2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haceoğuz, sıkma canını, inşallah bir sorun yoktur. Ben de bir sorun yok diye telkin ediyorum kendimi sürekli ama ister şstemez evham yapıyoruz.
ya hiç sorma yaa zaten ben biraz evhamcıyım inş bi sorun yoktur inan az önce benim dediğim bal şerbetini yap herşeye ii geliyo bendede oğlumdan kalma hemoroid var bal çok ii geliyo zaten faydalı bişey sabah akşam içiyom soğuk suyla yapıldımı mide ağrısına sıcak suyla yapıldımı kabızlığa birebir ben denedim faydasını gördüm mide bulantımıda bastırıyor
Skorpion, Haceroğuz ve Edebiyatçı, umarım herşey yolundadır... Sizin için dua edeceğim...:Saruboceq:

teşekkürler canım inş öyledir sağol canım

Günaydın kızlar...

Ben çok korkuyorum. Az önce tuvalete gittim. Normalde kabız oluyorum ve hemoroid nedeniyle kanamam oluyordu. Bugün (özür dilerim) ishal olmuşum. Hiçbir zorlama olmadı ama tuvalet kağıdında kan vardı çok az, anlamadım nereden geldiğini. Birkça gündür de kasık ağrım var. Randevum 4.30'da onu da zorla alabildim doktor çok yoğun. Ne yapacağımı şaşırdım...
günaydın arkadaşım

o bölge önceden tahrişli olduğu için kan görülmüştür, korkma birşey yoktur inş.
canım yaa yanlış anlama ama bişey söylicem şu güzel çileği ordan kaldırsan unutmaki burası hamilelirn topiği :) hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 tabii
onu çokkk seviyorum ama sizin ve bebişlerin hatrına kaldırıyorum hemen a.s

neyse kızlar fazla kaynatmayın sonra okuması zor oluyo ben şimdilik çıkıyom işim var 1 saatlik gelecem sonra

Günaydın kızlar...

Ben çok korkuyorum. Az önce tuvalete gittim. Normalde kabız oluyorum ve hemoroid nedeniyle kanamam oluyordu. Bugün (özür dilerim) ishal olmuşum. Hiçbir zorlama olmadı ama tuvalet kağıdında kan vardı çok az, anlamadım nereden geldiğini. Birkça gündür de kasık ağrım var. Randevum 4.30'da onu da zorla alabildim doktor çok yoğun. Ne yapacağımı şaşırdım...
canım allah korusun ama emin ol hemoroiden solayıdır o kan.bendede geçen haftaalrda olmuştu bir iki damla aklım çıktı dr aradım takip et olursa bir daha gel dedi ama burdaki arkadaşlarıda sağolsunlar zorlamadan oluyormuş söylediler seninkide öyledir.
kasık ağrısına gelince hemde nasıl ağrıyor belimde.sanki adet olucakmışım gibi.

canım korkma o hemoroidden oluyo emin olabilirsin..birde bu haftalarda kasık ağrıları çok normal çünkü rahmimiz olduğunun iki katı büyüyor artık doktorum çok olabilir korkma demişti bana...bebiklerimiz bu haftalarda çok daha hızlı büyücek oyüzden rahim kendini buna hazırlıyo ben seviyorum o ağrıları bebikimin iyi olduğunu hissediyorum doktorum mazoşist bu demişti ehe..
:emir_bebek:

Ben de o yüzden diye kendimi sakinleştiriyorum, devamı olmadı çok şükür. Ben de yavrum büyüyor diye göbeğimi seviyordum da korkmaya başladım. Akşamı zor ederim artık. İyi ki siz varsınız...

ya hiç sorma yaa zaten ben biraz evhamcıyım inş bi sorun yoktur inan az önce benim dediğim bal şerbetini yap herşeye ii geliyo bendede oğlumdan kalma hemoroid var bal çok ii geliyo zaten faydalı bişey sabah akşam içiyom soğuk suyla yapıldımı mide ağrısına sıcak suyla yapıldımı kabızlığa birebir ben denedim faydasını gördüm mide bulantımıda bastırıyor

Çok teşekkür ederim arkadaşım, evde bal yok şu an ama alıp deneyeceğim.

canancım hiç üzülme emi,.:1hug:ALLAHIN izniyle üçüncü ayı vede riskli olan ayı geride bıraktık,.hiçbişey olmaz,arkadaşların dediği gibi hemoroidle alakalı bi durum..

Sağ olun kızlar, siz de olmasanız...

Seviyorum bu pembe sayfaları :)

"Sırf regl olmamak için hamile kalacağım." derdim hep ama aynı ağrılar yine var. Anlamadım gitti.

Bu aralar aşermeye başladım ben. Ciddi ciddi canım bir şeyler istiyor, tadı ağzıma falan geliyor. :) Ama hiç iştahım yok, masada bir iki karıştırıyorum yemeği ve kalkıyorum. Hamileliği tersten yaşadığımı düşünüyordum, bulantı, aşerme...

günaydın kızlar geçmişe şöyle bi baktım sahurdan sonra uykum kaçtı oruç tutmuyom ama eşime hazırlayı dedim bari bu akşam.. zavallı kendi kendine hazırlıyor mide bulantılarım arttı yatamadım 6da yattım 1 saat sonra tekrar uyandım selkiecim inş dedğin gibidir valla biraz kafaya takıyodum acabamı diye geç ilerlediğinde gelişim bozukluğu oluyo yaa sonra yok diyorum olmaz yaa inş allah büyük dediğiniz gibi stres yapmamam lazımneyse kabızlık çok vardı kesin ve etkili bir çözüm buldum sıcak su 1 kaşık bal yarım limon bir badak sabah bir bardak akşam hem bal vücüada çok ii kusmadan dolayı boğaz tahrişinide geçiriyor

çanım kötü düşünme,inşallah bişey yoktur,ishalede soğuk su ve bal iyi gelir...yalnız bal sıçakla birleştiğinde toksit madde oluşturuyor,ılık kullan derim...

kızlar günaydın dün tiroid sonuçlarımı göstermek için dr gittim.ona görede iyiydi sonuçalr haid dedim heveslendim daha var kontrole ama belki ultr alır pek gönüllü deüğildi.aksine nasılda kalabalıktı dün bir saat bekledim nerdeyse.girdim baktı sıpam benim yüzüstü yatıyordu.süyla oynuyor eller kollar maşallah kuşuma.ama dr sinir oldum beş dk bile bakmadı zaten sürekli ultr almak taraftarı değil.bide kontrolüm dışında istedim.dünde çok surtsızdı.kaç haftalık olduğunu bile söylemedi.ben takip ettim.ama olsun bebeğimi gördümya.şimdi 29 eylülü bekliycez hayırlısıyla o zaman gösterir inşallah cinsiyeti sağlıklı olsunda.ultr girmeden süt içtim o kadar belki gösterir diye ama anlamış gibi yüzüstü yatıyordu.

aman varya ben senin şu doktorunu hiç sevmedim,neden ona gidiyorsunki,şöyle ilgili bir doktor bulsana...ben olsam gitmezdim ona...

Günaydın kızlar...

çanım bençe hemeroittendir,ishaldede sık sık tuvalete çıkmaktan tahriş oluyor onedenledir kanama,bebekten değildir çanım,rahim ağrılarıda normal bu günlerde,bebek büyüyyorya...

çanım kötü düşünme,inşallah bişey yoktur,ishalede soğuk su ve bal iyi gelir...yalnız bal sıçakla birleştiğinde toksit madde oluşturuyor,ılık kullan derim...

aman varya ben senin şu doktorunu hiç sevmedim,neden ona gidiyorsunki,şöyle ilgili bir doktor bulsana...ben olsam gitmezdim ona...

çanım bençe hemeroittendir,ishaldede sık sık tuvalete çıkmaktan tahriş oluyor onedenledir kanama,bebekten değildir çanım,rahim ağrılarıda normal bu günlerde,bebek büyüyyorya...

canımya sorma valla aslında alanında çok ,iyi.çok araştırıyor başında atmıyor ama dün nolduysa aksiydi bide bütün hastalarına öyle ultr sık almıyor yani keyfi anlamda.bu saatten sonra açıkcası değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü iyi dr belli aylardan sonra almıyor hastayı başından beri takip yapıyorlar.ben bir seneden beri gidiyorum zaten bu dr.çok kalabalık çünkü evet iyi bir dr.ama yoğunluktanmıdır nedir anca sen sorunca söylüyor.

Sağ olun kızlar, siz de olmasanız...

Seviyorum bu pembe sayfaları :)

"Sırf regl olmamak için hamile kalacağım." derdim hep ama aynı ağrılar yine var. Anlamadım gitti.

Bu aralar aşermeye başladım ben. Ciddi ciddi canım bir şeyler istiyor, tadı ağzıma falan geliyor. :) Ama hiç iştahım yok, masada bir iki karıştırıyorum yemeği ve kalkıyorum. Hamileliği tersten yaşadığımı düşünüyordum, bulantı, aşerme...

Edebiyatçı çok güldürdün beni yaa...

Regl olmamak için hamile kalmak....

Gerçekten çok güldüm yaa...
:roflol::roflol::roflol:

Kızlar bu ara kendinize dikkat edin dün bir toplantıya gittim, orada, dışarıda herkes kırmızı urunla öksüre aksıra geziyor. Apartmanda komşularım falan. Bir de grip olmayalım bunca şeyin üstüne, hiç çekemem...

Benim şöyle de bir derdim var, kışın öğrencilerim, öğretmen arkadaşlarımdan biri mutlaka hasta oluyor ben de çok çabuk kapıyorum. Çocukların hele burunları hiç durmuyor. Geçen yıl koca kışı hasta geçirdim. ınşallah u yıl aynısı olmaz.

Dışarıda falan bir şeye dokunamaz oldum.

canımya sorma valla aslında alanında çok ,iyi.çok araştırıyor başında atmıyor ama dün nolduysa aksiydi bide bütün hastalarına öyle ultr sık almıyor yani keyfi anlamda.bu saatten sonra açıkcası değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü iyi dr belli aylardan sonra almıyor hastayı başından beri takip yapıyorlar.ben bir seneden beri gidiyorum zaten bu dr.çok kalabalık çünkü evet iyi bir dr.ama yoğunluktanmıdır nedir anca sen sorunca söylüyor.

iyi bir dr ise ,sen genel anlamda memnunsan tabi kal o zaman ama her zaman böyle ilgisizse biraz çan sıkıçı olur...yoğunluktanda olabilir ama dediğin gibi..

Kızlar bu ara kendinize dikkat edin dün bir toplantıya gittim, orada, dışarıda herkes kırmızı urunla öksüre aksıra geziyor. Apartmanda komşularım falan. Bir de grip olmayalım bunca şeyin üstüne, hiç çekemem...

Benim şöyle de bir derdim var, kışın öğrencilerim, öğretmen arkadaşlarımdan biri mutlaka hasta oluyor ben de çok çabuk kapıyorum. Çocukların hele burunları hiç durmuyor. Geçen yıl koca kışı hasta geçirdim. İnşallah u yıl aynısı olmaz.

Dışarıda falan bir şeye dokunamaz oldum.

bilmiyorum neden ama ben oğluma hamile kaldığımda (çok sık hasta olduğum halde normalde) hiç hasta olmadım..pekmez tahinn yiyin bol bol,vüüdünüz kuvvetli olsun,bebeğinizde....yerimseniben ben oğlanda çok yiyiyordum pekmez_tahin,erken doğduğu için kilo bakımından zayıftı ama çevik gibiydi,kafasını falan dimdik tutup kaldırıyordu yardımsız,çokta çabuk toparladı kendini,,,,pekmez kan yaptığı için kansızlıkta çekmezsiniz...

günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum çok kötü günler geçiriyorum eşimin beni aldattığını öğrendim çok zor üzüntülü günler geçiriyorum.. boşanmayı düşünüyorum ama yavrum ne olacak çıkamıyorum işin içinden delirmek üzereyim

X