- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internetten baktım da ilk üç ayın sonuna kadar anne 1 ya da2 kilo alır sonra gebeliğin sonuna kadar her ay 2 kilo alırmışız
iyiyim cnm bunuda şükürberay nasılsın
gerçekten mi sende mi bizi avutuyosun yoksa ya ben hayatımda hiç kilolu olmadım ,evlendikten sonra biraz ipin ucu kaçtı gibi oldu 5-6 kilo onuda verdim çok şükür de şimdi ilk aydan almaya başlayınca kilo yapışır diye korkuyo insan,bide zayıflar daha çok alıyo kilolular az alıyomuş ya aman hayırlısıyla bi doğuralım hep beraber veririz inşallaha.s.
evet özelde muayene önce 2 tl idi şimdi ise 12 tl ssk lıyımŞenizŞeniz
valla çok iyi benim 22 idi muayene 25 oldu teslere 100 verdim ikili test ne kadar onu bilmiyorum ama daha çok erken olduğu için doğumu da sormadım
İKİLİ TESTİ SORMADIM HABERİM YOK ONUDA ÖĞRENEYİM BARİvalla çok iyi benim 22 idi muayene 25 oldu teslere 100 verdim ikili test ne kadar onu bilmiyorum ama daha çok erken olduğu için doğumu da sormadım
kilodan bahsetmişsiniz 62 kiloyla hamile kaldım suan 57 kiloyum 5 kiilo verdimklava:
dr'um bu durumdan çok memnun :teytey:serumun etkisiyle mi bilmiyorum 4 gündür mide bulantısı kusma yoktu
2 gündür tekrar basladı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kilodan bahsetmişsiniz 62 kiloyla hamile kaldım suan 57 kiloyum 5 kiilo verdimklava:
dr'um bu durumdan çok memnun :teytey:serumun etkisiyle mi bilmiyorum 4 gündür mide bulantısı kusma yoktu
2 gündür tekrar basladı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
NORMAL 400 TL SEZERYAN 600 TLİKİLİ TESTİ SORMADIM HABERİM YOK ONUDA ÖĞRENEYİM BARİ
valla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz
evet cnm herkesin farklı geçiyor hamileliğiherkes ne kadar farklı yaşıyo hamileliğini ya alanlar verenler hayırlısı bakalım az kaldı biraz daha dayan geçicek inşallah bi kaç haftaya bulantılarında
herkes ne kadar farklı yaşıyo hamileliğini ya alanlar verenler hayırlısı bakalım az kaldı biraz daha dayan geçicek inşallah bi kaç haftaya bulantılarında
dur bakalım tatlım sen gene hazrırlığını yapda Allah ın izniyle gerek kalmaz inşallahben yaptırdım hastanede değil ama 50 tl verdik ikili tarama testi için
4.ayımızda da kısmetse amniyosentez için 700 tl den bahsediyorlar napıcaz bilmiyorum
keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedidur bakalım tatlım sen gene hazrırlığını yapda Allah ın izniyle gerek kalmaz inşallah
öyle tabi o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyo herkes farklı bünyeye sahip ve herkes karnında farklı bebek taşıyo
canım onu ben de çözemedim..Kızlar birşey soracağım. Bu KK 'da mesaj sayısı fazla olana extra bişi veriyolar mı??? Yani ne yazdığın önemli değil yeterki bişiler yaz sayfa kalabalığı olsun gibi bir durum mu var acaba???