- 2 Eylül 2009
- 504
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.361
Günaydın herkese
Dimplehawk ve Pembedüşler teşekkürler canlar hep iyi haberler duyarız inşallah
Dün gece başlayan mide ağrım hala geçmedi
Hem bulanıyor hem ağrıyor çok bitkinim hiç halim yok bugün
Dün çiğköfte yedim etsiz ondan mı oldu bilmiyorum :gitme:
Herkese gunaydın,
Hayırlı ve bol güzel haberli bir gün diliyorum.
Arkadaşlar ya bir sorum var ben bugün 15+2 oldum ve bulantılarım son sürat devam ediyor. Ve afedersiniz ama kusma esnasında midemin alt bölümüne kramp gibi giriyor sonra soğuk terler hızlı kalp atışı. Benimle aynı olanlar var mı ya artık korkmaya başladım sanki doğuma kadar böyle gidecekmiş gibi geliyor.
Güzel haberlerle gelen arkadaslar Gözünüz aydin...
Cok sevindim..
Ya Kizlar aklima bisey takildi...
Bizim sirketin bütün Tuvaletlerin lavabonun yanina dezenfekte ilaci koymuslar...
Hani azda olsa domuz gribine karsi önlem olmasi icin...
Ellerimizi yikadikdan sonra o dezenfekte suyundan elimizie biraz sikip iyice ovaliyoruz...
Aceba bunu bizim icin bir yan etkisi felan olabilirmi? Hani icinde yogun alkol varya...
Herkese gunaydın,
Arkadaşlar ya bir sorum var ben bugün 15+2 oldum ve bulantılarım son sürat devam ediyor. Ve afedersiniz ama kusma esnasında midemin alt bölümüne kramp gibi giriyor sonra soğuk terler hızlı kalp atışı. Benimle aynı olanlar var mı ya artık korkmaya başladım sanki doğuma kadar böyle gidecekmiş gibi geliyor.
günaydın herkese
sinpac hayırlı olsun, çatlada patla sizin işyeri ne düşünceliymiş ben sağlık kuruluunda çalışıyorum ama bizim tuvaletler temizlense şükrediyoruz o kadar yani,
günaydın kusum
hijten geçmiş olsun akşama doğru rahatlarsın herhalde dinlenmeye çalış çiğ köfteyi 2-3den fazla yememek gerek
fly Allah'a şükür arasıra çok hafif oluyor bulantım size sabır versin allah çok zor
selam pınar
dila sen nasılsın?
serifemre selam senin ensekalinligi ölcümü kac cikti?birde kan testin kötümü cikti?benimde riskli durumda yarin kan testi sonuclarini alicaz konusmamiz var sonrada doktorla.insallah hersey yolunda gider.dualariniza gercekten ihtiyacim var
Herkese gunaydın,