2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evlendim cocuk istemiyoru m derken 3ayda geldi oglum kocamin askerligi evliligmin ilk yili curcunaya geldi yani 86lym bende emzirirken koruma hapi kullanilbiliyomuyuz

turkıyedekı haplar kullanılmıyo yurt dısında bı marka varmıs emzırırken kullanılıyomus dıye bılıyorum ben.zaten normal zamanda bıle hap sonucta vucuda sureklı yabancı bı madde verıyosun

kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..

çook sevindim hayırlısı olsun sakın gözün korkmasın yıllar sonra bile farkında olmadam yaptığım en güzel şey diyeceksin ikisi bir arada büyüyecekler birbirlerine destek olacaklar ben hiç pişman olmadım büyüğü 8 aylıkken hamile kalmıştım benim de ilki tedaviyle olmuştu olmuyo dedi doktor sakın korunma 1 kez adet gördüm bir baktım hamileyim çok sevinmiştim eşim hiç sevinmemişti ama şimdi ölüyo çocukları hiç sağlıkla gelsin mutluluklar getirsin bereketler getirsin

kızlar meraba.uzun süredir takip ediyorum bu forumu.Aktif olarak katılıyım dedim.ben de 2010 mayıs annesiyim.oğlum 5.5 aylık.Adı Eray.nick imden de anlayacağınız gibi.kardeşler de şimdiden gelmeye başlamış.hayırlı olsun.

ya muge valla ımrendırıyosun burda mılletı senle ıyıce bı muhabbete gırsek heralde hemen hamıle kalırım :))
bu rada valla konustum konustum bu ay cok korkuyorum anlatmıstım korunmayı unuttuk dıye:))
olurmu olur bu ay ha

imren imren ilk zamanlar zor oluyorda büyüdükçe daha güzelleeşiyor herşey hem demiştim sizede benim annemde vefat etti yardımcı kimse yok ama allah yardım ediyo işte doğduğundan beri 2 çocuğumuda hep tek başıma yıkadım şimdi neysede yeni doğduğunda minnacık oluyolar ilk oğlumda hem ağlayıp hem yıkadığımı çok bilirim.ama bütün zorluklara değer tek çocuk hiç çocuk derlermiş doğru valla 2.de daha farklı oluyor zaten ilki gibi acemi olmuyon daha bi sabırlı oluyosun daha zevkli oluyor.daha yazarımda yazarım :) hakkımızda hayırlısı hepimizin

emirim uyandıııııı kaçtım ben mügee kız anlatmaa doğurasım gelii:)))

gökçenim üste yazdıklarım senin içinde geçerli :) ayrıca emirde tahayı görüyorum gece uykuları aynıydı tek fark taha gündüz 2 kere çok uzun uyurdu 2 şer saat hatta bazen 3 olurdu işte şimdiki aklım olsa tecrübelendim hayatta o kadar uyutmazdım belkide çocuk ondan gece uyumuyodu :)

bide duam seni arada unuttum hayırlı uğurulu olsun sağlıkla doğsun inş. rabbim yardım eder merak etme büyüdüğünde çok güzel olur ikiside bıcır bıcır ikiz gibi

benim mutfak niye bukadar dağılıyo yaa.sabahtan akşama kadar bütün tabaklar iniyo..tek başımayım nasıl başarıyorum çözemedim

duam hayırlı olsun ilk 2.bebişimiz geliyoo allah yardımcın olsunn canım
bende 2.çocuğu ilerde düşünüyorum hemen yapamam çünkühem zor bi süreç hemde kızımla yeterince ilgilenemem diye düşünüyorum ikiside ilgi bekler 0-2 yaş güven açısındanönemli bir evre ve bunu yeterince sevgi ve ilgiyle sağlıyo bebekler hayırlısı tabi çok isterim 2. bir bebeği ama
gçkçen sünnetiniz varmış hayır olsun canım
şerife seni çok iyi anlıyorum canım çayda ne yani ama anlamazki seni aallah kolaylık versin canım

Son düzenleme:
erayın annesi hoşgeldin aramıza:) gökcen ben memnun oldum.

müge gündüz de öle aman aman uyumaz ki emir. kuduruk işte benimki :) ama seni daha fazla dinlersem gaza gelcem:))

şeyma habire tıkınıyonmu kuzum:KK70:

tubişimm sağolll

hadi bakalım Emir paşa yarın erkek oluyor...kolaylıkla hallolur inşallah Gökçencim...
Eray ın annesi hoşgeldin...

inek sütü allerjisiyle ilgili bişeyler okuyordum netten..benim de diyet yapmam gerekiyor aslında.ya süt yoğurt peynir yemiyorum ama arasıra çikolata kek falan yiyordum..bi sitede böyle kaçamaklar yapanları yerden yere vurmuşlar..bebeğime çok zarar veriyormuşum...daha da bişey yemem:KK43:(((mafoldumben

hadi bakalım Emir paşa yarın erkek oluyor...kolaylıkla hallolur inşallah Gökçencim...
Eray ın annesi hoşgeldin...

inek sütü allerjisiyle ilgili bişeyler okuyordum netten..benim de diyet yapmam gerekiyor aslında.ya süt yoğurt peynir yemiyorum ama arasıra çikolata kek falan yiyordum..bi sitede böyle kaçamaklar yapanları yerden yere vurmuşlar..bebeğime çok zarar veriyormuşum...daha da bişey yemem:KK43:(((mafoldumben

nasıl yani anlamadım yaw..niyekii

mehtap her yazanı takma ya doktora sorsaydın. bi de bu alerji nezaman geçiyo hep bölemi olcak test falan yapılmıyo mu.işin zor canım Allah kolaylık versin.
sağol bu arada teyzesi:KK66:

nasıl yani anlamadım yaw..niyekii

canım emziriyorum ya benim yeidğim süt ve süt ürünleri de bebeğime allerji yapıyor...bikaç defa denedim gerçekten öyle..ben 6 aydır süt yoğurt peynir yemiyorum...içinde inek sütü olan hiçbişey yemem gerekiyor ama arada kaçırıyordum işte...bugün yine bebeğimin vücudu kızardı.dün yumurta yemiştim uzun zaman sonra..yumurtanın beyazı da allerji yapıyor...

erayın annesi hoşgeldin aramıza:) gökcen ben memnun oldum.

müge gündüz de öle aman aman uyumaz ki emir. kuduruk işte benimki :) ama seni daha fazla dinlersem gaza gelcem:))

şeyma habire tıkınıyonmu kuzum:KK70:

tubişimm sağolll

yoo günde 3 öğüncuk..aralarda da tabaksız yiyorum ama anlamıyorum valla

canım emziriyorum ya benim yeidğim süt ve süt ürünleri de bebeğime allerji yapıyor...bikaç defa denedim gerçekten öyle..ben 6 aydır süt yoğurt peynir yemiyorum...içinde inek sütü olan hiçbişey yemem gerekiyor ama arada kaçırıyordum işte...bugün yine bebeğimin vücudu kızardı.dün yumurta yemiştim uzun zaman sonra..yumurtanın beyazı da allerji yapıyor...

yaa..senin içinde zor bebiş içinde sağlıklı olan hiçbirşeyi yiyemiyosun yediremiyosun..allah yardımcın olsun

kızlar meraba.uzun süredir takip ediyorum bu forumu.Aktif olarak katılıyım dedim.ben de 2010 mayıs annesiyim.oğlum 5.5 aylık.Adı Eray.nick imden de anlayacağınız gibi.kardeşler de şimdiden gelmeye başlamış.hayırlı olsun.

hoşgeldin aramıza iyi yaptın valla...

kızlar ya durunun yüzünde kırmızılıklar oldu sivrisinek ısırığı gibi anlamadım neden oldu bişey de yedirmiyorum.. sizin kuzularda varmı hiç böyle şeyler??

hoşgeldin aramıza iyi yaptın valla...

kızlar ya durunun yüzünde kırmızılıklar oldu sivrisinek ısırığı gibi anlamadım neden oldu bişey de yedirmiyorum.. sizin kuzularda varmı hiç böyle şeyler??

bana hiç sorma canım..benim kızıma herşey allerji yapıyor zaten..yünlü falan giydirdiysen ya da deterjandan falan olabilir..

X