2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

internetten baktım da ilk üç ayın sonuna kadar anne 1 ya da2 kilo alır sonra gebeliğin sonuna kadar her ay 2 kilo alırmışız

gerçekten mi sende mi bizi avutuyosun yoksa ya ben hayatımda hiç kilolu olmadım ,evlendikten sonra biraz ipin ucu kaçtı gibi oldu 5-6 kilo onuda verdim çok şükür de şimdi ilk aydan almaya başlayınca kilo yapışır diye korkuyo insan,bide zayıflar daha çok alıyo kilolular az alıyomuş ya aman hayırlısıyla bi doğuralım hep beraber veririz inşallaha.s.

evet özelde muayene önce 2 tl idi şimdi ise 12 tl ssk lıyımŞenizŞeniz[/QUOTE]

valla çok iyi benim 22 idi muayene 25 oldu teslere 100 verdim ikili test ne kadar onu bilmiyorum ama daha çok erken olduğu için doğumu da sormadım

benim arkadaşım ında ilk üç ayı çok kötü geçti çok zayıfladı şimdi 7 ayk-lıkben den zayıf duruyo ben yarmagül olucam bu gidişle kilo önemli değil bebişim sağlıklı olsun ama ben normal doğum istiyorıum kilo alıncada zor oluyo sezeryan yapıyolar bakalım

gerçekten mi sende mi bizi avutuyosun yoksa ya ben hayatımda hiç kilolu olmadım ,evlendikten sonra biraz ipin ucu kaçtı gibi oldu 5-6 kilo onuda verdim çok şükür de şimdi ilk aydan almaya başlayınca kilo yapışır diye korkuyo insan,bide zayıflar daha çok alıyo kilolular az alıyomuş ya aman hayırlısıyla bi doğuralım hep beraber veririz inşallaha.s.

ya tatlım kiloya dikkat etmek gerekiyo tabi ama çokda kafaya takmayın çevremde okadar çok örnek varki en yakın arkadaşım benim giib 64 kg ile başladı hamileliğe 4. ayında 80 kg dı ve ondan sonra kilo almamış 80 kg ile de doğum yaptı şimdi 2 aylık oldu bebişi ve arkadaşım 70 kg düştü kaldı 6 kg onuda bikaç aya verir. gene başka bi arkadaşım tam 21 kg almış oda 7 ay oldu doğum yapalı şimdi 1 kg bile fazlası yok

kilodan bahsetmişsiniz 62 kiloyla hamile kaldım suan 57 kiloyum 5 kiilo verdim:eek:klava:
dr'um bu durumdan çok memnun :teytey:serumun etkisiyle mi bilmiyorum 4 gündür mide bulantısı kusma yoktu
2 gündür tekrar basladı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

merhaba kızlar, ben geldim. Geçmişi okuyorum ama çok hızlı ilerliyorsunuz, yetişemeyeceğim bugün galiba.
schantzi doğum günün kutlu olsun canım. Allah bebeğin, eşin ve tüm sevdiklerinle huzurlu, sağlıklı, mutlu ömür nasip etsin.

evet özelde muayene önce 2 tl idi şimdi ise 12 tl ssk lıyımŞenizŞeniz

valla çok iyi benim 22 idi muayene 25 oldu teslere 100 verdim ikili test ne kadar onu bilmiyorum ama daha çok erken olduğu için doğumu da sormadım[/QUOTE]

valla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz

valla çok iyi benim 22 idi muayene 25 oldu teslere 100 verdim ikili test ne kadar onu bilmiyorum ama daha çok erken olduğu için doğumu da sormadım

valla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz[/QUOTE]
ben yaptırdım hastanede değil ama 50 tl verdik ikili tarama testi için
4.ayımızda da kısmetse amniyosentez için 700 tl den bahsediyorlar napıcaz bilmiyorum

İKİLİ TESTİ SORMADIM HABERİM YOK ONUDA ÖĞRENEYİM BARİ
valla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz[/QUOTE]
NORMAL 400 TL SEZERYAN 600 TL
kilodan bahsetmişsiniz 62 kiloyla hamile kaldım suan 57 kiloyum 5 kiilo verdim:eek:klava:
dr'um bu durumdan çok memnun :teytey:serumun etkisiyle mi bilmiyorum 4 gündür mide bulantısı kusma yoktu

AY İŞALLAH HEMENCECİK GEÇER

herkes ne kadar farklı yaşıyo hamileliğini ya alanlar verenler hayırlısı bakalım az kaldı biraz daha dayan geçicek inşallah bi kaç haftaya bulantılarında

İKİLİ TESTİ SORMADIM HABERİM YOK ONUDA ÖĞRENEYİM BARİ
valla ben herşeyi sordum muayene 17 tl verdim teste 300 2li 110 3lü test 94 müş doğumu pahalıydı ama normal 1500 zorunlusezeryan2000 isteğe bağlı 2500 onun için başka hastane araştırıyorumda değişir zaten biz doğurana kadar bu fiyatlar ssklı fiyatlar bu arada 2li test yaptıran varsa fiyat verirse sevinirim ya enazından ön araştırma yapmış oluruz
NORMAL 400 TL SEZERYAN 600 TL

AY İŞALLAH HEMENCECİK GEÇER[/QUOTE]
inş cnm bir an önce geçer

herkes ne kadar farklı yaşıyo hamileliğini ya alanlar verenler hayırlısı bakalım az kaldı biraz daha dayan geçicek inşallah bi kaç haftaya bulantılarında
evet cnm herkesin farklı geçiyor hamileliği
inş bi an önce geçer cnmm

4.ayımızda da kısmetse amniyosentez için 700 tl den bahsediyorlar napıcaz bilmiyorum
[/QUOTE]
dur bakalım tatlım sen gene hazrırlığını yapda Allah ın izniyle gerek kalmaz inşallah

öyle tabi o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyo herkes farklı bünyeye sahip ve herkes karnında farklı bebek taşıyo

dur bakalım tatlım sen gene hazrırlığını yapda Allah ın izniyle gerek kalmaz inşallah

öyle tabi o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyo herkes farklı bünyeye sahip ve herkes karnında farklı bebek taşıyo[/QUOTE]
keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedi
hayırlısı diyorum artık inş amniyosentez sonuçlarım güzel çıkar

öyle tabi o yüzden kimseyle kıyaslamamak gerekiyo herkes farklı bünyeye sahip ve herkes karnında farklı bebek taşıyo
keşke gerek kalmasa ama dr'um 3'lü testi bile söylemeden amniyosentez dedi
hayırlısı diyorum artık inş amniyosentez sonuçlarım güzel çıkar
[/QUOTE]
inşallah canım iyi haberler verirsin rabbime dua et sen her zaman biz de duacınız inşallah sorun çıkmaz

Merhaba arkadaşlar,geçmişi biraz okuyayım dedim,herşey karıştı,fırsat bulursam işten inşallah okurum haftasonu..
SCHATZı doğum günüm kutlu olsun canım..Benim doğumgünüm ağustos ayına denk geliyor,okul zamanında arkadaşlarım tatilde olduğu için unutup aramazlardı,hatırlayıp hüzünlendim gene..:))
Dimples, listede benim tahmini doğum tarihi bölümüne yılıda yazarsan sevinirim canım,bazen böle küçük takıntılarım oluyor...
Benim de perşembe randevu var ense kalınlığı için,herşey normaldir inşallahh..Hepimiz için sağlıklı, mutlu mutlu hamilelikler diliyorum...

Kızlar birşey soracağım. Bu KK 'da mesaj sayısı fazla olana extra bişi veriyolar mı??? Yani ne yazdığın önemli değil yeterki bişiler yaz sayfa kalabalığı olsun gibi bir durum mu var acaba???

Kızlar birşey soracağım. Bu KK 'da mesaj sayısı fazla olana extra bişi veriyolar mı??? Yani ne yazdığın önemli değil yeterki bişiler yaz sayfa kalabalığı olsun gibi bir durum mu var acaba???
canım onu ben de çözemedim..
önceden rep alınca puan artıyordu, şimdi etiket puanı v.s diye de bir şey çıkmış ama inan bilmiyorum

X