- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
şeymacım saol canım cevabın için bende aynı şekilde besliyorum tek fark kahvaltı yok ve gece emiyo bide sabah kalktığında emiyo zaten sabah emdiği için bari ondan yoksun kalmasın diye kahvaltıya başlamadım sadece minik minik peynir ve ekmek veriyorum yarında yumurta tattırıcam.
bu arada bende kimseye güvenmem senin k.validede hakikaten bi tuhafmış yani haklısın bırakmamakta
seninki en azından bebek bakabiliyo,bayramda uyuttum komşuya ziyarete gittim,tel açtı eve koştum çocuğu iki kişi(kardeşiyle) susturamamışlar çocuğun ağzından baklava kırıntıları çıktı :bbo:klava:
hep bakıcım oldu kayınvaldem de yanımda elbetteki zorlukları oluyo ama güzellikleri daha çok birlikte kardeş olmanın tadını çıkara çıkara büyüyorlar yani çocuklarıma arkadaş olmadım hiç annesi oldum hep kardeşiyle oynadılar sürekli ve gerçekten çok uyumluydular ben kalabalık ailede yetişen çocuklarda özgüven probleminin olmadığını düşünüyorum sizlere naçizane tavsiyem tabi herkesin düşüncesine de saygılıyım zor doğum denmiş zor çocuk denmiş bu konuda yaşadıklarımı anlatsam sayfalar alır ilk doğumda bende de bebekte de bir sürü problemler oldu ama sırf bu yüzden kızımı kardeş sevgisinden mahrum bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi Allahımda 2. ve 3. hamileliklerimde doğumlarımda öyle kolaylıklar verdiki kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar şımarttım, 9 ay hep aktiftim hayat amaçsız meşgalesiz anlamsız ve insanı en fazla dinamik tutan şey çocukları çünkü her zaman umut veriyorlar bize ben kardeşlerimede aynı tavsiyelerde bulundum inanın hepsi peşpeşe doğurdu birir 4 yıla 3 bebek sığdırdı şimdi ne iyi yapmışım abla diyorlar ama İstanbul gibi metropollerin aileleri çekirdekleştirdiği de bir gerçek çünkü hayat çok zor, çalışmak çok zor, yardımcı kadın fiyatları çok yüksek allah İstanbulda yaşamak zorunda kalanlara kolaylık versin başka bir şehirle kıyaslamak imkansız bu şehri ooooo bayağı daldan dala yazdım
ben bebeğim 8 yaşına gelince düşünüyorum,bakalım kısmet şuan bile hamile olabilirim yani adetim baya geçti :)))ceket atsan hamile kalan cinstenim biraz :)
ben yaptım ant'cım :)tubaaaaaaaaa bugün tamda acaba önce ikinciyi kim yapcak diyodum..sen misin yoksa:CüvCüv:
ben yaptım ant'cım :)
aklıma tüküreyim ne işin var netten alışveriş yapmakta deli olucam ya..şimdide dişlik geldi sandalye yok..gelirse salı yada daha geç..birde herkes tarafından kullanılan bi site..alsanaalsanasmile
kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..
tubaaaaaaaaa bugün tamda acaba önce ikinciyi kim yapcak diyodum..sen misin yoksa:CüvCüv:
kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..
şaşkınlıktan hayırlı olsun yazmamişim pardon
aman allhım gozun aydın mı deyım ne dıyım:) bırlık te buyurler.ne kadarlık canım valla senın adına ben heyecanlandım valla.cok heyecanlı ıkı cocuk bırarada.hangı ay annesı olcaksın bu kez.
tebrık ederıım ya nasıl hıssedıyosun kendını uzgunmu mutlumu.ıkısı de aradan cıkıcak aslında cok guzel ama ben cesaret edemem heralde asla.emınım ılerde ıykı yapmısım dıceksın bıkac sene sonra
Allah olmayanlara versin modundaydım hep , kah üzülüyorum kızıma yeteri kadar vakit ayıramayacagım diye , kah mutlu oluyorum aralarında yaş farkı olmayacak arkadaş gibi büyüyecekler diye .. bölündüm gittim .. kazara oldu zaten kendi istegimle değil.. aman bebek istemeyenler lütfen dikkatli olun , ben ki o kadar zor hamile kalmıştım bu nasıl oldu anlamadım
anaaaaaaammmmmmmmmm Duam hayırlı olsunnnnnnnnnn ilk tekrar hamiş olanmayıs annesi sensinnn:)
bu bebeğin nasıl uslumu bari? ay ben korkumdan adama yaklaşamıyom valla doğal yolla koruncakmış neymiş kullanmazmış kondom mondom. risk altndayım vala o yüzden kardeş takılıyom ALlah affetsin:))
şeyma kız benim ütü de yalan oldu. 1 haftadır 2.siparişimi kargoya vermişler ütü hala piyasada yk gerizekaalılar madem yokt stokta ne diye koydunuz steye. ben ki çok alışveriş yaptım o siteden sinir bi durum ütüsüz kaldık resmen
daha önce hap kullanan ve memnun olan varmı kızlar