2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnn,,, mevlam hayır dualarınız kabul etsin inşallah kadir geceniz mübarek olsun bebişlerimiz ile gewçireceğimiz ilk kadir gecemiz bol bol dualar edip onlarada örnek olalım hem ayrıca doğumlarımızın kolay geçmesini sağlıklı hayırlı bebekler dünyaya getirmemizi idleyelim mevladan. tüm 2010 mart annelerini kocamannnn öpüyorum dularımda mutlaka sizi hatılayacağım... opuyorumnanaktan

Günaydın herkese,

Bu akşam 2 li test sonucunu öğreneceğim...akannehir

Dün akşam bu konuyla ilgili türlü türlü felaket kabusu gördüm....:1no2:

Allahım sen bana HAYIRLISINI NASİP EYLE RABBİM...

hadi hayırlısı...korkma kötü bişi olmaz hayatım...
herkese alıntı yapmak isterdim ama olmuyo malesef..edebiatçı cicilerini güle güle kullan çok güsel...

KORKMAK YOOOKK!!! :)

2akixde.jpg

257lulu.jpg

Buradaaa :) Görgüsüzlük yapmıyorum umarım... :s

kizlar bi kac gündür benim gögüslerim iyice sertlesti ve felaket kasiniyor...
Sizede oluyormu böyle?:kedi:

bunlar çok normal doktorlar böyle şeylererin olabileceğini zaten söylüyorlar bebeyağı gibi şeyler kullandığında rahatlattığını okumuştum buradaki bi kaç arkadaştan ben henüz yaşamadığım için denemedim ama belki faydalı olabilir canım rahatlatır seni

herkese günaydınnnnn,,, mevlam hayır dualarınız kabul etsin inşallah kadir geceniz mübarek olsun bebişlerimiz ile gewçireceğimiz ilk kadir gecemiz bol bol dualar edip onlarada örnek olalım hem ayrıca doğumlarımızın kolay geçmesini sağlıklı hayırlı bebekler dünyaya getirmemizi idleyelim mevladan. tüm 2010 mart annelerini kocamannnn öpüyorum dularımda mutlaka sizi hatılayacağım... opuyorumnanaktan

Güzel dileklerin için çok teşekkürler ....
Sinpac; Canım iyi de olsa kötü de olsa bu tahlil çıktı bir kere geri dönüşü olmayan bişey ama sen ne olur içini ferah tut dün gönderdiklerimi dikkatte almışsındır umarım bu sadece tarama testi kendini üzme meleğini de üzme bizler buradayız bozma moralini :nazar::nazar:

Buradaaa :) Görgüsüzlük yapmıyorum umarım... :s

AYYY ÇOK GÜZELLER BENDE EKLEYECEĞİM kaydirigubbakcemile3 NE GÖRGÜSÜZLÜĞÜ BUNALR BİZİM EN GÜSEL HEYECANALRIMIZ. BENDE PEMBE BİR CİCİŞLE BAŞLADIM İLK KIYAFETİME . ŞİMDİLİK HALA ESKİ KIYAFETLERİMİ GİYEBİLİYORUM BENİM GÖBEĞİM O KADAR BÜYÜMEDİ UMARIMBU BEBEĞİMİN KÜÇÜK OLDUĞU ANLAMINA GELMİYORDUR . CADIARZU

ÇatladaPatla,
Edebiyatçı,
Nilüferşah,
Dila,
Seyyaltaner,
Pancuben,
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Bir şekilde gün geçecek... Akşama kadar herhalde kıvranacağım...

CANANCIM,ya, göbüşünü kıskandım,.benim öyle değilllllllllll:CüvCüv::CüvCüv:delikafaduldenartı kıyafetlerinde çok güzeller,delikafadulden

Ben kahvaltı hazırlmaya gidiyorum, acıkan varsa gelsin. :)

bady'ine bende bayıldım yaaa bende istiyorum zaten netten alışverişe güvenmiyorum ama sen almışsın demekki iyi biryerden almışsın..Güle güle kullan sırtında paralansın canım....Afiyet olsun sana da şimdi yaptım ben kahvaltımı

AYYY ÇOK GÜZELLER BENDE EKLEYECEĞİM kaydirigubbakcemile3 NE GÖRGÜSÜZLÜĞÜ BUNALR BİZİM EN GÜSEL HEYECANALRIMIZ. BENDE PEMBE BİR CİCİŞLE BAŞLADIM İLK KIYAFETİME . ŞİMDİLİK HALA ESKİ KIYAFETLERİMİ GİYEBİLİYORUM BENİM GÖBEĞİM O KADAR BÜYÜMEDİ UMARIMBU BEBEĞİMİN KÜÇÜK OLDUĞU ANLAMINA GELMİYORDUR . CADIARZU

iç karnın geniştir çanım,bebeğin küçük değildir....bebeğin büyüklüğüyle karının büyüklüğü arasında pek bir ilişki olmuyor,benim ilk bebeğimde karnımı görenler ikiz sanıyordu ama 2800 8 aylık bebek dünyaya getirdim...alakası yok bbeğin büyüklüğüyle...kuruntu yapma!

Yok canim korkma...
Benimde daha hic göbegim cikmadi hatta 5 kilo vermistim birini geri aldim...
Ve buna ragmen bebek normale göre yani haftasina göre biraz büyük.

Doktorumun dedigine göre yedigim hic bisey kendime yaramiyormus...
hepsi direk bebege yariyormus o yüzden bebek böyle büyükmüs kilo almamama ragmen...

çatlapatla ve selkie canalrım teşekkürler
bebişlerimiz söz konuus olduğunda nasılda heyecan oluyor insanda :)
bazen ebdne çok gülüyorum ani tepkielrime delikafaduldendelikafadulden:dance:

X