2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hangi sebeple burdasınız??

:uhm:

fisfisfis
ben 1,5 yıl kullandım memnundum ama son 1-2 ay baş ağrsı yaptı. emzirme döönemi geçince yine başlamayı düşünüyorum.
deniz ne demek istediiN?

kilo falan yapmadımı yani..adı neydi..bende eski kiloma döneyim 6ay condom 6 ay hap kullanıcam..sadece condomla kaza olcak diye korkuyorum

olsun canım ben bile hala alışamadım , senin şaşırman gayet normal canım saolasın

Valla karmaşık duygular içerisindeyim , sezeryanla dogum yapmıştım , nasıl olacak korkumdan doktoruma bile soramadım . kısmetse haziran annesi olacagım

korkma canım bizim akraba oğlu 3 aylıkken hamile kaldı..oğlunun doğum gününde kızını doğurdu..ilki sezeryandı ikincide tabi

:uhm:

fisfisfis

kilo falan yapmadımı yani..adı neydi..bende eski kiloma döneyim 6ay condom 6 ay hap kullanıcam..sadece condomla kaza olcak diye korkuyorum

yok kilo yapmadı doktor vermişti miranova adı.
kondoma yanşmıyo bizim herif. zaten bu sıpamm da kazara oldu ilacı bıraktım kocaya güvendik olan oldu:) gerçi iyiki olmuş miniğim:=)

ıyı akşamlar guzel anneler biz korunmuyoruz ıkıncı gelir inşallah:)
ben tedaviyle hamile kalıp şimdi bebek istemeyen annelere şaşırıyorum bırazda anlam veremıyorum bu benım fıkrım tabı kızmayın:)

yani tedavıyle hamıle kalıp şimdi istemeyen anneleri :) helede hiç istemeyen anneleri:)

ben tedaviyle hamile kalıp şimdi bebek istemeyen annelere şaşırıyorum bırazda anlam veremıyorum bu benım fıkrım tabı kızmayın:)

sende istiyon demek 2.yii oy maşallah:)

ben emirden önce ard arda yaparm aralarında 1-2 yaş olsun diyodum,yok anam ben emirle zor başediyom ilgilenemem heralde 2siyle de. uykusuzluk falan çok zor ya annelik Allah isteyene versin.

Son düzenleme:
emiri yıkadım giydirdim sevgili kaynanam bu çocuğun bacakları soğuk vs vss kat kat giydircek bıraksam. kendisi kalın bi kazak üzerinde yelekle geziyo,ben kısa kollu:) ev sıcak bizim,oğlan da sıcak anatamıyoz kiii.. birkez daha dedim iyiki işten ayrılmışım da emirime kendim bakıyorum .yoksa gözüm arkada kalcaktı güvenemiyorum hiç.

ben emirden önce ard arda yaparm aralarında 1-2 yaş olsun diyodum,yok anam ben emirle zor başediyom ilgilenemem heralde 2siyle de. uykusuzluk falan çok zor ya annelik Allah isteyene versin.

canım bizim bebek zor oluyo ondan dolayı korunmak istemıyoruz, bırde kızım uslu ona guvenıyorum yani:))
senın işin zor sen beklee bıraz daha uyksuuzluk insanı yıpratıyo çunkı emir azcık buysun haklısın...

kızlar bende oyle korkuyodumkı hamıle kalmaktan gecen hafta spıral taktırdım galıba en guvenılırı o olucak. hıc acımadı taktırırken bu arada ıykı taktırmısım

kızlar betüşe yazmıştım hangi sebeple burdasınız diye adıyamndaymış o da onun için...:) alıntı yapmamışım ondan dolayı tuha olmuşş:KK70::KK70:...polemik için yazmadım haaa:)))

emiri yıkadım giydirdim sevgili kaynanam bu çocuğun bacakları soğuk vs vss kat kat giydircek bıraksam. kendisi kalın bi kazak üzerinde yelekle geziyo,ben kısa kollu:) ev sıcak bizim,oğlan da sıcak anatamıyoz kiii.. birkez daha dedim iyiki işten ayrılmışım da emirime kendim bakıyorum .yoksa gözüm arkada kalcaktı güvenemiyorum hiç.

canım bene yıkadım az önce kısakollu çıtçıtlı badı bady alt eşofman gıydırdım ev sıcak olunca çocugu boğmaya gerek yok bızımkılerde ellerınden gelse çocuga 3 kat gıydırcekler sen he de bıldıgnı yap:)

yani tedavıyle hamıle kalıp şimdi istemeyen anneleri :) helede hiç istemeyen anneleri:)

canım ben o dedıgın gruptayım:) tedavıyle hamıle kadım 1.5 yıl ugrastım agladım olmıcak dıye neler cektım .ama hep tek cocugum olsun ısterdım ve bı kızım olsun derdım oglum olursa 2.yı yapardım buyuk ıhtımal kız olmasını nasıl ıstıyodum cok sukur oldu.ne bılım ben hıc dusunmedım 2-3 cocuk.hep tek onunla herseyımı paylasıyım hep onunla vakıt gecıreyım.omrum boyunca o ve ben yalnız ıkımız olalım ıstedım.buda benım fıkrım tabı

yok kilo yapmadı doktor vermişti miranova adı.
kondoma yanşmıyo bizim herif. zaten bu sıpamm da kazara oldu ilacı bıraktım kocaya güvendik olan oldu:) gerçi iyiki olmuş miniğim:=)

ayy bunun içinde dr.a gidicez pöff..

banada tuaf geliyo ama mutlaka geçerli bi nedenleri vardır..ben rahmimin ters olduğunun öğrendiğimden beri korunuyorum ya istediğimde hamile kalamassam korkusu yaşıyorum zaman zaman..o yüzden 6 ay condom 6 ay hap..olursada kazayla olsunkaydirigubbakcemile3zemuszemus

evet gercekten cok zor .yetememe yetısememe korkusu bende cooook fazla.ıkısıne yetemem ben bılıyorum kendımı.kardes cok guzel bısey benım 2 kardesım var.hele ablam olmasa hayat cok bos gelırdı heralde ama benım gucum yok ıkısıne yetemem muhakkak bı yerde hata yaparım beceremem:1no2:

ben kullandım evlendım 2 yıl kullandım memnundum valla bı sakıncasını grmedım

inş. banada olmaz önce zayıflayayımda

canım ben o dedıgın gruptayım:) tedavıyle hamıle kadım 1.5 yıl ugrastım agladım olmıcak dıye neler cektım .ama hep tek cocugum olsun ısterdım ve bı kızım olsun derdım oglum olursa 2.yı yapardım buyuk ıhtımal kız olmasını nasıl ıstıyodum cok sukur oldu.ne bılım ben hıc dusunmedım 2-3 cocuk.hep tek onunla herseyımı paylasıyım hep onunla vakıt gecıreyım.omrum boyunca o ve ben yalnız ıkımız olalım ıstedım.buda benım fıkrım tabı

demiştim mutlaka vardır geçerli bi sebebi diyevereliniortak iki çocuk düşünsen korunmazdın sende sanırım

daha önce hap kullanan ve memnun olan varmı kızlar

ben kullandım yasmin memnun kaldım 2 yıl kullandım bıraktım eşim korundu bi süre daha sonrasındada 6 aysonra falan hamile kaldımmm bi sıkıntı yaşamadım yanii

kızlar bende oyle korkuyodumkı hamıle kalmaktan gecen hafta spıral taktırdım galıba en guvenılırı o olucak. hıc acımadı taktırırken bu arada ıykı taktırmısım

oh kurtulmussun valla darısı basıma adet goruruym hemen gıdıcem bu aya kadar gıtmedım aptal kafam sımdı tırs tırs adet beklıyorum

X