canım ben o dedıgın gruptayım:) tedavıyle hamıle kadım 1.5 yıl ugrastım agladım olmıcak dıye neler cektım .ama hep tek cocugum olsun ısterdım ve bı kızım olsun derdım oglum olursa 2.yı yapardım buyuk ıhtımal kız olmasını nasıl ıstıyodum cok sukur oldu.ne bılım ben hıc dusunmedım 2-3 cocuk.hep tek onunla herseyımı paylasıyım hep onunla vakıt gecıreyım.omrum boyunca o ve ben yalnız ıkımız olalım ıstedım.buda benım fıkrım tabı
evet gercekten cok zor .yetememe yetısememe korkusu bende cooook fazla.ıkısıne yetemem ben bılıyorum kendımı.kardes cok guzel bısey benım 2 kardesım var.hele ablam olmasa hayat cok bos gelırdı heralde ama benım gucum yok ıkısıne yetemem muhakkak bı yerde hata yaparım beceremem:1no2:
sevdaa kaç yaşındasınnnn sorması ayıp
ayıp deil 25 canım:))
eskiler bi başka şeymaa anammm düşünemiyorumm:) Allah ım verecekse de uslu bi bebik olsun hayırlısı tabi de. yoksa isterdim 2-3 kardeş olsunlar falan ama yok öznurun dediği gibi ben ilgilenemem emire zor yetiyorum:)
karnım acıktı kayınvalidemm yemek yapıyo hehe güzelmiş hazır yemek:)
elma lekesi nasıl çıkar kızlar...
bende 24:) kocam küçüksün daha 3-4tane doğurursn diyo da hahaa o doğursun sıkıysaa.
mügenin dediği gibi annelik hormonlarım depreşirse bilmemde
elma lekesi nasıl çıkar kızlar...
gökçen sana da maşallah sen de ne güzel genç anne olmuşsun....
yanı sen 18 yasından berımı mı bebek istiyosun masallah ya gercekten sen anne olmayı haketmıssın ınsallah ıstedıgın kadar bebegın olur
benim iki ablam var ablamların arasında 2 yaş var....iki çocuktan sonra biz ..biz diyorum benim de ikizim var anneme diyorum nasıl büyüttün 4 çocuğu diye...bizden sonra da bizden 6 yaş küçük bir kızkardeşim var...yani toplamda 5 kızkardeşiz...bir de bana ikiz bebeğin olsun ikisi de aradan çıkar diyorlardı...iyiki olmamış yoksa kafayı yerdim heralde....
oo süper bissürü kardeşsiniz:)
hahaaa 2 tane emir miiiiiiii bende yerdim kesin Allah dağına göre kar veriyo valla:))