2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aha kızıma bi damat daha geliyi...hepinizinki erkek benimki kız olucak hehe..canım testlerin temiz çıkmış bi oh be daha...

Benimki de kız olacak
Üstelik senden az başlık alarak piyasayı kıracağım...

Haydi geeeeeeellll,
Dila kaça veriyorsa benimki yarısına naniknanik

İmza: Seyyar Organizatör ve İşportacı Sinpac

Pancuben
Sen de 3 G mi var?
Bak seennnn Zengin Pancuben seni -tatlicadiarzu-
Walla benim görümcenin karnı burnunda doğuracak, doğurunca da ben İstanbul'a geleceğim...
Ben geldiğimde buluşma olursa ben de katılırım...
Bu arada bir sonraki chicco depo satış gününü bilen var mı?

Bana 2 gün önceden msj geliyo onun öncesinde öğrenemiyommm

Canım üzülme İstanbul -Kocaeli arasıda bir buluşma sağlarız herkes müsait bir tarihi söyler yada sizin için en uygun nereye kadar gelebilirseniz Kocaeliler olarak İstanbul da buluşuruz...Ben Cumartesi pazar çalışmıyorum Ekim 10 da kontrolüm var onun dışında şimdilik planım yok sizlerde uygun görürseniz ona göre buluşalım derim ben de İstanbullu olarak

canım harkasın ben cumartesi çalışıyorum ama dedğim gibi büyük ihtimal ekimde işten ayrılmış olucam canım ondan sonra hergün müsaitim kaydirigubbakcemile3

Bayramda gelecem ben size...
Batıkent te nerdesin?

Benimki de kız olacak
Üstelik senden az başlık alarak piyasayı kıracağım...

Haydi geeeeeeellll,
Dila kaça veriyorsa benimki yarısına naniknanik

İmza: Seyyar Organizatör ve İşportacı Sinpac

hahayyt papucumun anası okadar ucuza kız verilirmi lan yazık etme bi inat uğruna...
vermiyorum hahaaaa...
benimki kıymetli kızım...
gelsene batıkent mesa...adreside vereyim istersen bacım aleni ha?göbükleri tokuşturalım

merhaba canlar ben geldim doktordan
ilk baktığımızda tam ense kalınlığı için poz vermiş dedi ve ölçümü yaptı doktrumuz 1.7
sonra bizim bebiş kıpırdanmaya başladı bacak bacak üstüne atıyo zıplıyor kereta :ecrin_bebek:

2'li test için için kanımızı verdik öğleden sonra telefonla sonucunu öğreneceğiz

ve bombaa doktorumuz dedi ki kimseye söylemeyin bu aylarda tahmin zor ama erkeğe benziyor :emir_bebek:
canım çok sevindim gözübnaydın test sonucuda iyi demekki seninde erkek.bu mart ayı kesin erkeklerin ayı olucak.bakalım ilk kız haberi kimden gelicek.

Pancuben'cim tam ben diycektim ağzımdan aldın..Baksanız ya Ankara'lılar buluşuyo biz halen oturalım :)
Bizde en kısa zamanda ayarlayıp buluşalım..yine en orta yer anadolu yakası, kocaelinden de gelecekler olduğuna göre...benimde şuan bi planım yok müsaitim

Pancuben'cim tam ben diycektim ağzımdan aldın..Baksanız ya Ankara'lılar buluşuyo biz halen oturalım :)
Bizde en kısa zamanda ayarlayıp buluşalım..yine en orta yer anadolu yakası, kocaelinden de gelecekler olduğuna göre...benimde şuan bi planım yok müsaitim

Bugün olmaz artık....
3-4 Ekim Cumartesi pazar nasıl?
Herkese uygun mu?

İmza: Sinpac, Kaçak Organizatör:smiley-cool:

evet siz resimleri bi koyun bakalım yakışıklı damatların..ayy papyon takarsınız ne güzel oluyo ya küçük adamlar yerim ben onları..

senin kızda nazlı prenses olur hani
beyaz gelinlik giyiyorlar ya minikler hihoyyyt

bebik değiller mi hepsi melek hepsi masum
opuyorumnanaktan

pancuben'cim tam ben diycektim ağzımdan aldın..baksanız ya ankara'lılar buluşuyo biz halen oturalım :)
bizde en kısa zamanda ayarlayıp buluşalım..yine en orta yer anadolu yakası, kocaelinden de gelecekler olduğuna göre...benimde şuan bi planım yok müsaitim

evet yaaa çok güzel olur inşallah buluşuruz....

oyunata976-b.jpg

şuna bakın yaa çok güzel ama 260 lira en fazla 3 ay yanımda yatırırım sonra pış pış odasına kocamı öslerim ben.

Kızlar herkeşe günaydınlarr
Sinpac'cım üzülme o kabuslar herkeste var...tamamen psikolojik :KK66: bu akşam mutlu sona kavuşacaksın
Efecrincim ya ben yanlış anlamadım dimi hamile hamile seni nereye çıkartıyolar??? biliyosun ki seni çıkartamaz bu şekilde işe geri alma davası açarsan hemen almak zorunda...ama senin rızan varsa ve tazminatını da vericekse ozaman sorun yok..vercekmi tazminatı??
bu arada o dediğin beli lastikli kottan bende aldım lacivert dimi yandan ipi varrr 25 TL...Ay acaip rahat ama yaaa...hamileliğe uygun bi o aldığım pantalonum var haftasonları ya onu giyiyorum yada tayt :) benim göbekte artık çıktı ama özellikle sol taraf çıktı :kedi: çünkü benim bebik soldaaaa

aynen canım çok rahat vede çok güzel görünüyor.o pantalonu bulunca öyle bi sevindim ki anlatamam bıktım ben eşofman giymekten yahu :lepi:
buarada canım patronum senin gibi düşünmüyor bende yaptığım iş gereği zaten yürümüceyeceğini biliyorum son aya kadar ama ben 7. aya kadar çalışırım çıkarım dedim o kabul etmedi demekki tazminatımı verecek daha konuşmadık ama 2 sene ye yakındır çalışıyorum ben bırakırmıyım ona tazminatımı bende o göz var mı baksana bi :1shok: :roflol:

merhaba canlar ben geldim doktordan
ilk baktığımızda tam ense kalınlığı için poz vermiş dedi ve ölçümü yaptı doktrumuz 1.7
sonra bizim bebiş kıpırdanmaya başladı bacak bacak üstüne atıyo zıplıyor kereta :ecrin_bebek:

2'li test için için kanımızı verdik öğleden sonra telefonla sonucunu öğreneceğiz

ve bombaa doktorumuz dedi ki kimseye söylemeyin bu aylarda tahmin zor ama erkeğe benziyor :emir_bebek:

canım çok sevindim ikilinin de sonucu iyi çıkar inş. Şeniz

Bana 2 gün önceden msj geliyo onun öncesinde öğrenemiyommm

canım yaa sana zahmet öğrenince bana özelden mesaj atarmısın hani çıkarsam işten sonra görebileyim a.s.

X