2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar noluyo ya.Şurda 5 10 kişi bişeyler paylaşıyoruz.Kimse kırmasın birbirini.

bencede bayanlar zaten depresif psikoloji dönemine girmişiz öle diyo bi internet sitesinde
ağlatmayalım bırbırımızı :hulya:

selam kızlar biraz işimi hafiflettim geldim
ama ne olmuş öyle form kalitesizleşmiş çocuklaşmış falan deniyo hayırdır anlamdım:uhm:

schantzi doğum günün kutlu olsun canım .herkeze slm kızlar nasılsınız ben bikaçgündür gitremiyordum yazılar dağ olmuş maşallah birde geyik dönüyor buğün sanırım ama anlayamadımm. bebişler nasıl bakalımm. benim grip olayım geçti çok şükür kızlarrr maşallah turrrpp gibiyim şimdi

topicteki gereksiz mesaj sayının fazlalığından ben de rahatsızım çünkü gerekten okumak, öğrenmek ya da cevap vermek istediğim mesajları kaçırıyorum ya da bir paylaşımda bulunduysam arada kaynayıp gidiyor...

ama kimseye nasıl ve ne yazması gerektiğini söyleyemem, özellikle kalite ölçümünü ben yapamam...herkes istediği şeyin paylaşımını yapmakta özgürdür bence.

valla kimi niye uyarıyosan kızım sana söylüyorum gelinim sn anla deme açık açık söyle manası yok yani yok wc ye gidiyom yok bilmem ne herkes bişey paylaşıp öğrenmediklerini öğrenmeye çalışıyo hepimiz benzer duygular yaşıyoruz şuanda kırmadan anlatabiliriz derdimizi

Gözün aydın canım, biz daha şeker olayına falan giremedik ama çok önemliymiş. Benim kolesterol en son baktırdığımda 213 çıkmıştı senin iyiymiş maşallah.

canım saol.benıde aslında seker ıcın erken dedı dr ama bızım aılede seker hastaları var onun ıcın baktırdım ben.kolestrol da totale baktın sen sanırım.total benımde 244 cıktı .bıraz yuksek senden

tabi bu benim fikrim isterseniz de konuşuruz anlaşırız olur olmaz geyik yapılmasın gerçekten önemli konular arada kaynıyo diye

eğer konu buysa sana katılıyorum
herkes burda bişeyler paylaşmak için var ve istediğini paylaşır buna kimsenin karışmaya hakkı yok
ve ben burdaki kimsenin sırf puan almak için yazı yazdığını sanmıyorum ben:umursamaz:

Kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım, iyice yaydım yaa, iyi akşamlar

hangi mesaj kaliteli hangisi kalitesiz not verelim o halde.Zaten iş ortamındayız bi çoğumuz zaman zaman geyik de olmalı bence.Çok da seviyenin düştüğünü sanmıyorum.Mecliste falan değiliz ki hep ciddi olalım.

Sağol canım opuyorumnanaktan
selam kızlar biraz işimi hafiflettim geldim
ama ne olmuş öyle form kalitesizleşmiş çocuklaşmış falan deniyo hayırdır anlamdım:uhm:

Valla Şulecim ben de geçmişe gidip baktım kim kime niçin taş atıyo diye ama anlamadım açıkçası.Yakında bu topikte kopmalar olucak gibime geliyo.Hiç gereği yok.Sert üsluplar dönüyo ortalıkta lmaz:

kolesterol değişken zaten azcık dikkat et düşer hemen, trigliserit falan zor evet benim total ama diğer ldl veya hdl onlardanda biri yüksek çıkmıştı 60 olması gerekirken 80 çıkmıştı. Malum biz adanada kebaptan vazgeçemediğimiz için kolesterollerde yüksek çıkıyo hep :)

sadece sert uslupta değil dalga geçiliyo benim anladığım kadarıyla
sözüm ona seviyeyi yüksek tutmak içinmiş
öyle şeymi olur kim kimin yazdığına müdahale edebilir
ben hiç wc ye gidiyorum diyene şahit olmadım ama sabahları bazen kızlar ben bi kahvaltı yapayım falan diyolar ben bunu gereksiz değil tam aksi incelik olarak görüyorum gittiğini haber veriyo birden bire çıkmıyo:1ninca:

ben kim kime niye bunu yazıyo onu bile anlamadım,o yüzden soruyorum kime yazıyon diye sadece rahatsız oldum gereksiz yere insanlar kırılıyo , bu puan ne işe yarıyo onuda bilmiyorumki bişeymi alıyonuz popüleritenizmi artıyo artsa nolurki anlamadım gitti neyse bende uzatmıyım anlayan anlamıştır dediğine göre vardır bi bildiği

hatta ben çoğu zaman bişey demeden çıkıyorum diye ayıp olduğunu düşünüyodum ama kimileri bunu gereksiz görüyomuş demekki

tabi bu benim fikrim isterseniz de konuşuruz anlaşırız olur olmaz geyik yapılmasın gerçekten önemli konular arada kaynıyo diye

Ozaman kim vermeye yetkiliyse (!) bu topikte konuşulabilecek konu başlıklarını da versin.Öğlen de yaşandı.Kimsenin birbirini kırmaya hakkı yok burda.Birbirimizi tanımıyoruz.İçimizde çok hassas olan kişiler olabilir.Birini kasten üzmeyi benim vicdanım kaldırmaz.Küsüp topikten ayrılanlar da olacaktır yakında çünkü sert söylemlerde bulunuluyor.Kimse birbiriyle aynı fikirde olmak zorunda değil ama herşeyin bir üslubu var.Kırmasın kimse birbirini.Zaten kaç kişiyiz şunun şurası a.s

Katılıyorum sana canım.Bazen ben de birileriyle dalga geçildiğini farkediyorum.Rahatsız oluyorum

kızlarrr noluyor yaa sakın olunnn çoğumuz iş ortamında yeterinde geriliyoruz zaten üstelik hamileliğimiz nedeniylede sorunmlar duygusallaşmalar yaşıyoruzz yapmayın. tartışları yada uyarmaları özelden msj göndererek yapalım lütfen herkez geriliyor. gerek yok lmaz:

"bilgilenebileceğim ve aynı zamanda hoş vakit geçireceğim "bu sözüne kesinlikle katılıyorum ama herkesin hoş vakit geçirme anlayışı farklıdır ve burda hemen hemen 10-15 kişi oluyoruz bu da 10-15 farklı karakter demek kimilerine göre sıkıldım demekte bi paylaşımdır açıkcası ben sıkıldım yazanı okuyayım diye önemli bişey kaçırdığım olmadı ikisinide okuyabiliyorum ve madem çoğunluk var bu ortamda ve bu çoğunluk beni mutlu ediyo kendi adıma o zaman biraz başkalarına karşı anlayışlı olmalıyız isteyen istediğini paylaşır...
ayrıca uyarma dalga geçerek olmaz

bence ....bu da benim fikrim

duyulur duyulur merak etme ALlah ım hayırlısını versin hem duyarsın hem de o küçücük kalbi görürsün bu akşam
Amin canım inşallah bu akşam duyarım:))

üzülmene gerek yok ilk üç kilo vermek sakıncalı değil zaten normalde mide bulantıları filan olduğu için ilk 3ayda kilo veren hamile çok sayıda. üç aydan sonra vermemek gerekiyo bende hala kilo almadım
Evet canım öyleymiş. Valla gün sayıyorum ben 5 haftam kaldı:)) İnşallah sonra da bulanmaz da...

Teşekkür ederim canım.... Akşam yazarım tabiki:) Yazmam mı hiç. Bebişim benim yaa... Ayy nasıl duygusalım anlatamam. Geçen tv de epidural sezeryan izledim canlı yayında. Ayy bir ağladım bir ağladım anlatamam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…