keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedidur bakalım tatlım sen gene hazrırlığını yapda Allah ın izniyle gerek kalmaz inşallah
öyle tabi o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyo herkes farklı bünyeye sahip ve herkes karnında farklı bebek taşıyo
Kızlar birşey soracağım. Bu KK 'da mesaj sayısı fazla olana extra bişi veriyolar mı??? Yani ne yazdığın önemli değil yeterki bişiler yaz sayfa kalabalığı olsun gibi bir durum mu var acaba???
Canım benimde bugün 7+4 ve akşama bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. İnşallah duyulur. Çok heyecanlıyım bende. Sen başka bir doktora daha git istersen. Bir de giderken soracaklarını filan kağıda yaz:)) Allah sağlıklı evlatlar versin...
ben yaptırdım hastanede değil ama 50 tl verdik ikili tarama testi içinvalla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz
nefret ben de ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi radyolojideki doktor bebişimi kesesinin ultrason görüntüsünü verdi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarsın dedi sonucu doktora gösterdim iyi dei sorun yok okadar ben zaten heyecanlıyım ilk gebeliğim insan daha farklı ilgi bekliyo ben de daha gitmedim o doktora özel hastaneye gitttim sen bilirsin ama istersen araştır doktor bir de doktorlar özeline gitmemiz için devlette ilgilenmiyolarmış öyle duydum için nasıl rahat edecekse öyle yap
keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedi
hayırlısı diyorum artık inş amniyosentez sonuçlarım güzel çıkar
canım onu ben de çözemedim..
önceden rep alınca puan artıyordu, şimdi etiket puanı v.s diye de bir şey çıkmış ama inan bilmiyorum
Valla canım sen daha tecrübelisin benden, sen daha iyi bilirsin. :))) Bende heralde öyle diye düşünüyordumkii sen yazmışsın, bir önceki yazdığın mesajına da aynen katılıyorum.
inşallah canım iyi haberler verirsin rabbime dua et sen her zaman biz de duacınız inşallah sorun çıkmaz[/QUOTE]keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedi
hayırlısı diyorum artık inş amniyosentez sonuçlarım güzel çıkar
ben yaptırdım hastanede değil ama 50 tl verdik ikili tarama testi için
4.ayımızda da kısmetse amniyosentez için 700 tl den bahsediyorlar napıcaz bilmiyorum
allahımmm yaaaa alemsin idyl:roflol::roflol::roflol::teytey:
bendeee şimdi ilmek kaçırdım haber verim dedim
Hayır bazı arkadaşlar sırf yazmış olmak için bişiler yazıyo sanki hayır varsa bi faydası bilelim bizde anlık paylaşımda bulunalım. Mesela ben şimdi WC'ye gidiyorum malum hamileyiz kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende bi wc ye gitcem canım
müsadenizle :CüvCüv:
az önce benim kapı çaldı sositosositosositososito:roflol:
kızlar az once dr dan geldım sonuclarımı alıp gosterdım.gecen hafta sekerın yuksek demıstı baska bı dr.sımdı normal cıktı.dr herseyın guzel cıkmıs hersey normal dedı.kolestrol sınırda cıkmıs ama cok onemlı deıl dedı.sızın kolestrol degerlerınız kactı benım 151 cıkmıs
iyiyim cnm bunuda şükür
bu arada SCHATZİ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM
NİCE YILLARA BEBİŞİNLE SAĞLIKLA MUTLULUKLA İNŞ
a.s.a.s.
merhaba kızlar, ben geldim. Geçmişi okuyorum ama çok hızlı ilerliyorsunuz, yetişemeyeceğim bugün galiba.
schantzi doğum günün kutlu olsun canım. Allah bebeğin, eşin ve tüm sevdiklerinle huzurlu, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar,geçmişi biraz okuyayım dedim,herşey karıştı,fırsat bulursam işten inşallah okurum haftasonu..
SCHATZİ doğum günüm kutlu olsun canım..Benim doğumgünüm ağustos ayına denk geliyor,okul zamanında arkadaşlarım tatilde olduğu için unutup aramazlardı,hatırlayıp hüzünlendim gene..:))
Dimples, listede benim tahmini doğum tarihi bölümüne yılıda yazarsan sevinirim canım,bazen böle küçük takıntılarım oluyor...
Benim de perşembe randevu var ense kalınlığı için,herşey normaldir inşallahh..Hepimiz için sağlıklı, mutlu mutlu hamilelikler diliyorum...
çok ilginçsiniz ne diyim forumun kalitesizleştiğinden ve çocukluktan bahseden arkadaşlar ,şuanda siz çocuklaşıyosunuz insan karşısındakini kendi gibi görürmüş demekki ,lütfen kaliteyi düşürmyelim