2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende hiç almadım ..bende zaten kötü beslenmem..sebze meyve ağırlıklı yerim.. ama mesela kahvaltıda 2 dilim kepek ekmeğinden başka 3. dilimi yemiyceksin diyor.. belkide birazda bilerek yapıyodur.. :) 53 le hamile kaldım 53 üm hala ama dikkat ediyorum.. yani doktorun söylediklerini yapıyorum..

Temkinli davranmakta fayda var..
Asıl kiloları son 3 ayda alacakmışız ya onun için öyle söylüyodur..

hayırlı olsun... tebrik ederim.. benimde bir oğlum olucak..:nazar:

canım çok sağol allah nazardan saklasın oğluşlarımızı :nazar:

Bi erkek daha geliyo.. Gözünaydın canım. Sağlıkla gelsin oğluşumuz..
İyice sabırsızlanıyorum böyle herkes öğrendikçe.. 1ekim'e kadar beklenir mi yahu??
Pazartesi bi bahane bulup gitmem lazım doktora.. :1ninca:

teşekkür ederim canım darısı başınıza valla bende bekleyemedim bahane de bulamadım başka dr.a gittim :kedi: ama iyiki de gitmişim canım benim dr.dan daha iyi gibi geldi yinede kanına girmeyeyim kaydirigubbakcemile3

Bak benimki 12. haftada böyleydi canım...
12haftai.jpg

sağol cnm ya içime biraz su serptin benimkide hemen hemen böyleydi,demekki bana büyük geldi, eşime söyleniyodum bende senin gibi koca kafalı olcak herhalde diye:))) bu arada ne güzel göstermiş kendini bizimki tamamiyle arkasını dönmüş ayaklarını çekmişti kendine, sanki secde ye varmış şekildeydi hiç göstermedi ya ben o kadar sabırsızlanıp onu görcem diye iple çekiyim o hem arkasını dönsün hemde hiç hareket etmesin uf sinir oldum ya.. bu arada seninkinin cinsiyeti belli oldumu cnm..

vallaha ben öyle yaptım.. benimde bir dahaki 5 ekimdi.. yani 18. haftamda.. hayatta duramam dedim. ve bir hafta sonra aldım randevu tekrar.. işten resmen kaçarak gittim. öğrendim.. ben doktorumdan çok memnunum..aradı beni niye randevu aldın bir sorun mu var dedi. meraktan vallahi duramıycam dedim.. ve gittim öğrendim.. herkese tavsiye ederim..zemuszemus
Slmmm herkese günaydın iyi hafta sonlarıı..
Duck hayırlısı olsun oğluşun sağlıkla inşallah bende de herşey de kız dı ama doktor % 51 erkek dedi tamamen tahmin üzerine sanıyorum yapısından dolayı ben hep kızım diye seviodum öyle hissediodum 14 haftadan önce göstermezmiş cinsiyetini bende merakla bekliyorum ama sanırım doktorların tahminleri doğrudur bakalım hayırlısı . Bu arada izmirdrymişsin doktorun kim acaba? Ben irenbeye gidiyorum Dilek hnm a.

sağol cnm ya içime biraz su serptin benimkide hemen hemen böyleydi,demekki bana büyük geldi, eşime söyleniyodum bende senin gibi koca kafalı olcak herhalde diye:))) bu arada ne güzel göstermiş kendini bizimki tamamiyle arkasını dönmüş ayaklarını çekmişti kendine, sanki secde ye varmış şekildeydi hiç göstermedi ya ben o kadar sabırsızlanıp onu görcem diye iple çekiyim o hem arkasını dönsün hemde hiç hareket etmesin uf sinir oldum ya.. bu arada seninkinin cinsiyeti belli oldumu cnm..

Yok canım. Maalesef..
Doktor 1 Ekim'de gel dedi.Ama ben sabırsızlıktan çatlamak üzereyim!!
En kısa zamanda bi bahane bulup gidicem...
Hep içime kız gibi doğuyo ama topikteki bütün bebeklerin erkek olduğunu öğrenince kafam karışıyo biraz..
Hayırlısı bakalım..

Slmmm herkese günaydın iyi hafta sonlarıı..
Duck hayırlısı olsun oğluşun sağlıkla inşallah bende de herşey de kız dı ama doktor % 51 erkek dedi tamamen tahmin üzerine sanıyorum yapısından dolayı ben hep kızım diye seviodum öyle hissediodum 14 haftadan önce göstermezmiş cinsiyetini bende merakla bekliyorum ama sanırım doktorların tahminleri doğrudur bakalım hayırlısı . Bu arada izmirdrymişsin doktorun kim acaba? Ben irenbeye gidiyorum Dilek hnm a.

teşekkür ederim.. ben kahraman kolday a gidiyorum.. çok memnunum.. alsancakta..bende diğer arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine karar verdim.. ama iyikide ona gitmişim..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.Amannnn gelsin mart prensleri kaydirigubbakcemile2 efecrin ve ducks[/COLOR] çok sevindim demek sizin de oğluşunuz olacak ayyy çok güzel hayırlı olsun ben de dün öğrenmiştim.ya gerçekten nedir bu erkek patlaması kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar.Amannnn gelsin mart prensleri kaydirigubbakcemile2 efecrin ve ducks[/COLOR] çok sevindim demek sizin de oğluşunuz olacak ayyy çok güzel hayırlı olsun ben de dün öğrenmiştim.ya gerçekten nedir bu erkek patlaması kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun... vallahi gelin bulamıycaz :roflol:

bu arada bir de ne varmış biliyormusunuz bazen kız bebeklerde de küçük çıkıntılar oluşabiliyormuş ve erken haftalarda doktorlar bunu erkek diye yorumluyorlarmış.dün küçük bir araştırma yaptım ve birçok kişinin başına gelmiş.o yüzden doktor bana kesin yüzde yüz erkek diyene kadar içimde bir şüphe olacak oysaki herkese de erkek diye yaymıştık :eek: ama benim karnım çıktı biraz ve çok sivri gibi o da erkek bebeklerde öyleymiş kaydirigubbakcemile3

bu arada bir de ne varmış biliyormusunuz bazen kız bebeklerde de küçük çıkıntılar oluşabiliyormuş ve erken haftalarda doktorlar bunu erkek diye yorumluyorlarmış.dün küçük bir araştırma yaptım ve birçok kişinin başına gelmiş.o yüzden doktor bana kesin yüzde yüz erkek diyene kadar içimde bir şüphe olacak oysaki herkese de erkek diye yaymıştık :eek: ama benim karnım çıktı biraz ve çok sivri gibi o da erkek bebeklerde öyleymiş kaydirigubbakcemile3

o çıkıntı paralel olursa kız dikey olursa erkekmiş..tam terside olabilir.. :) benimde karnım sipsivri.. zaten karnımı gören herkes erkek diyodu.. gerçi ekşiye de acayip düşkün olmuştum çokta doğru değil böyle şeyler ama karın tuttu hihoyyyt

Teşekkürler bende memnunum doktorumdan bazı talihsizlikler yaşadıktan sonra çok araştırdım ve öyle karar verdim ama yine de bir sorun olursa aklımda bulunsun..

zaten benim asıl kontrolüm ayın 30unda yani üçlüye gireceğim o gün.ben şimdi erkenden gittim görmeye.bakalım belki 30unda kesinleşir.

dün bir arkadaşım anlattı doktor onun için doğana kadar erkek demiş annesi hep mavişleri almış bir de doğmuş ki kız.eh pes artık dedim bence o da artık doktorluk yapmasın.

X