2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kıslarr boşverin ya.. İsteyen istediğini yazsın. Görmek istemediklerinizi okumayın görmeyin gitsin. Huzur bozulmasın. Bizler anne olacağız. Hayatımızın en önemli ve güzel günleri bunlar. Sıkmayın tatlı canlarınızı. Ben size ne soracağım:)) Konu dağılsın hem... 4 boyutlu ultrasonagrafi yaptırmayı düşünür müsünüz?? Fiyatlar pahalı geldi bana. Bir de daha zamanı gelmedi tabi bizim:))

arkadaslar bu konu burda kapansın mümkünse yoksa yakında bu topicte hiç paylasım olmayacak

idly
arkadasım birşeylerden rahatsız olduğun zaman bence ben bundan rahatsız oluyorum de
kısasa kısas yapmayalım bence
inan dediğim gibi yapsaydın topic bu kadar karısmıcaktı kimsenin de böyle bişeye hakkı yok olamaz da

nuremcim ben geçmişi okuyamadım ama sana yazılanlardan anladığım kadarıyla kalp atışlarını duyamadınmı bebeğinin:uhm:

Hadİ ben kaÇar yemek zamanı

Kızlar hİÇ bİrŞey yİyemİyorum

Ahada yemeĞİm geldİ ben kaÇar by by

HİÇBİŞEY YEMEDİM AÇ GELDİM BANA YEMEK VERİNkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

İsim vermeyeyim polemiğe girmeyeyim, karşılıklı atışma olmasın derken farkettimki ben suçlu duruma düştüm. Yukarıdaki mesajlar 3 sayfada peşpeşe yazılmış.İncelik yapmış arkadaşım bende kabalık ettim kusura bakmayın. Geçmişi okumadan yorum yazan arkadaşlar için tekrar edeyim. Mutluyum1111 sabah saatlerinde karım aç ama hiçbirşey yiyemiyorum ne olcak benim halim dedi kimse cevap vermedi diye burda paylaşımda bulunan arkadaşları gruplaşmakla ve bazı kişilerin mesajlarına cevap yazmakla suçladı. Ve bu forumda bulunan arkadaşlar düşük haberlerini duymak istemiyoruz dedikleri için düşük yapıp foruma yazmaya çekinenler var. Sonuç evet ben eleştiriyorum. Kalite düşüyor paylaşım yapılmıyor egolar tatmin ediliyor. Bu fikrime katılmak zorunda değilsiniz. Ben uyarımı yaptım konuyu kapattım. Bilip bilmeden yorum yapmayı çok seviyoruz millet olarak. Dimples kusura bakma canım. Lütfen benim adımı sil listeden. Ben böyle bir topluluğun parçası olmak istemiyorum. Arada fikirlerime katılan arkadaşlarımada sonsuz sevgilerimi, saygılarımı ve özürlerimi iletiyorum.

Teşekkür ederim canım.... Akşam yazarım tabiki:) Yazmam mı hiç. Bebişim benim yaa... Ayy nasıl duygusalım anlatamam. Geçen tv de epidural sezeryan izledim canlı yayında. Ayy bir ağladım bir ağladım anlatamam:))[/QUOTE]

ay sorma bende aynıyım tvde ızledıgım reklama bıle aglıyorum bazen cok komik yaa
ama sinirliyimde aynı zamanda hemen sinirleniveriyorum onuda anlamadım
sinirlenincede karnımın alt kısmında bi agrı oluo bebişte hıssediyomu ne daha nohut kadarkenede :))

canım bence bukadar alınganlık yapma hepimis deişik psikoloji içindeyiz. açıklamanı yaparsın ısteyen begenır ıstemeyen begenmez herkesin dusuncesı kendine. forumdan gitmekte niye ?
şurda hepimiz birbirimizden bişiler öğrenmeye destek almaya calısıyoruz
yapma boyle

ay sorma bende aynıyım tvde ızledıgım reklama bıle aglıyorum bazen cok komik yaa
ama sinirliyimde aynı zamanda hemen sinirleniveriyorum onuda anlamadım
sinirlenincede karnımın alt kısmında bi agrı oluo bebişte hıssediyomu ne daha nohut kadarkenede :))[/QUOTE]

eşim geçende beni anneme şikayet ediyo " anne ya şu kızına bişey söyle utanmasa beni dövücek ne desem bağırıyo çağırıyo" diyo annemde " napalım oğlum bize de aynı ama katlancaz biraz" diyo lülülülülülülülülülülülü erkek kardeşimde " selma sen doğum yapınca herkes üstüne saldırırmış hıncını almak için daralttın bizi bee " diyo:teytey::teytey:

Canım ben daha ilk kez gideceğim kalp atışları için. Allah korusun kız duyarım inşallah ben bu akşam:)) Yazarım Allah'ın izniyle...

inşalah duyarsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çok dikkat et kendine

Canım ben daha ilk kez gideceğim kalp atışları için. Allah korusun kız duyarım inşallah ben bu akşam:)) Yazarım Allah'ın izniyle...

o zaman Allah korusun
dilimi eşek arısı soksun
ne bileyim ya üzülme inş. duyarsın falan yazmışlar yada o an ben öyle okudum korktum bi an acaba duymadımı dedim
neyseki öyle değilmiş sevindim senin adına
hadi hayırlısı canım :Saruboceq:

NUREMCıM ben şuanki fikrimce girmeyi düşünmüyorum allah korusun ters birşeyler olursa bebeğimden vazgeçemem bildiğim kadarıyla bebekte bir sorun varsa dr. size bırakıyorlar. hamileliği sonlandıran dr.lar oluyormuş gerçi sonlandırmazsa bişle doğuma kadar üzüntü yaşamak istemem ben

cnm 3lü testi 4 boyutlu yapıolar diye biliyorum.
Ben hiç bişey bilmiyorum canım:)) Ama şunu biliyorum hiç bir devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason yokmuş. E o zaman devlet hastaneleri nasıl yapıyo 3 lü tarama testini??Şeniz

Ben de sinirlenip üzülünce hemen kasılıyo karnım. Ağrıyo hemen. Bebişler her şeyi hissediyo demek ki:))lülülülülülü

İşte sonuç bu.Bu topik böyle sürdükçe de ayrılanlar devam edecek.Mutluyum'a laf atmadan önce olayın altında başka şeyler olabiliceğini de düşünür müsünüz.Aramızda kalsın demişti ama özür dileyerek bu durumda yazmak zorundayım.Mutluyum'u sabah da küstürdünüz.Topikten ayrıldı.Özelden mesaj attım girmesi için ve döndüğünde bi şekilde laf atmak için de onları yazmış.Gayet normal bişey değil mi bu?Siz de kırıldığınızda belli etmemek için, toparlamak için aklınıza ilk geleni konuşmaz mısınız?Ya da farzedin ki hakikaten öylesine yazdı.Bu 3 5 mesaj sizi bu kadar mı rahatsız etti de konu bu noktaya geldi?Bilip bilmeden yorum yapmak da bu olsa gerek

kızlar bugün belimin sağ kısmında belimden 3-4 parmak aşağıda bir şeyler atıyor gibi...
sizlerde de var mı böyle bir şey...
hatta bu birşeyin göstergesi olabilir mi?? hamile olduğumu öğrendiğimden beri vücudumu dinlemeye başladımakannehir

Ayy canım yok yazılanlardan öyle anlamışsın nolcak:))
İnşallah yazıcam akşama son durumu:) Dua edin bana...

Canım sen neye gitmeyi düşünmüyosun. Kalp atışlarını duymaya mı?? Anlamadım ben, kızma olur mu??
Hem çok da düşünme yaa Rabbim hayırlı ise bebeklerimizi bize bağışlasın. Allah herşeyin en iyisini bilir. Her zaman hayırlısını isteyelim. :içelim:

ya kim ne yazarsa yazsın sen niye bu kadar dert ettinki içine ,öyle hissetmiş paylaşmış paylaşsın ben kırdıysam seni özür dilerim ama gerek yok gitmeye paylaşıyoruz işte bişeyleri,o an ne paylaşmak istiyosa onu paylaşıyo kimseye karışamayız karışmamalıyız da zaten bence kapatalım bu konuyu bebeğine de kendine de çok iyi bak olurmu,

Benim de belimin sol tarafına kıramp gibi ağrı giriyo.Kasılıyorum bazen.Bel ağrısı normal herhalde

Canım ben daha 7+4'üm sana yardımcı olamam:)) Ama şimdiden sizlerden fikir alıyorum bende. Belki de bebişin kalp atışlarıdır:))delikafadulden

yok canım önemli değil sen 4 lüye diye sormuştun ya sanırım ona cvp verdim topic karışınca sersemledim bende kusura bakama canım kırmayalım birbirimnizi kızlar sonuçta kimse kimseyi şahsen tanımıyor. en azından ben o yüzden birbirimize bu kadar kızacak ne yapabiliriz ki kendimizi değil bebeklerimizi üzüyoruzz kızıcam amaaaaaa anneler sizzeee klava:

ya bence kapatalım artık iyice uzayacak başka şeylerden bahsedelim olmazmı gerçi mesai de bitiyo inşallah yarın daha güzel bir gün olur öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…