2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım çok rahat vede çok güzel görünüyor.o pantalonu bulunca öyle bi sevindim ki anlatamam bıktım ben eşofman giymekten yahu :lepi:
buarada canım patronum senin gibi düşünmüyor bende yaptığım iş gereği zaten yürümüceyeceğini biliyorum son aya kadar ama ben 7. aya kadar çalışırım çıkarım dedim o kabul etmedi demekki tazminatımı verecek daha konuşmadık ama 2 sene ye yakındır çalışıyorum ben bırakırmıyım ona tazminatımı bende o göz var mı baksana bi :1shok: :roflol:

Canım neden seni çıkarmak istiyor ki patronun? Yani hamile olmak çalışmaya engel değil ki...

3-4 ekim cts-pazar diyorum istanbullulara uygun mu?

Imza: Sinpac kaçak organizatör:smiley-cool:

benim için uygun diğer arkadaslarda okey derse tabiii neden olmazsınn

Çok ama çok özür diliyorum ama 2 ekimde ablamın beklenen doğumu var yanında olmak lazım 3-4 Ekim benim için uygundur dedim ama şimdi ablamla telefonda konuşurken geldi aklıma ...Özür diliyorumm şimdiden Onun haricindeki tarihlerde olabilir

Son düzenleme:
oyunata976-b.jpg

şuna bakın yaa çok güzel ama 260 lira en fazla 3 ay yanımda yatırırım sonra pış pış odasına kocamı öslerim ben.

dilacım bence bunlardan hiç alma sonra içine sığmayacak bi daha beşik alacaksın canım en güzeli park yatak bence

Eklentiler

• $827_kucuk.jpg
    $827_kucuk.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun, bütün dilekleriniz gerçek olsun inşallh..

Çok kıskandım ankara ve istanbullular planları yapmışş izmirr nerdesinn:))

aynen canım çok rahat vede çok güzel görünüyor.o pantalonu bulunca öyle bi sevindim ki anlatamam bıktım ben eşofman giymekten yahu :lepi:
buarada canım patronum senin gibi düşünmüyor bende yaptığım iş gereği zaten yürümüceyeceğini biliyorum son aya kadar ama ben 7. aya kadar çalışırım çıkarım dedim o kabul etmedi demekki tazminatımı verecek daha konuşmadık ama 2 sene ye yakındır çalışıyorum ben bırakırmıyım ona tazminatımı bende o göz var mı baksana bi :1shok: :roflol:

canım çok sevindim ikilinin de sonucu iyi çıkar inş. Şeniz

canım yaa sana zahmet öğrenince bana özelden mesaj atarmısın hani çıkarsam işten sonra görebileyim a.s.
bencede sakın bırakma eğer baktın ki burun kıvırıyorlar hiçbirşey imzalama direk mahkemeye ver...
tamam tatlım özelden msj atar hbr veririm sana..ama istersen chicconun 444 lü bi numarası var arayıp cep tel kaydettir oradan sana otomatik msj atarlar

dilacım bence bunlardan hiç alma sonra içine sığmayacak bi daha beşik alacaksın canım en güzeli park yatak bence

canım ben odasını ayrı alıcam onun büyüyen yatakar var 15 yaşına kadar kullanabilir o alt değiştirme yeri çıkınca kocaman yatak oluyo şimdi odalar öyle...
ondan almayı planlıyorum park yatak bana garip geliyo...
bunun daha sadesi arkadaşımda vardı o vericek bana ilk birkaç ay yanımda yatar çünkü...

canım ben odasını ayrı alıcam onun büyüyen yatakar var 15 yaşına kadar kullanabilir o alt değiştirme yeri çıkınca kocaman yatak oluyo şimdi odalar öyle...
ondan almayı planlıyorum park yatak bana garip geliyo...
bunun daha sadesi arkadaşımda vardı o vericek bana ilk birkaç ay yanımda yatar çünkü...

tabi ki sen daha iyi bilirsin canım benim bebişin bi odası olamıcak maalesef çünkü evimiz çok küçük o yüzden ben park yatak almaya mecburum

Günaydın arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun, bütün dilekleriniz gerçek olsun inşallh..

Çok kıskandım ankara ve istanbullular planları yapmışş izmirr nerdesinn:))

hoşgeldin berkem sağol sizinde kadir geceniz mübarek olsun,

takma kafana planları kimse selamımı bile almıyor kaç gündür :gitme:

tabi ki sen daha iyi bilirsin canım benim bebişin bi odası olamıcak maalesef çünkü evimiz çok küçük o yüzden ben park yatak almaya mecburum

tatlım bizimkide lojman zaten..evlenirken bir oda boş kaldı kocaman oturma odası yapmadım salonda oturuyoruz o yüzden orayı onun odası yapıcam bekarken o oda benim odamdı aah ah..şimdi anne oluyorum o oda kızımın olucak

hoşgeldin berkem sağol sizinde kadir geceniz mübarek olsun,

takma kafana planları kimse selamımı bile almıyor kaç gündür :gitme:

aşkoklsun yıvrım yaaa ...pek hassasız yarabbim bu na bu kapriz nası geççek 6 ay bilmiyom yane...
geliyosun dimi buluşmaya?

Niye öyle dedin ki şimdi...
Üzüldüm şimdi....

avatarı bir hafta oldu aaaaa delikafadulden o yüzdenmi kimse tanımadı?

aşkoklsun yıvrım yaaa ...pek hassasız yarabbim bu na bu kapriz nası geççek 6 ay bilmiyom yane...
geliyosun dimi buluşmaya?

kız benim beş ay kaldı nasıl geçecek 5 ay de

Cnm üzülme alırlar slmımızı bebiklerimiz saolsunlarra.s.

şaka yapıyorum canım ben onlara.

X