- 24 Mart 2009
- 1.753
- 896
- 44
biz 4 kızız annemin 5 doğumu 8 gebeliği var..3 ü 3 aylık falan düşmüş erkeklermiş..anamda erkek olsun diye hamile kalmış ama nasip olmamış
biz de aynen şeyma annem erkek çocuk istemiş olmamış..hayırlısı böyleymiş...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz 4 kızız annemin 5 doğumu 8 gebeliği var..3 ü 3 aylık falan düşmüş erkeklermiş..anamda erkek olsun diye hamile kalmış ama nasip olmamış
biz de aynen şeyma annem erkek çocuk istemiş olmamış..hayırlısı böyleymiş...
vay maşallah şeyma anneciğine. düşükler zordur ya ama 8 çocuk doğsaydı hayırlısı demekkii..
benim uzaktan bi akrabam öle 7 çocuğu var da benden zayıf kadın
rahmetli teyzeminde 7 çocuğu var 6 kız 1 erkek..bizde hep böyle..allahtan dayım 3 kızda bırakmış..gerçi vefat etmese yapardı belki
ayıp deil 25 canım:))
sağol tatlım hızlı başladım hayata uni bitti evlendim işe girdim hop hamiş kaldım:=) hayırlısı..
valla hızlısın canım bız evlnemk ıcın 7 yıl bebek ıcın 4 yıl bekledık hemen evlenıp cocuk yapsaydım 5-6 yasında olurdu cocugum:)17 yasında tanıstık esımle sımdı 28 ım
canım ne kadar erken evlenmıssın 7 yıl cocuk olmadı dıyen sendeın demı karıstırmıyorum 17 yasında falanmı evlendın
canım benım halaım öle 7 erkek bır kız sonuncu kız kızı tutturmak için yapmışta yapmışlar evlendırıyo evlendırıyo bıtmıyo 6sı evlı ve hesının erkek bebeği var :))
17yaşındamı tanıştınızz vuuu baya sürmüş:) biz 19yaşında tanışıp 22de evlendik.. nasip hepimizinki:)
evet canım bendım 18 dolmamıştı işte ıkı ay felan vardı acelem neyse:))
bende 24:) kocam küçüksün daha 3-4tane doğurursn diyo da hahaa o doğursun sıkıysaa.
mügenin dediği gibi annelik hormonlarım depreşirse bilmemde
kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..
ben de yaklaşık 1 yıl yasmin kullandım..hiçbir yan etkisini görmedim..ama ben hap içmekten nefret ediyorum..spiral taktırdım..:uhm:
fisfisfis
kilo falan yapmadımı yani..adı neydi..bende eski kiloma döneyim 6ay condom 6 ay hap kullanıcam..sadece condomla kaza olcak diye korkuyorum
çıkmaz canım...hiç uğraşmakaydirigubbakcemile2elma lekesi nasıl çıkar kızlar...
bende 24 yaşında evlendim..annem evde kalcan evlen artık deyipduruyordu:umursamaz:26 da da bebişim oldu...valla masallah canım ben 24 yasında evlendım annem bı suru laf ettı derdın ne acelen ne dıye.benı vazgecırmek ıcın elınden gelenı yaptı
valla hızlısın canım bız evlnemk ıcın 7 yıl bebek ıcın 4 yıl bekledık hemen evlenıp cocuk yapsaydım 5-6 yasında olurdu cocugum:)17 yasında tanıstık esımle sımdı 28 ım