2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kardeş boşver pişirmeyelim, hazır yiyelim... Çukurambar da hazır yapan bir yer var... Ankara da kaç kişiyiz? Kaç araba çıkar ki? Her araba 4 hamile alsa; 2-3 araba bütün Ankaralıları taşır... Buluşuruz Armada da... Arabalarla sarma ve mantı yemeye gideriz, çukurambara....

Dönüşte yine armada da bitiririz olayı... Nasıl olmuş program :smiley-cool:

günaydın herkese :teytey::teytey:
nasılsınız kızlar :CüvCüv::CüvCüv:
ben sabah sabah çikko yediğim için bugün ilk defa midem bulandı siz siz olun sabah sabah böyle şeylere bulaşmayın.

sinpac fikrin güzel ankaralı hamişlerden tamam diyen oldumu?

ÇatladaPatla,
Edebiyatçı,
Nilüferşah,
Dila,
Seyyaltaner,
Pancuben,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Bir şekilde gün geçecek... Akşama kadar herhalde kıvranacağım...

hmm evet hayatım öyle oluyo bende akşam 5 te almıştımsonucumu biraz zor geçiyo zaman oyalan bişiilerler işte aklına kötü şeyler getirme...

sinpac dur oğlum planı ben yapıcam...
ama fenada olmamış yani...
kocam bizi her yere götürür...
ankarada 4 kişiyiz zaten herkes gelirmi bilemem ama bence kızılayda buluşalım ordan çukurambara taksiyle geçeriz...benim doktorumun muayenehanesi ordaya 10 lira ya tutaar ya tutmaz..ordan e bebeğe geçer alışverişte yaparız ehe...

Kadir geceniz Mübarek olsun ....
en güzel geçirmeniz dileğiyle.
bu sene Allah'ımıza bize bebeklerimizi nasip ettiği için şükredelim.

bady'ine bende bayıldım yaaa bende istiyorum zaten netten alışverişe güvenmiyorum ama sen almışsın demekki iyi biryerden almışsın..Güle güle kullan sırtında paralansın canım....Afiyet olsun sana da şimdi yaptım ben kahvaltımı

Pancuben,
Ben de aynı markayı Ankara temsilcisinden aldım... (ızgi)
Ebru maternity...
Ama bir beden büyük al, çünkü t-shirt yıkayınca çıkıyor... Benimkinin üstünde "mommy to be yazıyor"
Ebru Maternity
Bu adreste magaza adresleri var... Gidip magazasından secebilirsin, hem magazada sana dogru bedeni de buluyorlar... Ustune oturanı almaman, biraz buyuk alman gerekiyor... hihoyyyt
ınternetten model de bakabilirsin...
Ben bir kumas pantolon bir de kot pantolon aldım... ıkisi de güzel, memnunum...

ankarada 4 kişiyiz zaten herkes gelirmi bilemem ama bence kızılayda buluşalım ordan çukurambara taksiyle geçeriz...benim doktorumun muayenehanesi ordaya 10 lira ya tutaar ya tutmaz..ordan e bebeğe geçer alışverişte yaparız ehe...

Olur he he heeeee
Dört kişi heryere sığarız yerimseniben
e bebek nerede Dila?

Eee Kizlar bayramda ne giyceksiniz karar verdinizmi?
Bu Bayramin sanki bizim icin daha fazla bir önemi varmis gibime geliyor benim...delikafadulden
Hani Hamileyiz ilk Bayramimiz, herkesin gözü bizim üzerimizde...
daha bi $Ik olmak lazim demi? kaydirigubbakcemile3

Ben daha emin degilim ama gecenlerde su etegi almistim...Göbek yok henüz ama olsun
belki bunu giyerim..altina tabiki siyah corap...:CüvCüv: üstünede normal düz siyah bir body...

etek.jpg

günaydın tatlılarım nasılsınız oğlumla biz iyiyiz :emir_bebek: inş.herkesler iyidir zemuszemus

dün giremedim topice herkes almış başını gitmiş oh oh amma da kaynatmışsınız geçmişe dönüp okuyamadım vaktim yok maalesef :kedi: işler bu aralar yoğun biraz kafamı kaşıcak vaktim yok yani :bbo:

buarada patron yerime birini buldu denemede bakalım hayırlısı zaten bana bayramdan sonra konuşuruz demişti galiba öbür ayı göremicem işten ayrılmak o kadar koymuyo bana hatta istiyorum bile ama sizlerden ayrılmak zorunda kalıcam maalesef
mafoldumben

Ehi ehi ehi...
Plan yapmayanın planını yaparlar:smiley-cool::smiley-cool:
Artık burada planları ben yaparım:smiley-cool::smiley-cool:
Bu da sonraki planlara kapak olsun...
naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

Burası Ciddi:
Buluşma Pazar günü öğle saatlerinde meydana gelecektir... Amaç hem tanışmak, hem de yemek yemek... Yenilecek yemek: Mantı ve sarma...
Canı etli sarma isteyen ve tedbiri mümkün olmayan Ankara dışı bayanlar, buradan bana yazsınlar, iyi bir kargocu bulursam Dostlar mantıdan paket göndereceğim....:içelim:

Herşey Hamileler için:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

Bu pazar bayramın 1.günü canlarım unutmayınnn

Ehi ehi ehi...

Burası Ciddi:
Buluşma Pazar günü öğle saatlerinde meydana gelecektir... Amaç hem tanışmak, hem de yemek yemek... Yenilecek yemek: Mantı ve sarma...
Canı etli sarma isteyen ve tedbiri mümkün olmayan Ankara dışı bayanlar, buradan bana yazsınlar, iyi bir kargocu bulursam Dostlar mantıdan paket göndereceğim....:içelim:

Eee Kizlar bayramda ne giyceksiniz karar verdinizmi?
Bu Bayramin sanki bizim icin daha fazla bir önemi varmis gibime geliyor benim...delikafadulden
Hani Hamileyiz ilk Bayramimiz, herkesin gözü bizim üzerimizde...
daha bi $Ik olmak lazim demi? kaydirigubbakcemile3

Ben daha emin degilim ama gecenlerde su etegi almistim...Göbek yok henüz ama olsun
belki bunu giyerim..altina tabiki siyah corap...:CüvCüv: üstünede normal düz siyah bir body...

etek.jpg

canım bende dün akşam eşimle alışverişe çıktım lc waikiki den beli lastikli kot pantalon aldım ve çok uygun fiyata aldım üstüne bi bady aldım tunik tarzı hihoyyyt

Ehi ehi ehi...

Burası Ciddi:

senin yaptığın planın taa içine tüpürürüm ben ha...
bi kere buluşma cumartesi olucak ayrıca bu hafta olamaaz çünkü bayramın birinci günü tee kör cahal...pazar benim işim oluyo tızım çamaşır bulaşık ütü cumartesi olsun yaa gelemeki pazar haftanın 5 günü kızılaydayım bide pazar çıkarıp perişan etme beni...

bi kere buluşma cumartesi olucak ayrıca bu hafta olamaaz çünkü bayramın birinci günü tee kör cahal...pazar benim işim oluyo tızım çamaşır bulaşık ütü cumartesi olsun yaa gelemeki pazar haftanın 5 günü kızılaydayım bide pazar çıkarıp perişan etme beni...

ohh ohhh buluştunuzda günü kaldı akannehir banane yaaaa bende gelcem işte ama gelemiyom kiiiiiii offff offff :gitme: neyse eğlenin bizede yazın ama bence haftaya buluşun cumartesi arife kimse gelemez yinede siz bilirsiniz

Ben her cumartesi çalışıyorum...
Eskişehiryolundaki uzuuunn binada....
Haftaiçi de genelde mesaim oluyor....
Yani tek boş günüm pazar......
Olursa bu iş pazar olur yaniii

İmza: Sinpac Seyyar organizatör :smiley-cool:

Ya da B planı:
Pazar sizin evde yapalım,
Sen ütü bulaşık uğraşırsın, biz kendi kendimize buzdolabıyla takılırız, yemek falan

İmza: Sinpac Seyyar Organizatör :smiley-cool:

Ben her cumartesi çalışıyorum...
Eskişehiryolundaki uzuuunn binada....
Haftaiçi de genelde mesaim oluyor....
Yani tek boş günüm pazar......
Olursa bu iş pazar olur yaniii

İmza: Sinpac Seyyar organizatör :smiley-cool:

off yaa cumartesi işmi olur beaaaa...orda fulya die bi arkadaş var onlan tanıştık...çok tatlı..
ee napalım ozaman iki pazarda bana uyar yapıcak bişii yok...

Dila
Nerde la oğlum bu ebebek
Yoksa çukurambar da sanal bir mağaza mı?
Anlatsana kızım?
Bir de sen ne meyendisisin?
Nerden mezuuuunsun?

X