2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim mutlucum bende ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum...topuklarım yanıyo...oturmaktanda çok sıkıldım...
biliyosun benim öyle bulantım falan olmadı okudukça üzülüyorum kızlara...bir ankaralı daha gelmiş aramıza hoşgeldin tabiki haber veririz...bu işlerle sinpac ilgilenio organizatör o oldu janım

Sen bana sinir mi oldun? Konuş bakiim hadi hadi....:teselli::teselli:

kızlar cırır olan arkadaşlara bende bir tavsiye bulunayım,yağpsız pirinç pilavı yapıp yiyin,,,,oda kesiyor,ayrıa bir tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sıkıpta içebilirsiniz....oda keser ama hamilelikte kahve pek önermiyorlar...

Akşam kocan araba için birşey söyledi mi?

Seyyaltaner tesekkür ediyorum. Doğru söylüyorsun benim annemde zor hamilelikler yaşamış. Büyük ablamında da zordu ama ortanca ablamın çok kolaydı. Ben dua ettim ortancaya benzemek için ama sanıyorum tutmadı. :)). Ya ilaç hiç içmek istemiyorum ama bu kusmalar sırasındaki kasılmalar daha çok zarar verecekmiş gibi geliyor bebeğe. Birde benim şu an plesantam aşağıda olduğu için zorlamamam gerekiyormuş. Geçen cumartesi sıkıntı yaşamıştım kırmızı akıntım oldu. hapşırınca, öksürünce de daha çok geldi. Neyse gerçi geçti şimdi akıntım şükür Allahıma.evde istirahatteyim.

Bu arada ben de Ankaradayım. Her ne kadar öncesinde sizlerle sohbete katılamamış olsamda bundan sonra katılıcam. Beni de çağırın buluşmaya eğer kusuyor olmazsam gelirim :)))))))
hoşgeldin aramıza fly inşallah iyileşirs,inde gelirsin çalışıyormusun?

Mutlu
Sen nerede çalışıyorsun?

bende güvenpark yakınındayım kızılayda hasta filan bakmıyoruz ama evrak işleri filan işte sen nerdesin?

mutlu03 hoşgeldin cnm sağolasın !

hoşbulduk hijyen sağol canım

iyiyim mutlucum bende ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum...topuklarım yanıyo...oturmaktanda çok sıkıldım...
biliyosun benim öyle bulantım falan olmadı okudukça üzülüyorum kızlara...bir ankaralı daha gelmiş aramıza hoşgeldin tabiki haber veririz...bu işlerle sinpac ilgilenio organizatör o oldu janım

bizdede üşüme var ankara çok soğudu neden yanıyor acaba benim de yok Allah'a şükür ama varisler çıkmaya başladı doktor varis önemli değil ama damarların şişerse damar yetmezliği olabilir dedi bacaklarımı muayene etti şişlik varmı diye yarın kontrolüm ve tarama testim var bana dua edin :Saruboceq:

yok eve yorgun geldi zaten bende hiç hatırlatmadım artık görürse o zaman der belki ama henüz sesi çıkmadı,zaten bakıma gideçekti araba ama fazladan masraf oldu,:nazar:,

geçmiş olsun selkie yeni duydum sizde birşey yok dimi bebeğine zarar gelmesinde çarpma etkiledimi sizi yada nasıl oldu kaza

hahaayyyt yan bahçem ne sinir olucam olum daha iyi bile oldu ben iskenderden başka yemek yencek yer bilmem..mantıcıya gitcez işte daha ne...ooh sefam olsun...

İstersen konuyu paylaşalım...
Ben ulaşım ve programı yapayım....
Sen de tarih, buluşma, buradaki organizasyonu ayarla...
Ya da başka bir paylaşım...
Ne dersin??laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Düşündüm de bu ilk kitle organizasyonum olacak... İyi bir intiba gerekli... Kem küm:smiley-cool:

Düşündüm de bu ilk kitle organizasyonum olacak... İyi bir intiba gerekli... Kem küm:smiley-cool:

yok öyle madem üstüne aldın hakkıyla içinden çık...hiiç karışmam topla hepimizi biraraya (oohh sırtımdan attım kendi kendini yaktı ehe)

sinpac il intiba için bizi iyi yerlere götür çokda uzak olmasın

sinpac il intiba için bizi iyi yerlere götür çokda uzak olmasın

Ben eskişehiryolundayım...
Ben hepinizi sarmacı ve dolmacıya götümek istiyorum ama Dila ile beraber çalışmak istiyorum...

Kabul etmiyor kendisi, transfer ücreti istiyor...laelaelaelaelae
Dedim ben zangin değilim, transfer ücreti veremem... sositosositoAma ona talep çokmuş öyle dedi... şutarafagittiKızını da ağırlığınca pırlantaya verecekmiş...:ecrin_bebek:
Ucuza olmaz bu işler dedi...
Transfer sorununu çözer çözmez buluşacağız yane...

Prensipte anlaştıkvereliniortak

:smiley-cool:

X