2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canancığım ben ekledim seni msndan şimdi
ama çıkmam gerek iftar için hazırlık yapacağım
görüşmek üzere inşallah...

eken daha canım ya,belki kendine yer açıyordur rahimin....nutellacı seni! bende huy edindim onu....kaşıkla demi?

kızlar biliyorum canınız istiyor ama tatlı ve çikolataya fazla yönelmeyin hamilelik şekeri çıkabiliyor ileride.bende çıktıda diet yapmak zorunda kaldım o zaman hiç yiyemiyorsunuz tatlıyı..

kızlar allah hepinizden razı olsun kusura bakmayın cvp veremedim çünkü eşim apar topar başka dr götürdü dr alttan ve üstten ultrasonla baktı görünüşte bebek %99 sağlıklı dedi risk düşük ama bi taş atmışlar amniyosentez yaptırmak size kalmış dedi istersen 4lü tarama testi yaptırabilirsin dedi 4lü test 2li teste göre daha hassasmış bilmiyorum ne yapacağımı ne olur dua edin...

şerifecim benim de ense kalınlığı 2,5 çıkmıştı ama dr.hiç panik yaptırmadı hatta ben gittiğimde sınırda olduğunu bile bilmiyordum sonra burda yazılanlardan öğrendim ki riksli bana dr. o gün kan tahlili yaptırdı sonuçlarım iyi çıktı çok şükür yani anlıyacağın sakın panik yapııp bebeğini üzmeyesin ayrıca burdan bütün arkadaşların kadir gecesini kutluyorum tüm dualarınız hayırlısıyla kabul olsun hayırlı doğumlar....

Herkese Merhaba,
Aksam doktora gittim, sonucumu aldım... Doktor riskin gercekten cok dusuk oldugunu soyledi... Gercekten cok mutlu oldum... Darısı sonucunu almamış diğer arkadaşların başına...

Ben işi devralıyorum. Hatta eşimin fikri herkese tek tek bile yapabilirim. :) Ay durun heyecanlandım. Bana foto gönderebilirsiniz. Ya da msn e falan ekleyin. ısteyen tabi. Güzel bir anımız olsun.

Canan ben de katılmak isterim ama facebook, msn gibi programların hiçbirini kullanmıyorum... Sana ne göndermem gerekiyor?

Son düzenleme:
Sinpac, bana kendi fotonu, zaman zaman göbek fotolarını, yavrunun ultrason görüntülerini ve doğduktan sonraki fotolardan gönderirsin, ben Nilüfer'in tablodan, yazdıklarımızdan falan alıntı yapıp video hazırlamayı düşünüyorum. Hatta şarkı bile yazabilirsin. :)

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

selam arkadaşlar bugün doktorumuza gittik miniğimizi gördük ..ablasıda geldi oda çok heyecanlandı ..bugün tam 13+1 günlükmüş ...kıpır kıpırdı onu seyrederken hep içimden Allah'ım şu mübarek günde böyle büyük bi mucizeyle kalbimi kıpır kıpır ettin şükürler olsun ne olur isteyen dileyen herkese nasip et dedim....gerçekten öyle bebeği olmayan arkadaşlarımızında şu mübarek gecede rabbim kucaklarını doldurur inşallah ..bizlerde sağ slaim alırız yavrularımızı kucağımıza..

Herkese Merhaba,
Aksam doktora gittim, sonucumu aldım... Doktor riskin gercekten cok dusuk oldugunu soyledi... Gercekten cok mutlu oldum... Darısı sonucunu almamış diğer arkadaşların başına...

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

selam arkadaşlar bugün doktorumuza gittik miniğimizi gördük ..ablasıda geldi oda çok heyecanlandı ..bugün tam 13+1 günlükmüş ...kıpır kıpırdı onu seyrederken hep içimden Allah'ım şu mübarek günde böyle büyük bi mucizeyle kalbimi kıpır kıpır ettin şükürler olsun ne olur isteyen dileyen herkese nasip et dedim....gerçekten öyle bebeği olmayan arkadaşlarımızında şu mübarek gecede rabbim kucaklarını doldurur inşallah ..bizlerde sağ slaim alırız yavrularımızı kucağımıza..

Gözünüz aydın arkadaşlar.

Geldiğinizde bana bir cevap yazın. Gebelik öncesi epilasyon aleti kullanıyordum, gebelikten sonra korktum jilete başaldım.

Paket bölgemde epilesyon aleti mi kullanayım ağda bandı mı? Sakıncaları olur mu? Ağdacıya da gitmek istemiyorum. Tüyler hamilelikle arttı, jilet iyice kötü yapacak ama diğerlerinden de korktum işte. Tavsiyeleriniz?

Geldiğinizde bana bir cevap yazın. Gebelik öncesi epilasyon aleti kullanıyordum, gebelikten sonra korktum jilete başaldım.

Paket bölgemde epilesyon aleti mi kullanayım ağda bandı mı? Sakıncaları olur mu? Ağdacıya da gitmek istemiyorum. Tüyler hamilelikle arttı, jilet iyice kötü yapacak ama diğerlerinden de korktum işte. Tavsiyeleriniz?

Edebiyatçı, kız kardeşim onların işyerindeki bir bayanla ilgili birşey anlattı, onların şubede çalışan bir hamile 8. ay içindeyken kendi ağda yapmaya çalışıyor ve acı ve zorlanmadan suyu geliyor, erken doğum...:emir_bebek::ecrin_bebek:

Geçen hafta ağdacıma gittim. Ben de pakete jilet, bacaklar ağda diye düşünüyordum, ağdacım çok kafa bir kadındır-tatlicadiarzu-, bana: "Ben de doğurdum, altı aydan sonra paketi jiletlemek için iki adam olman lazım, görmediğin şeyi yapamazsın, kolun da çok yorulur. Başka biri jiletleyecekse tamam yoksa kendi kendine jilet yapamazsın.:umursamaz:" dedi. Ben de kardeşim anlattığını anlattım. O da 6 aydan sonra kendi kendine ne yaparsan yap, çok zorlanırsın dedi...:sinifsinif:

Kısaca ben kuaföre gidip yaptırmayı düşünüyorum... Kadın haklı... Zaten bazısının eli hafif oluyor... Zaten 10 günde bir uzuyor, hamilelik boyunca paraya kıyıp, yaptıracağım... Yoksa normal zamanda ben ve sevgili epilatörüm bir bütünüz...

Kala kala bir ben kalmışım formda yaa gene bugün giremedim doktordaydım.
Buarada kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.
SELKıECıM canım arabanı çarpmışın geçmiş olsun bırak sana bişey olmasın canım ya.
EDEBıTCI222 kıskandım gittim bugün senin tişörtten aldım ben 49 ytl ye aldım yanlız sen kaça aldın bide 45 ytl ye kumaş hamilelik pantolon aldım.
FRAMBUAZ VE ShowWhiteQute(umarım nickini doğru yazmışımdır) kızlarınız olucakmış gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
SERıFEMRE canım üzülme ya yoktur bebişte bişey ikili bazen öyle çıkabiliyomuş 3 tarama yaptırt eminim bişey yoktur ben yaptırmıyorum ikili test.
HıJYENıMDE doktordan gelmiş KUSUUUMDA gözünüz aydın kızlar umarım hep böyle güzel haberler alırsınız.
Gelelim bana herşey süperdi cd de aldım oturmuş atmış ayak ayak üstüne bide parmak emiyo kerata.
Ense 1.5 boy 66.9mm veeee en önemlisi cinsiyeti ERKEK.bir kızım var bide oğlum olacak rabbim iki duyguyuda yaşatacak bana.kurban olduğum allahım.Benim doktor normalde 16.haftada söylerdi ama neyapayım bariz pipiyi görünce dayanamadım dedi.
Herkesi öptüm görüşürüz destan yazdım sanırım

SELKİECİM canım arabanı çarpmışın geçmiş olsun bırak sana bişey olmasın canım ya.
EDEBİTCI222 kıskandım gittim bugün senin tişörtten aldım ben 49 ytl ye aldım yanlız sen kaça aldın bide 45 ytl ye kumaş hamilelik pantolon aldım.
FRAMBUAZ VE ShowWhiteQute(umarım nickini doğru yazmışımdır) kızlarınız olucakmış gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
SERİFEMRE canım üzülme ya yoktur bebişte bişey ikili bazen öyle çıkabiliyomuş 3 tarama yaptırt eminim bişey yoktur ben yaptırmıyorum ikili test.
HİJYENİMDE doktordan gelmiş KUSUUUMDA gözünüz aydın kızlar umarım hep böyle güzel haberler alırsınız.
Gelelim bana herşey süperdi cd de aldım oturmuş atmış ayak ayak üstüne bide parmak emiyo kerata.
Ense 1.5 boy 66.9mm veeee en önemlisi cinsiyeti ERKEK.bir kızım var bide oğlum olacak rabbim iki duyguyuda yaşatacak bana.kurban olduğum allahım.Benim doktor normalde 16.haftada söylerdi ama neyapayım bariz pipiyi görünce dayanamadım dedi.

sağol canım bende yaptırdığıma pişman oldum amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum drum 4lü test 2li'den 3lü'den de önemli dedi oonu yaptıracam

serifemre selam senin ensekalinligi ölcümü kac cikti?birde kan testin kötümü cikti?benimde riskli durumda yarin kan testi sonuclarini alicaz konusmamiz var sonrada doktorla.insallah hersey yolunda gider.dualariniza gercekten ihtiyacim var

Son düzenleme:
kızlar benimkininde bugün ense ölçümü yapıldı 2 mm çıktı boyuda 24 mm herşey yolunda dedi doktor.5 ekimde de 3 lü test yaptırcaz....

sağol canım bende yaptırdığıma pişman oldum amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum drum 4lü test 2li'den 3lü'den de önemli dedi oonu yaptıracam
hadi hayırlı haberler...

SELKİECİM canım arabanı çarpmışın geçmiş olsun bırak sana bişey olmasın canım ya.
EDEBİTCI222 kıskandım gittim bugün senin tişörtten aldım ben 49 ytl ye aldım yanlız sen kaça aldın bide 45 ytl ye kumaş hamilelik pantolon aldım.
SERİFEMRE canım üzülme ya yoktur bebişte bişey ikili bazen öyle çıkabiliyomuş 3 tarama yaptırt eminim bişey yoktur ben yaptırmıyorum ikili test.
HİJYENİMDE doktordan gelmiş KUSUUUMDA gözünüz aydın kızlar umarım hep böyle güzel haberler alırsınız.

cnm MAŞALLAH Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin..

serifemre selam senin ensekalinligi ölcümü kac cikti?birde kan testin kötümü cikti?benimde riskli durumda yarin kan testi sonuclarini alicaz konusmamiz var sonrada doktorla.insallah hersey yolunda gider.dualariniza gercekten ihtiyacim var

cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin şu mübarek gecede rabbim hepimizin bebklerini korusun..

X