- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.301
evet biz geldik kaydirigubbakcemile2
ikili testimizin sonuçları normalmiş arkadaşlar hamdolsun...
darısı tüm yaptıracak olanların başına...
bu arada nilüferşah teşekkür ederim darısı başına canım...
Arkadaşlar bende kaçıyorum..şirketin iftar yemeyi var..ama eşleri almıolar sinir oldum kocam yalnız kaldı
Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun
Yaa benim içimdeki şey hareket ediyor... :bbo:
Edebiyatçı arkadaşım o fotoğrafını nasıl süslüyorsun öyle ? Göbükler bölümündekini soruyorum !
Ya ne bileyim. Anlamıyorum ki ama gaz hareketi değil. Daha erken de... Bugün Nutella kavanozunu fazla kaçırdım ondan mı ki?
PhotoShop programında yapıyorum arkadaşım.
Burada çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. Hepimizin kendi fotoğrafları, göbüşleri, bilgileri, buralara yazdıklarından alıntılar, bebişlerin ultrason görüntüleri, bebişler doğduktan sonraki fotoları toplayıp güzel bir video mu yapsak. Ama bu saydıklarımı toplayabilir miyiz?
eken daha canım ya,belki kendine yer açıyordur rahimin....nutellacı seni! bende huy edindim onu....kaşıkla demi?
Burada çok güzel arkadaşlıklarımız oldu. Hepimizin kendi fotoğrafları, göbüşleri, bilgileri, buralara yazdıklarından alıntılar, bebişlerin ultrason görüntüleri, bebişler doğduktan sonraki fotoları toplayıp güzel bir video mu yapsak. Ama bu saydıklarımı toplayabilir miyiz?
Elimden gelse servis kaşığıyla :) Bugün yediğim Ülker Goldenmiş şimdi gördüm. Ben tatlıya, özellikle sütlü ve çikolatalı olan her şeye çok düşkündüm ama hamilelikten beri tuzlu ve ekşi istiyor canım tatlı midemi bulandırıyor. Bugün ilk defa çikolata yedim adam gibi. Yoğurt vs. hiç sevmezdim ama tam bir cacık hastası oldum. :)
başımızda bir organizatör olursa toplanabilir sanki
ay ne güzel olur cici cici