2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ohhh buluştunuzda günü kaldı akannehir banane yaaaa bende gelcem işte ama gelemiyom kiiiiiii offff offff :gitme: neyse eğlenin bizede yazın ama bence haftaya buluşun cumartesi arife kimse gelemez yinede siz bilirsiniz

Canım üzülme İstanbul -Kocaeli arasıda bir buluşma sağlarız herkes müsait bir tarihi söyler yada sizin için en uygun nereye kadar gelebilirseniz Kocaeliler olarak İstanbul da buluşuruz...Ben Cumartesi pazar çalışmıyorum Ekim 10 da kontrolüm var onun dışında şimdilik planım yok sizlerde uygun görürseniz ona göre buluşalım derim ben de İstanbullu olarak

off yaa cumartesi işmi olur beaaaa...orda fulya die bi arkadaş var onlan tanıştık...çok tatlı..
ee napalım ozaman iki pazarda bana uyar yapıcak bişii yok...

üç tane varmış burada Fulya
Ben de dedim haftasonu mesai mi olur diye ama
Beni takan olmadı....
şşşştttt Dila
Sorularıma acil cevap bekliyorum...

Ya da B planı:
Pazar sizin evde yapalım,
Sen ütü bulaşık uğraşırsın, biz kendi kendimize buzdolabıyla takılırız, yemek falan

İmza: Sinpac Seyyar Organizatör :smiley-cool:

Dila
Nerde la oğlum bu ebebek
Yoksa çukurambar da sanal bir mağaza mı?
Anlatsana kızım?
Bir de sen ne meyendisisin?
Nerden mezuuuunsun?

[COLOR="Blue"]hee la öyle yapalımmııı?vala bak evim batıkentte ben sizi zevklen ağırlarım öyle yemek memek yapamam ama pasta börek yaparım hem sizde ötüz diilsinizya gelirken getirirsiniz bişiiler yardımda edersiniz demi laaa...
olur ozaman eyle yapalım bende buluşalım ha...tocamı anasına yollarım ben.
pazar günleri evden çıkmayı hiiç sefmiyom ya nabim...
kız kaldırım meyendisiyim ben ne meyendisi bankacıyım ben ne çıbık unuttun ya...
balık hafızalı özelden yazıştıkya ahh ahh...bebek aklını almış bunun...
ayrıca e bebek nerde biliyınmı?
çukurambar 41.cad. no 17 yane yeni nişantaşı pazarı falan varya ordan yukarı doğru çıkıyon sağa dönüyon ışıklardan direk gidince sağda...
kime sorsan gösterirler cahal...
[/COLOR]

Canım üzülme İstanbul -Kocaeli arasıda bir buluşma sağlarız herkes müsait bir tarihi söyler yada sizin için en uygun nereye kadar gelebilirseniz Kocaeliler olarak İstanbul da buluşuruz...Ben Cumartesi pazar çalışmıyorum Ekim 10 da kontrolüm var onun dışında şimdilik planım yok sizlerde uygun görürseniz ona göre buluşalım derim ben de İstanbullu olarak

Belki ben de katılırım size...
Görümceme geleceğim ne de olsa....
İstanbul buluşmasında Ankaralı Seyyar Organizatör Sinpac:smiley-cool:

[COLOR="Blue"]hee la öyle yapalımmııı?vala bak evim batıkentte ben sizi zevklen ağırlarım öyle yemek memek yapamam ama pasta börek yaparım hem sizde ötüz diilsinizya gelirken getirirsiniz bişiiler yardımda edersiniz demi laaa...
olur ozaman eyle yapalım bende buluşalım ha...tocamı anasına yollarım ben.
pazar günleri evden çıkmayı hiiç sefmiyom ya nabim...
kız kaldırım meyendisiyim ben ne meyendisi bankacıyım ben ne çıbık unuttun ya...
balık hafızalı özelden yazıştıkya ahh ahh...bebek aklını almış bunun...
ayrıca e bebek nerde biliyınmı?
çukurambar 41.cad. no 17 yane yeni nişantaşı pazarı falan varya ordan yukarı doğru çıkıyon sağa dönüyon ışıklardan direk gidince sağda...
kime sorsan gösterirler cahal...
[/COLOR]

Doğru laaaa,
Sen dış ticaret kredi veriyodun...
Biliyo musun, organizatörlük çok zor, insanda akıl bırakmıyor... Yıpratıyor insanı...
İstersen buluşmayı 27 Eylül pazar, bayram sonrası kızılayda yapalım ama mekanı sen seç...
Ben bilmem orada mekanı...

İmza: Sinpac Kaçak ve Sayyar Organizatör:smiley-cool:

Belki ben de katılırım size...
Görümceme geleceğim ne de olsa....
İstanbul buluşmasında Ankaralı Seyyar Organizatör Sinpac:smiley-cool:

Olursa güzel olur buluşma için konuşulsun tarihler belirlensin güzel olur....Olmadı kimde 3G varsa onunla görüşürüz....:lepi::lepi::lepi::nazar:

merhaba canlar ben geldim doktordan
ilk baktığımızda tam ense kalınlığı için poz vermiş dedi ve ölçümü yaptı doktrumuz 1.7
sonra bizim bebiş kıpırdanmaya başladı bacak bacak üstüne atıyo zıplıyor kereta :ecrin_bebek:

2'li test için için kanımızı verdik öğleden sonra telefonla sonucunu öğreneceğiz

ve bombaa doktorumuz dedi ki kimseye söylemeyin bu aylarda tahmin zor ama erkeğe benziyor :emir_bebek:

Doğru laaaa,
Sen dış ticaret kredi veriyodun...
Biliyo musun, organizatörlük çok zor, insanda akıl bırakmıyor... Yıpratıyor insanı...
İstersen buluşmayı 27 Eylül pazar, bayram sonrası kızılayda yapalım ama mekanı sen seç...
Ben bilmem orada mekanı...

İmza: Sinpac Kaçak ve Sayyar Organizatör:smiley-cool:

lan okumuyonmu yazdıklarımı olum bizde toplanalım derken ciddiydim yane...
kızılayda buluşur çukurambara mantı yemeye giderik olum kızılayda nabıcan cafelerde totomuz düzleşir iki yemek yiyek...

Kızlar herkeşe günaydınlarr
Sinpac'cım üzülme o kabuslar herkeste var...tamamen psikolojik :KK66: bu akşam mutlu sona kavuşacaksın
Efecrincim ya ben yanlış anlamadım dimi hamile hamile seni nereye çıkartıyolar??? biliyosun ki seni çıkartamaz bu şekilde işe geri alma davası açarsan hemen almak zorunda...ama senin rızan varsa ve tazminatını da vericekse ozaman sorun yok..vercekmi tazminatı??
bu arada o dediğin beli lastikli kottan bende aldım lacivert dimi yandan ipi varrr 25 TL...Ay acaip rahat ama yaaa...hamileliğe uygun bi o aldığım pantalonum var haftasonları ya onu giyiyorum yada tayt :) benim göbekte artık çıktı ama özellikle sol taraf çıktı :kedi: çünkü benim bebik soldaaaa

Olursa güzel olur buluşma için konuşulsun tarihler belirlensin güzel olur....Olmadı kimde 3G varsa onunla görüşürüz....:lepi::lepi::lepi::nazar:

Pancuben
Sen de 3 G mi var?
Bak seennnn Zengin Pancuben seni -tatlicadiarzu-
Walla benim görümcenin karnı burnunda doğuracak, doğurunca da ben İstanbul'a geleceğim...
Ben geldiğimde buluşma olursa ben de katılırım...
Bu arada bir sonraki chicco depo satış gününü bilen var mı?

kızlar günaydın.göbişler çıkmış ortaya.maşallah çok güzel gözüüyor.kandiliniz mübarek olsun hepinizin.

mutlu canım sağol iyiyim sen nasılsın.

ilk baktığımızda tam ense kalınlığı için poz vermiş dedi ve ölçümü yaptı doktrumuz 1.7
sonra bizim bebiş kıpırdanmaya başladı bacak bacak üstüne atıyo zıplıyor kereta :ecrin_bebek:

2'li test için için kanımızı verdik öğleden sonra telefonla sonucunu öğreneceğiz

ve bombaa doktorumuz dedi ki kimseye söylemeyin bu aylarda tahmin zor ama erkeğe benziyor :emir_bebek:

Hadi bakalım,
Gözün aydın olsun...

aha kızıma bi damat daha geliyi...hepinizinki erkek benimki kız olucak hehe..canım testlerin temiz çıkmış bi oh be daha...

Kızlar herkeşe günaydınlarr
Sinpac'cım üzülme o kabuslar herkeste var...tamamen psikolojik :KK66: bu akşam mutlu sona kavuşacaksın
Efecrincim ya ben yanlış anlamadım dimi hamile hamile seni nereye çıkartıyolar??? biliyosun ki seni çıkartamaz bu şekilde işe geri alma davası açarsan hemen almak zorunda...ama senin rızan varsa ve tazminatını da vericekse ozaman sorun yok..vercekmi tazminatı??
bu arada o dediğin beli lastikli kottan bende aldım lacivert dimi yandan ipi varrr 25 TL...Ay acaip rahat ama yaaa...hamileliğe uygun bi o aldığım pantalonum var haftasonları ya onu giyiyorum yada tayt :) benim göbekte artık çıktı ama özellikle sol taraf çıktı :kedi: çünkü benim bebik soldaaaa

Beknur teşekkür ederim...
Demek solda seninki....
İlginç duruyor olmalı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dila canım e bebek mağazasını biliyorum ama biraz pahalı geldi bana.sen aldınmı ordan birşeyler.armadaya giderken bebeğim mağazası var hemen ak partinin karşısında yeni açılmış.oaraya uğrayın kızlar.ben gittim geçen cumartesi çok güzel şeyler var hemde ucuz.bebişin cinsiyeti belli olmadığından hem kız hemde erkek için kısa kollu atletlerden aldım.bide zilli çorap.hareket ettikçe zilleri var çalışıyor.daha erken aslında ama dayanmadım.

Güzel haberlerini bekliyoruz hadi hayırlısı

Pancuben
Sen de 3 G mi var?
Bak seennnn Zengin Pancuben seni -tatlicadiarzu-
Walla benim görümcenin karnı burnunda doğuracak, doğurunca da ben İstanbul'a geleceğim...
Ben geldiğimde buluşma olursa ben de katılırım...
Bu arada bir sonraki chicco depo satış gününü bilen var mı?
Yok canım beee nerde o bolluk eşimin telefonu uyumlu 1 kere test etmişti oldu ....Benim haricimde maddi durumu iyi olan varsa onlar için demiştim...Fazla bekleme ozaman doğuracaksa hemen gel...:dance:.....

Sağolun annişler hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebiklerimizi :emir_bebek:

Edebiyatçı göbüşün çok tatlı canım ben 2 kilo vermişim ama göbeğim gayet çıkık

X