2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

biz 4 kızız annemin 5 doğumu 8 gebeliği var..3 ü 3 aylık falan düşmüş erkeklermiş..anamda erkek olsun diye hamile kalmış ama nasip olmamış

biz de aynen şeyma annem erkek çocuk istemiş olmamış..hayırlısı böyleymiş...

vay maşallah şeyma anneciğine. düşükler zordur ya ama 8 çocuk doğsaydı hayırlısı demekkii..
benim uzaktan bi akrabam öle 7 çocuğu var da benden zayıf kadın

rahmetli teyzeminde 7 çocuğu var 6 kız 1 erkek..bizde hep böyle..allahtan dayım 3 kızda bırakmış..gerçi vefat etmese yapardı belki

rahmetli teyzeminde 7 çocuğu var 6 kız 1 erkek..bizde hep böyle..allahtan dayım 3 kızda bırakmış..gerçi vefat etmese yapardı belki

canım benım halaım öle 7 erkek bır kız sonuncu kız kızı tutturmak için yapmışta yapmışlar evlendırıyo evlendırıyo bıtmıyo 6sı evlı ve hesının erkek bebeği var :))

sağol tatlım hızlı başladım hayata uni bitti evlendim işe girdim hop hamiş kaldım:=) hayırlısı..

valla hızlısın canım bız evlnemk ıcın 7 yıl bebek ıcın 4 yıl bekledık hemen evlenıp cocuk yapsaydım 5-6 yasında olurdu cocugum:)17 yasında tanıstık esımle sımdı 28 ım

valla hızlısın canım bız evlnemk ıcın 7 yıl bebek ıcın 4 yıl bekledık hemen evlenıp cocuk yapsaydım 5-6 yasında olurdu cocugum:)17 yasında tanıstık esımle sımdı 28 ım

17yaşındamı tanıştınızz vuuu baya sürmüş:) biz 19yaşında tanışıp 22de evlendik.. nasip hepimizinki:)

canım benım halaım öle 7 erkek bır kız sonuncu kız kızı tutturmak için yapmışta yapmışlar evlendırıyo evlendırıyo bıtmıyo 6sı evlı ve hesının erkek bebeği var :))

:KK1::KK1: bizimkilerin hepsi evli..anamıon 40 lığı olduğum için çok yaş farkı var kuzenlerle..kızların önce kızları oldu sonra çin takvimi ve duayla erkek yaptılar erkeğinde 2 oğlu var zaten ole istiyodu

17yaşındamı tanıştınızz vuuu baya sürmüş:) biz 19yaşında tanışıp 22de evlendik.. nasip hepimizinki:)

sorma bızmkı tam uzatmalı sevgılılık.lıseden sonra o benım 4 yıl unv.okumamı bekledı o okumadı..bende onun 18 ay askerlıgını bekledım.sorma buyuk ask valla ben okurken 1-2 ayda bır gorusurduk.hele askerdeyken 7-8 ay hıc gorusmedık mektup lar telefonlar ıste 7 yıl surdu .11 yıldır bırlıkteyız onunla buyudum ıste:)

evet canım bendım 18 dolmamıştı işte ıkı ay felan vardı acelem neyse:))

valla masallah canım ben 24 yasında evlendım annem bı suru laf ettı derdın ne acelen ne dıye.benı vazgecırmek ıcın elınden gelenı yaptı

bende 24:) kocam küçüksün daha 3-4tane doğurursn diyo da hahaa o doğursun sıkıysaa.

mügenin dediği gibi annelik hormonlarım depreşirse bilmemde:p

valla depreşiyo gökçen inan bana :) bende öznur gibi asla diyordum daha öncede anlatmıştım yemin bile etmiştim tövbe yarabbim ama geçen sene işler değişti eşimede pat diyede söyleyemedim yiğitlik... meselesi tabi :) ara ara ağız yokluyodum olsa filan diye oğlumda 24 mayıs doğumlu çok istedim tekrar mayısta doğum yapmak çok şükür ilk ayda hamile kaldım.herkez inş. kız olur dedi ben yemin ederim hiç keşke kız olsa fln diye düşünmedim ilki oğlan olduğu halde hep dua ettim sağlıklı hayırlı bir evladım olsun diye çok şükür sağlıklı bir oğlum daha oldu.gün gelir üçüncüye isterim belki laf aramızda istiyorumda hatta eymenin küçülenlerini vermedim :) eşim hayatta istemez ama nasip asla büyük konuşmam belki gün gelir olur.ama eğerki üçüncüyü yaparsam allah biliyorki kız olsun diye yapmam allah neyi nasip ederse kız erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı olsun yeter üfff elim ağrıdı amma yazdım :) bugün çok sıkıldım hava yağmurluydu çeneme vurdu :)

ya muge valla ımrendırıyosun burda mılletı senle ıyıce bı muhabbete gırsek heralde hemen hamıle kalırım :))
bu rada valla konustum konustum bu ay cok korkuyorum anlatmıstım korunmayı unuttuk dıye:))
olurmu olur bu ay ha

emirim uyandıııııı kaçtım ben mügee kız anlatmaa doğurasım gelii:)))

kızlar selam nasılsınız özledim valla topigimizi . kızımı kontrole götürdüm az biraz kilosu az ek besinleri yogunlaştırıcagız, rota virüs aşımızı olmamıştık doktorumuz ısrarla onu da yaptırdı . ve bu arada ben yine hamile kaldım .. nasıl büyüyecek iki çocuk bilmiyorum aralarında 5 ay farkla ..

canımm hayırlı uğurlu olsun yeni hamileliğin...hiç canını sıkma..herşey kolaylıkla gönlünce olur inşallah...ay pek bi sevindim ben niyeysekaydirigubbakcemile3

:uhm:

fisfisfis

kilo falan yapmadımı yani..adı neydi..bende eski kiloma döneyim 6ay condom 6 ay hap kullanıcam..sadece condomla kaza olcak diye korkuyorum
ben de yaklaşık 1 yıl yasmin kullandım..hiçbir yan etkisini görmedim..ama ben hap içmekten nefret ediyorum..spiral taktırdım..
elma lekesi nasıl çıkar kızlar...
çıkmaz canım...hiç uğraşmakaydirigubbakcemile2

valla masallah canım ben 24 yasında evlendım annem bı suru laf ettı derdın ne acelen ne dıye.benı vazgecırmek ıcın elınden gelenı yaptı
bende 24 yaşında evlendim..annem evde kalcan evlen artık deyipduruyordu:umursamaz:26 da da bebişim oldu...

bızde 5 yıl evlenmek ıcın bekledık 3 yıl da cocuk ıcın sımdı 26yım ve cocuk ta kazara oldu:) esıme kalsa daha beklıcektık heralde askerlık fılan ama bebıs yeter artık sızımı beklıcem dedı geldı:) askerlıgı bı halletsek tam olcak 8 yıl once tanıstıgım adamı hala askere yollayamadım yuh bana:)

evlendim cocuk istemiyoru m derken 3ayda geldi oglum kocamin askerligi evliligmin ilk yili curcunaya geldi yani 86lym bende emzirirken koruma hapi kullanilbiliyomuyuz

bu arada ben hapı bıraktım dedim nasılsa olmaz 4- 5 ay..nerdee.....1 kere adet oldum sonra hemen hamile kaldım ...biraz hazırlıksız yakalanmıştım yani...ama çabucak alıştım...ayy o günlerde güzeldi be...

X