- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.641
cumartesi ölcüldü.tam 12ydi
anım inşallah bişey yoktur dualarımız seninle,hayırla gel inşallah!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi ölcüldü.tam 12ydi
şimdi şöle bişi de var. 2 aylıkkenden sonra havalar ısınmaya başlıcak en azından burda-aydında--
martta doğcak ya aslında fazla örgü yapmamak lasım
kaç hafta giyebilecekki örgüleri..
çanım ya şimdi gördüm senin enseyi çok erken ölçmüş dr?bençe bir daha ölçtür!kızlar mart bebeklerine fazla örgü yapmayın derim fazla giyemiyorlar benim 1 numarada mart bebeği,,,2 tane yelek yeter...
bebeğim 11+4 ken ölçüldü. deminde laboratuvardan aradılar sonuç gelmiş.yarın hem kendi dr hemde özel hast dr göstericem ve 4v ult. ölçtürücem.
başlıyo koşuşturmam
inşallah hayırlı sonuç alırım. endişelerim yersiz çıkar..inşallah..
şimdi şöle bişi de var. 2 aylıkkenden sonra havalar ısınmaya başlıcak en azından burda-aydında--
martta doğcak ya aslında fazla örgü yapmamak lasım
kaç hafta giyebilecekki örgüleri..
selkie sorma bana kalsa da yeter ama annem durur mu şimdiden diyor şunu öreyim böyle yapayım.benden uzakta valla kesin örüyordur o birşeyler.ilk torun olacak ya çok heyecanlı karışmıyom ben de alsın hevesini.
Selam Ezgi nasılsın canım.. Benimki de aynı.. Benim taktiği uygula sende 1 sene sonra giyebileceği tarzda şeyler.. Allah kısmet etsin....
Merhaba arkadaşlar Elevit vitamin kullanan varmı? Sanırım yan etkisini gördüm. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
selkie sorma bana kalsa da yeter ama annem durur mu şimdiden diyor şunu öreyim böyle yapayım.benden uzakta valla kesin örüyordur o birşeyler.ilk torun olacak ya çok heyecanlı karışmıyom ben de alsın hevesini.
bebeğim 11+4 ken ölçüldü. deminde laboratuvardan aradılar sonuç gelmiş.yarın hem kendi dr hemde özel hast dr göstericem ve 4v ult. ölçtürücem.
başlıyo koşuşturmam
inşallah hayırlı sonuç alırım. endişelerim yersiz çıkar..inşallah..
Bende anneme diyorum ama dinlemiyor bende dedim o zaman 1 yaşında giyebileceği spo hırka ör.. Güzel bir model bulmuş hazır gibi duruyor.. Ben örgüyü pek sevmiyorum. Yelek iyi olur 2 tane yeterli...
selam kızlar hiç pc yi açamıyorum yaa 3 günde bir anca mide bulantlrım çok fazla var dün dra gitttim 20 gün önce test yapmıştık ama nasıl oldu bilmiyorum unuttum götürmeyi neyse teste baktı varla yok rası bişey dedi üzüldüm morelim bozuldu neyse gel bi ultrasonla bakalım dedi baktı ve ii çok şükür canlanmış dedi yani bebeğim kalp atışını duyamadım ama gördüm neyse yine ilaç verdi ii beslenecen dedi sterse girmeyecen falan filan bu arada bebğim 10 haftalık olması lazım ama 2 hafta geriden geliyor 8 haftalık gibi duruyor dedi doktorum çok küçük ama canlı.. tehlike devam anlayacağınız geçmişi hiç okuyaamdaım umarm herkes iidir kendinize ve bebişlerinize ii bakın
eleviti 2 haftadır içmiyorum. dehşet kabız yapıyor. içinde demir olduğu için sütle içme. portakal suyu ile içmek öneriliyor.