- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? Ilk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm
bu arada bu mesajı görür müsün bilmem ama SCHATZİ ciğim doğum günü kutlu olsunnnnnnn...kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin sevdiklerin ve bebiş(ler)inle :kedi:
canım kilo almayanlar normalde 1 kilodan fazla alanbenim gibi olan anormal gibi geliyo ama ben ilk öğrendiğimde hep akşam yatmadan 1,5 su bardağı süt içtim 2 hafta oda kilo yaptı
SAOL AMA AÇ KALDIM YİYEMEDİM BİŞEY SADECE SU İÇTİMafiyet olsuncokacimcoook
EVET AZ KALDIaz kaldı az annesi biraz daha dayan
devletdemi yaptırdın tatlım iyi vermişsin
canım kilo almayanlar normalde 1 kilodan fazla alanbenim gibi olan anormal gibi geliyo ama ben ilk öğrendiğimde hep akşam yatmadan 1,5 su bardağı süt içtim 2 hafta oda kilo yaptı
Canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? İlk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm[/QUOT
valla bilmiyomki normalmi ben 1-2 kilo aldım ne yazıkkisenağlama heralde sizinki normalde bizimki anormal
nefret ben de ilk gittiğim doktor çok ilgisizdi radyolojideki doktor bebişimi kesesinin ultrason görüntüsünü verdi 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarsın dedi sonucu doktora gösterdim iyi dei sorun yok okadar ben zaten heyecanlıyım ilk gebeliğim insan daha farklı ilgi bekliyo ben de daha gitmedim o doktora özel hastaneye gitttim sen bilirsin ama istersen araştır doktor bir de doktorlar özeline gitmemiz için devlette ilgilenmiyolarmış öyle duydum için nasıl rahat edecekse öyle yap
ben testlerimi yaptırıp sonuçları göstermek için gittiğimde doktorumun yanında başka bi hamile bayan vardı bayanın idrarında enfeksiyon varmış oda az su içmekten oluyomuş bi ilaç yazdı bunu akşam yatmadan önce içiceksin ve sabah kadar tuvalete çıkmıcaksın dedi :1shok: ay çok kötü demi sabah kadar nasıl durabilir insan bu yüzden çokda su içmek gerekiyo gerçi bende fazla içemiyorum ama insan günde 2 3 litre su nasıl içerki zaten şişmiş karnım 5 aylık gibi :kedi:
Canım ben bugün 7+4'üm hiç kilo almadım. Bu normal ama değil mi? İlk 3 ay için. Kilo almak bir yana çöktüm[/QUOT
valla bilmiyomki normalmi ben 1-2 kilo aldım ne yazıkkisenağlama heralde sizinki normalde bizimki anormal
Bulantısı olanlar ilk 3 ayda zayıflarmış.İstifra ettikleri için.Ben istifra etsem de az bekleyip tekrar kahvaltı ettim.2 kilo aldım.Normal bence.Her bünyenin farklıdır.Bi de zaten alınması gereken kilo hamilelik öncesiyle ilgili.Zayıf olanın, normal olanın, kilolu olanın farklı
HİÇBİŞEY YEMEDİM AÇ GELDİM BANA YEMEK VERİNkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ben testlerimi yaptırıp sonuçları göstermek için gittiğimde doktorumun yanında başka bi hamile bayan vardı bayanın idrarında enfeksiyon varmış oda az su içmekten oluyomuş bi ilaç yazdı bunu akşam yatmadan önce içiceksin ve sabah kadar tuvalete çıkmıcaksın dedi :1shok: ay çok kötü demi sabah kadar nasıl durabilir insan bu yüzden çokda su içmek gerekiyo gerçi bende fazla içemiyorum ama insan günde 2 3 litre su nasıl içerki zaten şişmiş karnım 5 aylık gibi :kedi:
Bence bizde şimdi şişlik de var.Hepsi kilo mudur ki kafamçokkarıştı 2 kilo aldım ben.Sadece karın şişliğim var.3 litre su içiyorum.E su da tutuyo vücut.Kendimi mi avutuyorum ne :roflol:
evet şuan çok gaz var ondad da rahat davranıyorumBence bizde şimdi şişlik de var.Hepsi kilo mudur ki kafamçokkarıştı 2 kilo aldım ben.Sadece karın şişliğim var.3 litre su içiyorum.E su da tutuyo vücut.Kendimi mi avutuyorum ne :roflol:
benim ablam ilk 3 ayıda 4 kilo verdiNette bu haftadan sonra her hafta 450 gr kadar alıcaksınız diyo.Ben yağlanmaya başladım.Günde 2 kez.Akşamları zeytin yağı.Sen de 3 kilo almışsın.E çok değil ki
[
ÖZELDE YAPTIRDIMcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook