2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? Ilk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm

canım kilo almayanlar normalde 1 kilodan fazla alanbenim gibi olan anormal gibi geliyo ama ben ilk öğrendiğimde hep akşam yatmadan 1,5 su bardağı süt içtim 2 hafta oda kilo yaptı

bu arada bu mesajı görür müsün bilmem ama SCHATZİ ciğim doğum günü kutlu olsunnnnnnn...kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin sevdiklerin ve bebiş(ler)inle :kedi:

Çok teşekkür ederim canım benim Şeniz

nefret ben de ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi radyolojideki doktor bebişimi kesesinin ultrason görüntüsünü verdi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarsın dedi sonucu doktora gösterdim iyi dei sorun yok okadar ben zaten heyecanlıyım ilk gebeliğim insan daha farklı ilgi bekliyo ben de daha gitmedim o doktora özel hastaneye gitttim sen bilirsin ama istersen araştır doktor bir de doktorlar özeline gitmemiz için devlette ilgilenmiyolarmış öyle duydum için nasıl rahat edecekse öyle yap

canım kilo almayanlar normalde 1 kilodan fazla alanbenim gibi olan anormal gibi geliyo ama ben ilk öğrendiğimde hep akşam yatmadan 1,5 su bardağı süt içtim 2 hafta oda kilo yaptı

bundan sonra dikkat edersin sende canım az yağlı süt iç bide eğer miden bulanmıyosa yatmadan hemen önce içme yediğine de biraz dikkat edersin ortayı bulursun

Bence bizde şimdi şişlik de var.Hepsi kilo mudur ki kafamçokkarıştı 2 kilo aldım ben.Sadece karın şişliğim var.3 litre su içiyorum.E su da tutuyo vücut.Kendimi mi avutuyorum ne :roflol:

evet devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyo ben kendim için hiç gitmedim de daha önce hamile olan bi arkadaşımla beraber gitmiştim afedersiniz ama resmen hayvan muamelesi yapıyolar geç şuraya çıkar üstünü şu örtüyü çek filan gibi emrivaki konuşmalar doktorla tartışıp çıkmıştık hastaneden bende özele gidiyorum ilk gittiğim doktoru bende beyenmedim sonra başka hastaneye gittim kadın çok ilgiliydi ay annesi bak bak kesesi burda filan dedi o zaman daha çok küçüktük sadece kese görünüyodu ama doktoru orda tuttum doktor işini iyi araştırmanız lazım doktorunuza güvenmeniz şart

Nette bu haftadan sonra her hafta 450 gr kadar alıcaksınız diyo.Ben yağlanmaya başladım.Günde 2 kez.Akşamları zeytin yağı.Sen de 3 kilo almışsın.E çok değil ki

[
ÖZELDE YAPTIRDIMcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook[/QUOTE]

özelde mi 20 tl ye yaptırdın nasıl yaa çok ucuz muayene ne kadar

bende de biraz varmış ama ilk 3 ay ilaç kullanma dedi ondan vermedi bişey 3.aydan sonra tekrar edicez idrar testini ondan sonra vercekmiş ilaç aynı sonuç çıkarsa üşütmüştüm ben o ara ondanda olabilir demişti bana, ben su içiyorum ama 1-2 litra anca 3 ü bulamadım daha

aaayyy bende su fazla içemiyorum yarın dr gidicem inşallah sorun yoktur bendede :çok üzgünüm:

Bence bizde şimdi şişlik de var.Hepsi kilo mudur ki kafamçokkarıştı 2 kilo aldım ben.Sadece karın şişliğim var.3 litre su içiyorum.E su da tutuyo vücut.Kendimi mi avutuyorum ne :roflol:

kızma ama bence kendini avutuyosun bende hamilelikten önce diyet yapmıştım 6 kilo vermiştim şimdi alınca daha var verdiklerimi alıyorum nasılsa diye avutuyorumzemuszemusopuyorumnanaktan

internetten baktım da ilk üç ayın sonuna kadar anne 1 ya da2 kilo alır sonra gebeliğin sonuna kadar her ay 2 kilo alırmışız

ŞenizŞenizŞeniz
evet şuan çok gaz var ondad da rahat davranıyorum
Nette bu haftadan sonra her hafta 450 gr kadar alıcaksınız diyo.Ben yağlanmaya başladım.Günde 2 kez.Akşamları zeytin yağı.Sen de 3 kilo almışsın.E çok değil ki
benim ablam ilk 3 ayıda 4 kilo verdi
[
ÖZELDE YAPTIRDIMcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

özelde mi 20 tl ye yaptırdın nasıl yaa çok ucuz muayene ne kadar[/QUOTE]

evet özelde muayene önce 2 tl idi şimdi ise 12 tl ssk lıyımŞenizŞeniz

yemek geldide yiyemedim çok bulantım varkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…