- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.381
canım benim ense kalınlığı 1.1 çıktı kan testi kötü çıktı değer 1/153 allahım yardımcımız olsun
Amniyosentez yaptıracak mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ense kalınlığı 1.1 çıktı kan testi kötü çıktı değer 1/153 allahım yardımcımız olsun
iyiyim mutlucum bende ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum...topuklarım yanıyo...oturmaktanda çok sıkıldım...
biliyosun benim öyle bulantım falan olmadı okudukça üzülüyorum kızlara...bir ankaralı daha gelmiş aramıza hoşgeldin tabiki haber veririz...bu işlerle sinpac ilgilenio organizatör o oldu janım
kızlar cırır olan arkadaşlara bende bir tavsiye bulunayım,yağpsız pirinç pilavı yapıp yiyin,,,,oda kesiyor,ayrıa bir tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sıkıpta içebilirsiniz....oda keser ama hamilelikte kahve pek önermiyorlar...
hoşgeldin aramıza fly inşallah iyileşirs,inde gelirsin çalışıyormusun?Bu arada ben de Ankaradayım. Her ne kadar öncesinde sizlerle sohbete katılamamış olsamda bundan sonra katılıcam. Beni de çağırın buluşmaya eğer kusuyor olmazsam gelirim :)))))))
Mutlu
Sen nerede çalışıyorsun?
mutlu03 hoşgeldin cnm sağolasın !
iyiyim mutlucum bende ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum...topuklarım yanıyo...oturmaktanda çok sıkıldım...
biliyosun benim öyle bulantım falan olmadı okudukça üzülüyorum kızlara...bir ankaralı daha gelmiş aramıza hoşgeldin tabiki haber veririz...bu işlerle sinpac ilgilenio organizatör o oldu janım
Akşam kocan araba için birşey söyledi mi?
Organizatör sinpac oğlumu ve beni de alın aranıza :))))))))
Sen bana sinir mi oldun? Konuş bakiim hadi hadi....:teselli::teselli:
yok eve yorgun geldi zaten bende hiç hatırlatmadım artık görürse o zaman der belki ama henüz sesi çıkmadı,zaten bakıma gideçekti araba ama fazladan masraf oldu,,
yok eve yorgun geldi zaten bende hiç hatırlatmadım artık görürse o zaman der belki ama henüz sesi çıkmadı,zaten bakıma gideçekti araba ama fazladan masraf oldu,,
hahaayyyt yan bahçem ne sinir olucam olum daha iyi bile oldu ben iskenderden başka yemek yencek yer bilmem..mantıcıya gitcez işte daha ne...ooh sefam olsun...
İstersen konuyu paylaşalım...
Ben ulaşım ve programı yapayım....
Sen de tarih, buluşma, buradaki organizasyonu ayarla...
Ya da başka bir paylaşım...
Ne dersin??laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Düşündüm de bu ilk kitle organizasyonum olacak... İyi bir intiba gerekli... Kem küm:smiley-cool:
İstersen konuyu paylaşalım...
Ben ulaşım ve programı yapayım....
Sen de tarih, buluşma, buradaki organizasyonu ayarla...
Ya da başka bir paylaşım...
Ne dersin??laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Düşündüm de bu ilk kitle organizasyonum olacak... İyi bir intiba gerekli... Kem küm:smiley-cool:
yok öyle madem üstüne aldın hakkıyla içinden çık...hiiç karışmam topla hepimizi biraraya (oohh sırtımdan attım kendi kendini yaktı ehe)
simdilik hoşçakalın. ben buzdalabını açıp bir seğredeyim ne yiyebilirim acaba diye.........
sinpac il intiba için bizi iyi yerlere götür çokda uzak olmasın
Kırdın kalbimi...
Gel al gönlümü...:tomato: