2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar günaydın sayfaya pek giremiyorum sadece okumakla yetiniyorum malum iş güç.evdede ztn full yatış pozisyonundaym
ben ikili testimin sonucunu hnz doktoruma sormadım 29unda yaptırmıştım testi sonucuda mail attılar bana.problem yoktur diye doktoruma mail atma gereği duymadım ama yrn randevum var içimi bi endişe aldı.
birde kendime 65tlye pantolon altım kot.çok rahat kurdelalı pijamamdan farkı yok:lepi:
lcwden üst aldım bikaçtane bol bol onlardanda memnunum şimdilik bende bu kdr.
bu arada cırcır olanlarımız varmış.çok geçmiş olsun.tavsıyem bol patates haslaması ve muz yiyin.şimdilik lifli besinlerden uzak durun.umarım hemencikin geçer

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
güzel haberler alan arkadaşlarıma çoook sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına :lepi:

Herkese çok teşekkür ederim kızlar...
Gerçekten ikili test sonucundan sonra çok rahatladım...
Allah hepimize iyi sonuçlar nasip etsin...

Güzel haberlerle gelen arkadaslar Gözünüz aydin...
Cok sevindim..

Ya Kizlar aklima bisey takildi...

Bizim sirketin bütün Tuvaletlerin lavabonun yanina dezenfekte ilaci koymuslar...
Hani azda olsa domuz gribine karsi önlem olmasi icin...

Ellerimizi yikadikdan sonra o dezenfekte suyundan elimizie biraz sikip iyice ovaliyoruz...
Aceba bunu bizim icin bir yan etkisi felan olabilirmi? Hani icinde yogun alkol varya...

Günaydın herkese

Dimplehawk ve Pembedüşler teşekkürler canlar hep iyi haberler duyarız inşallah

Dün gece başlayan mide ağrım hala geçmedi

Hem bulanıyor hem ağrıyor çok bitkinim hiç halim yok bugün

Dün çiğköfte yedim etsiz ondan mı oldu bilmiyorum
:gitme:

evet canım ondandır muhtemelen...içinde et yoktur inşallah yasak biliyorsun çiğ et yemen toksoplazma meselesi...

gnydn009si0.jpg

etsizdi biliyorum
ama ya çok kötü hayatımda ilk defa böyle bir ağrı çekiyorum
ara ara artıyor sonra azalıyor falan değişik bişey
neyse geçer inşallah sağol canım

Herkese gunaydın,
Hayırlı ve bol güzel haberli bir gün diliyorum.
Arkadaşlar ya bir sorum var ben bugün 15+2 oldum ve bulantılarım son sürat devam ediyor. Ve afedersiniz ama kusma esnasında midemin alt bölümüne kramp gibi giriyor sonra soğuk terler hızlı kalp atışı. Benimle aynı olanlar var mı ya artık korkmaya başladım sanki doğuma kadar böyle gidecekmiş gibi geliyor.

Herkese gunaydın,
Arkadaşlar ya bir sorum var ben bugün 15+2 oldum ve bulantılarım son sürat devam ediyor. Ve afedersiniz ama kusma esnasında midemin alt bölümüne kramp gibi giriyor sonra soğuk terler hızlı kalp atışı. Benimle aynı olanlar var mı ya artık korkmaya başladım sanki doğuma kadar böyle gidecekmiş gibi geliyor.

bende hala kusuyorum canım :sinifsinif:

çok kustuğum için boğazlarım tahriş oluyor o anda bende kan ter içinde kalıyorum ve kalbim hızlı atıyor ama kramp hiç olmadı...

ya ne zormuş anne olmak akannehir

Allah yardımcımız olsun...

Hijyenim Evet valla çok zor biz kadınlar için ne kolayki zaten :))))).
Bu arada benim şiddetli olarak mide bulantılarım 12. haftamda başladı öncesinde idare ediyordum azdı. Ama artık zor dün doktorumun tavsiye ettiği ilacı içtim ama onuda anlamadım ki faydası oldumu olmadımı hemen uyku yapıyor zaten bir sersem oldum. Çok kötü olmadığım sürece içmiycem.
Allahtan evdeyim doktor 15 gün istirahat verdi bebeğin eşi aşağıda olduğu için.

Güzel haberlerle gelen arkadaslar Gözünüz aydin...
Cok sevindim..

Ya Kizlar aklima bisey takildi...

Bizim sirketin bütün Tuvaletlerin lavabonun yanina dezenfekte ilaci koymuslar...
Hani azda olsa domuz gribine karsi önlem olmasi icin...

Ellerimizi yikadikdan sonra o dezenfekte suyundan elimizie biraz sikip iyice ovaliyoruz...
Aceba bunu bizim icin bir yan etkisi felan olabilirmi? Hani icinde yogun alkol varya...

cnm bence alkol olayı gayet hoş olmuş.ben bi zararı olduğunu düşünmüorum ama yinede sen alkolle yıkadıktan sonra elini suyla durulaki içinde rahat etsin.CADIARZUyada günde bi kez mesela eve girince elini az batikon döküp yıkarsan daha faydalı olur.batikon zararsız ve kesinlikle daha hijyenikzemuszemus

Herkese gunaydın,

İlaç almadığım gün kusuyorum...
Allah kolaylık versin kardeş....

günaydın herkese
sinpac hayırlı olsun, çatlada patla sizin işyeri ne düşünceliymiş ben sağlık kuruluunda çalışıyorum ama bizim tuvaletler temizlense şükrediyoruz o kadar yani,
günaydın kusum
hijten geçmiş olsun akşama doğru rahatlarsın herhalde dinlenmeye çalış çiğ köfteyi 2-3den fazla yememek gerek
fly Allah'a şükür arasıra çok hafif oluyor bulantım size sabır versin allah çok zor

selam pınar
dila sen nasılsın?

Bu arada ben de Ankaradayım. Her ne kadar öncesinde sizlerle sohbete katılamamış olsamda bundan sonra katılıcam. Beni de çağırın buluşmaya eğer kusuyor olmazsam gelirim :)))))))

günaydın herkese
sinpac hayırlı olsun, çatlada patla sizin işyeri ne düşünceliymiş ben sağlık kuruluunda çalışıyorum ama bizim tuvaletler temizlense şükrediyoruz o kadar yani,
günaydın kusum
hijten geçmiş olsun akşama doğru rahatlarsın herhalde dinlenmeye çalış çiğ köfteyi 2-3den fazla yememek gerek
fly Allah'a şükür arasıra çok hafif oluyor bulantım size sabır versin allah çok zor

selam pınar
dila sen nasılsın?

Mutlu
Sen nerede çalışıyorsun?

serifemre selam senin ensekalinligi ölcümü kac cikti?birde kan testin kötümü cikti?benimde riskli durumda yarin kan testi sonuclarini alicaz konusmamiz var sonrada doktorla.insallah hersey yolunda gider.dualariniza gercekten ihtiyacim var

canım benim ense kalınlığı 1.1 çıktı kan testi kötü çıktı değer 1/153 allahım yardımcımız olsun

Herkese gunaydın,

canım bende 14+2 hamileyim hala ksumalarım azda olsa devam ediyor bu arada bedne ankaralıyım ama istanbulda yaşıyorum . kötü biliyorum ama şöylede bişey söyliyeyim bu tip duurmalr anladığım kadrıyla ırsi annem sabah kusup akşama beni doğurmuş benim kusmalarım geçmedi bi türlü teyzem ise hiç kusmazmış kuzenim kusmak nedir bilmiyor . inşallah fazla sürmez çabuk geçer canım yaşadıkalrını anlıyorum çünki aynılarını yaşıyorum telaş yapma çok zorlanmadığın sürece ilaca yüklenme demişti benim doktorum .

iyiyim mutlucum bende ayaklarımı koyacak yer bulamıyorum...topuklarım yanıyo...oturmaktanda çok sıkıldım...
biliyosun benim öyle bulantım falan olmadı okudukça üzülüyorum kızlara...bir ankaralı daha gelmiş aramıza hoşgeldin tabiki haber veririz...bu işlerle sinpac ilgilenio organizatör o oldu janım

kızlar cırır olan arkadaşlara bende bir tavsiye bulunayım,yağpsız pirinç pilavı yapıp yiyin,,,,oda kesiyor,ayrıa bir tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sıkıpta içebilirsiniz....oda keser ama hamilelikte kahve pek önermiyorlar...

X