gibi anlamadım neden oldu bişey de yedirmiyorum.. sizin kuzularda varmı hiç böyle şeyler??