2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

doğru canım send ehaklsıın hep oyle ıstemişsin çunkı Allah gonlune gore evrmiş :)
ben 7 yıl uğraştım bıtane oldu kardeşsiz buyutmek asla ıstememe bırde bız 4 tane gfelan ıstıyoduk, yıne aynı fıkırdeyım ama yetebıldıgım kadarını ver rabbim dıyorum şimdi bı bebeğime eksik annelik yapıcaksam verme dıyorum:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

yetememekten korkma canım..allah gücünü veriyo..anamdan örnek verebilirim..ilk ablamdan sonra 18 sene çocuğu olmamış ve annem hep eğer hamile kalırsam 40 ım çıksın bidaha hamile kalcam demiş ve öylede yapmış üstüne bide ben olmuşum..yani 83-84-86 yıllarında çocuk doğurmuş..e hepimizide yetişmiş..

4müüü maaşallah nediyim ben kendi adıma 2 yeterli diye düşünüyorum çok kardeş güzel tamamda benimde canım var 4 hamilelik zor olur yapamam şahsenn tek hamilelik olsa iyi hangisine yetişicen okulu var yemesi içmesi bide çalışıyom bıraksam bile yetemem

eskiler bi başka şeymaa anammm düşünemiyorumm:) Allah ım verecekse de uslu bi bebik olsun hayırlısı tabi de. yoksa isterdim 2-3 kardeş olsunlar falan ama yok öznurun dediği gibi ben ilgilenemem emire zor yetiyorum:)

karnım acıktı kayınvalidemm yemek yapıyo hehe güzelmiş hazır yemek:)

zaten 3 ümüzde pek bi usluymuşuz.

gökçen sana da maşallah sen de ne güzel genç anne olmuşsun....

benim iki ablam var ablamların arasında 2 yaş var....iki çocuktan sonra biz ..biz diyorum benim de ikizim var anneme diyorum nasıl büyüttün 4 çocuğu diye...bizden sonra da bizden 6 yaş küçük bir kızkardeşim var...yani toplamda 5 kızkardeşiz... bir de bana ikiz bebeğin olsun ikisi de aradan çıkar diyorlardı...iyiki olmamış yoksa kafayı yerdim heralde....

yanı sen 18 yasından berımı mı bebek istiyosun masallah ya gercekten sen anne olmayı haketmıssın ınsallah ıstedıgın kadar bebegın olur

sağol canım evet 18de evlendım ve hep bebek istedık 7 yıldır gezıyoruz :) oyuzden evlılıgın tadını ıyı çıkardım şimdi gelsın bebeler tabı boyle dıyorumda olmayada bılır zor oluyo malum:)

oo süper bissürü kardeşsiniz:)
hahaaa 2 tane emir miiiiiiii bende yerdim kesin Allah dağına göre kar veriyo valla:))

vay maşallah şeyma anneciğine. düşükler zordur ya ama 8 çocuk doğsaydı hayırlısı demekkii..
benim uzaktan bi akrabam öle 7 çocuğu var da benden zayıf kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…