biz 4 kızız annemin 5 doğumu 8 gebeliği var..3 ü 3 aylık falan düşmüş erkeklermiş..anamda erkek olsun diye hamile kalmış ama nasip olmamış
biz de aynen şeyma annem erkek çocuk istemiş olmamış..hayırlısı böyleymiş...
vay maşallah şeyma anneciğine. düşükler zordur ya ama 8 çocuk doğsaydı hayırlısı demekkii..
benim uzaktan bi akrabam öle 7 çocuğu var da benden zayıf kadın
rahmetli teyzeminde 7 çocuğu var 6 kız 1 erkek..bizde hep böyle..allahtan dayım 3 kızda bırakmış..gerçi vefat etmese yapardı belki
ayıp deil 25 canım:))
sağol tatlım hızlı başladım hayata uni bitti evlendim işe girdim hop hamiş kaldım:=) hayırlısı..
valla hızlısın canım bız evlnemk ıcın 7 yıl bebek ıcın 4 yıl bekledık hemen evlenıp cocuk yapsaydım 5-6 yasında olurdu cocugum:)17 yasında tanıstık esımle sımdı 28 ım
canım ne kadar erken evlenmıssın 7 yıl cocuk olmadı dıyen sendeın demı karıstırmıyorum 17 yasında falanmı evlendın
canım benım halaım öle 7 erkek bır kız sonuncu kız kızı tutturmak için yapmışta yapmışlar evlendırıyo evlendırıyo bıtmıyo 6sı evlı ve hesının erkek bebeği var :))
17yaşındamı tanıştınızz vuuu baya sürmüş:) biz 19yaşında tanışıp 22de evlendik.. nasip hepimizinki:)
evet canım bendım 18 dolmamıştı işte ıkı ay felan vardı acelem neyse:))
bende 24:) kocam küçüksün daha 3-4tane doğurursn diyo da hahaa o doğursun sıkıysaa.
mügenin dediği gibi annelik hormonlarım depreşirse bilmemde
kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..
ben de yaklaşık 1 yıl yasmin kullandım..hiçbir yan etkisini görmedim..ama ben hap içmekten nefret ediyorum..spiral taktırdım..:uhm:
fisfisfis
kilo falan yapmadımı yani..adı neydi..bende eski kiloma döneyim 6ay condom 6 ay hap kullanıcam..sadece condomla kaza olcak diye korkuyorum
çıkmaz canım...hiç uğraşmakaydirigubbakcemile2elma lekesi nasıl çıkar kızlar...
bende 24 yaşında evlendim..annem evde kalcan evlen artık deyipduruyordu:umursamaz:26 da da bebişim oldu...valla masallah canım ben 24 yasında evlendım annem bı suru laf ettı derdın ne acelen ne dıye.benı vazgecırmek ıcın elınden gelenı yaptı
valla hızlısın canım bız evlnemk ıcın 7 yıl bebek ıcın 4 yıl bekledık hemen evlenıp cocuk yapsaydım 5-6 yasında olurdu cocugum:)17 yasında tanıstık esımle sımdı 28 ım