2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Listede 86 anne adayı var. Bunlar: 19 erkek, 4 kız.

Yanılmıyorsam benimki gibi kesin olmayan erkekler de var. Az önce eşim dedi ki 2010 yılında bayan nüfusu erkek nüfusundan fazla olacakmış. Kızlar atağa geçti. 43'e 43 olsun da beşik kertmesi yapalım...

olsunda gelinleri şimdiden ayarlayalım demi,ama ben büyüğüne bulmam lazım önçe...kaydirigubbakcemile3

oh sonunda kızlar çoğalmaya başladı,gözünaydın çanım,hayırlı olsun...

Hayırlı olsun, bir kızımız daha oldu, etti 4 :)

hadi bakalım hayırlısııı 2 .kız haberiii
Snoww senide tebrik ediyorum kız haberi verdiğin için
Sırada kim var bakalım ?

:jeyyar: sonunda gittinmi doktora tebrikler canım sanırım 4. kızımız aramıza hoşgeldiiii

hayırlı olsun çok sevindim prenseslerimiz çoğalıyo hihoyyyt

gözünaydın canım.hadi artık şimdi kızlar bastıracak.hihoyyyt

FRAMBUAZ tebrikler canımcım,.ALLAH kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt:teytey: :teytey:

Ay arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.. Rabbim sizin de gönlünüze göre versin. Hep kız doğuyo içime diyodum.. Zaten ikili teste gittiğimizde o kadar çok hareket ettiğini gördüm ya hemen anladım, bu olsa olsa kızdır dedim.. Durduğu yerde duramıyo sıpa!!
Dün için de bir haftadır yer yapıyodum kendime lülülülülülü Eşime ay tansiyonum mu düştü ne? yok karnımda sızı var niye ki? falan diyodum. En sonunda dayanamadı doktordan randevu aldık.. Doktora tansiyon mansiyon dedim.. Normal dedi..
İyi o zaman ben bi ultrasona giriim de cinsiyetine bakıverelim dedim!! kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar

maşaallah kızlarımızda gelmeye başlamış hayırlı olsun SnowWhiteQueen ve blueangel42 arkadaşlarım

nilüfercim bilgilerimi bi ara günceller misin
12+1 deki veriler; ense kalınlığı 1,4 - boyu 6,38 cm
şimdiden teşekkürler a.s.

sağolasın canım.hoşgeldin bu arada

frambuazcım seni de tebrik ederim arkadaşım
Teşekkürler canım...Senin bebeğin cinsiyeti daha belli olmadı di mi? İçine ne doğuyo?
tebrik eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...Frambuaz seninde belli olmuş aynı gün öğrenmiş olduk...Allah bağışlasın :)

Öyle canım. Çin takvimleri, yok karında yüzük sallama, hücre yenilemesi, aşerilen yemeklere göre cinsiyet belirleme...vs hepsinde kız çıkıyodu bana... Kızlar nazlı biraz. Geriden geliyo ama gümbür gümbür geliyo valla... :teytey: :nazar:

Yeni başlık açtım, göbüşleri çekip ekleyin hadi. Ay ay takip edelim. :)

2010 Mart Annelerinin Göbüşleri - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Anacım bende daha göbek möbek yokki çekip yollim..
Dün hemşire kız 3,5 aylık hamile olduğuna emin misin dedi bana!! laelaelaelaelae
Ben de hamile kıyafetleriyle ilgili bi başlık açmıştım ama daha göbekten eser olmadığı için ona da resim eklemek nasip olmadı..

Teşekkürler canım...Senin bebeğin cinsiyeti daha belli olmadı di mi? İçine ne doğuyo?

Öyle canım. Çin takvimleri, yok karında yüzük sallama, hücre yenilemesi, aşerilen yemeklere göre cinsiyet belirleme...vs hepsinde kız çıkıyodu bana... Kızlar nazlı biraz. Geriden geliyo ama gümbür gümbür geliyo valla... :teytey: :nazar:

bende aksine her şey erkek diyordu ama tutmadı :p

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Bu güzel gecede dualarımız kabul olur bebelerimiz sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Bol bol dua edin hatta 4 gün boyunca dua edin çünkü kadir gecesinin tam günü belli olmadığı için bu 4 günden biride olabilirmiş.

Kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar. Bu güzel gecede dualarımız kabul olur bebelerimiz sağlıkla dünyaya gelir inşallah. Bol bol dua edin hatta 4 gün boyunca dua edin çünkü kadir gecesinin tam günü belli olmadığı için bu 4 günden biride olabilirmiş.

sağol canım,amin inşallah....

Arkadaşlar bende kaçıyorum..şirketin iftar yemeyi var..ama eşleri almıolar sinir oldum kocam yalnız kaldı :KK43:
Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun

X