2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın..
Bir hamile haberi daha gelmiş, hayırlı olsun diyelim, beni de korkutmaya başladınız valla :))
Gülşancım, geçmiş olsun, inşallah ateşin altından ciddi bişey çıkmaz..
Musticim, kolay unutur inşallah cadı, dualarım sizinle..
Kujucum, senin tosbik in yaptığı davranışların hepsi bizim bebelerde de var, bence psikologluk bir durum değil ama yine de nasıl davranmamız gerektiği konusunda bir fikir edinmek için gidilebilir, eğer giderseniz burayada yaz bizde bilgilenelim..
Hepatit, bende 1. evi beğendim, küçük ama samimi, ayrıca aydınlık..
Başka da aklımda bişey kalmadı, unuttuklarım alınmasın..
İşler yoğun, fırsat buldukça gelirim..

günaydın, çok uykum var:KK59:
dün eve gittim mertin ateşi vardı, şurup verdim ateş düşürücü, düşmedi, ılık banyo yaptırdım düşmedi naaptıysam d38,5 dercenin altına düşmedi, hastaneye gittik iğne falan vurdular yine düşmedi, koltuk altına, ayaklarına ,alnına soğuk kompleks yaptık düşmedi:KK58: resmen 38.5 dereceye sabitledi kaldı, eve götürdüm artık, sabah 6 da ancak düştü ateşi, çok uykum var, patronu bekliyorum gelsin izin alıp gidecem, ateşin sebebi belli değil , hiç bir belirti yok çünkü ateş dışında, korkuyorum yine ciks bi hastalık çıkacak altından diye:18:
şerife gözün aydın canım:KK16:

canım geçmiş olsun korkma ufak bi mikrobik durumda olabilir , ya sirkeli su yapsan ben cadıya uyguladığımda süper işe yaramıştı ,, ama tabi doktorada mutlaka götür :KK49:

Günaydın..
Bir hamile haberi daha gelmiş, hayırlı olsun diyelim, beni de korkutmaya başladınız valla :))
Gülşancım, geçmiş olsun, inşallah ateşin altından ciddi bişey çıkmaz..
Musticim, kolay unutur inşallah cadı, dualarım sizinle..
Kujucum, senin tosbik in yaptığı davranışların hepsi bizim bebelerde de var, bence psikologluk bir durum değil ama yine de nasıl davranmamız gerektiği konusunda bir fikir edinmek için gidilebilir, eğer giderseniz burayada yaz bizde bilgilenelim..
Hepatit, bende 1. evi beğendim, küçük ama samimi, ayrıca aydınlık..
Başka da aklımda bişey kalmadı, unuttuklarım alınmasın..
İşler yoğun, fırsat buldukça gelirim..

teşekkürler canım kolay gelsin sana da :):KK16:

mert kusmaya başlamış ben kaçtım dua edin kötü bişey çıkmasın inşallah:18:

ınsallah cabucak ıyılesır arkadasım ates ıcın surup fayda etmıyorsa fıtıl atabılırsın bende oyle ınatcı ateste fıtılle dusurebılmıstım.gecmıs olsun guzel haberlerle donmen umıdıyle.

Son düzenleme:
Günaydın...
Hamile haberini görünce diğer mesajları okuyamadım, gözlerim karardı... Bu topik ahalisi mi çok hızlı yoksa her topikte mi aynı durum var acaba.... Şerife zemheri değil di mi?????:KK53:Ay iice allak bullak oldum hiç bişey düşünemiyorum ben...Ayrıca dabu kadar çok vakadan sonra kendimden de şüphe etmeye başladım acaba ben de bir kazaya kurban gitmiş olabilir miyim die..:KK53:

mert kusmaya başlamış ben kaçtım dua edin kötü bişey çıkmasın inşallah:18:

Bir aydır hastaneye gitmiyoruz diyodun Gülşan!!!! Sıcaklardan olmuş olabilir diyeceğim ama kusması da varmış. Mikrobik olabilir. İnşallah ciddi birşey çıkmaz artık ya ne bu kuzunun çektiği böyle:KK50::KK50:

günaydın:)
yine uykusuz ve yorgunum..kendimi enerjik hissettiğimde çok şaşırıcam artık...
sabah bi tuhaf uyandım kendime geldiğimde sıpa geceliğimi açmış emiyordu:KK53:o an dedim ki evet bunun zamanı gelmiş de geçmiş bile..babanne gelince ara verdik memeden kesme çalışmasına..artık bize inşallah 1 haftaya kadar bırakıyoruz..umarım kolay geciririz..
sizden şu iştah sorunumuza çözüm önerisi bekliyorum..
bir de bebeği mi..lup..aa ürünleri yemeyen var mı??kahval..tı tah..ılını bile tükürüyor oğlum..o markanın hiç bişeyini yemiyor anlamadım..

Mertkuzumun önemli bişeyi yoktur inşallah..

slm ve iyi geceler kimse yok ama ben yazayım dedim şöle bi kaç sayfa geriye baktım ve bizden esintiler diyerek başlıyorum

serhan sabah 6da kalkıyo gece yine en az 2 kez uyanıyo ve mama içiyo
10 gibi tekrar uyuyo tabii sallıyorum allahım çok kızıyorum bu konuda kendime neden böyle alıştırdım
1.5 2 saate yakın uyuyor sonra yine 4 gibi uyuyo ve yine aynı şekilde 1.5 2 saat uyuyo akşamda 9:30 da yatırıyorum gün içinde aşırı hareketli okadar yoruluyorum ki anlatamam yemede bi problem yok hatta bu ara hep meyve yoğurt ve süt ağırlıklı gidiyorum çorba bile yapmıyorum ona özel kilosu sınırda dedi en son gidişimizde pekmez bal hepsini kestim balık yağınıda yaz başından buyana vermiyorum iştahı iyi onuda içince daha çok açılıyo
henüz tuvalet eğitimine başlamadık çünkü serhan da öyle bi gelişme yok ben sürekli söylüyorum bazen altını açınca tuvalete götürüp hadi çişş yapalım diyorum çok güzel çişşsss diyo ama faaliyet yok gösteriyorum buradan çişmi yaptın buradan takamı yaptın diye bazen elini totosuna vuruyo ama farkında değil henüz biliyorum
konuşmaya gelince canı isterse her dediğimi tekrar ediyo hemen ama gün içinde öyle çok konuşmuyo ki ben hiç susmuyorum sürekli bişeyler anlatıyorum soruyorum isterse süper anne, baba, dede, atta ,gel, ver, aç, tamam, hadii, çişss, nerde, aklıma gelenler bunlar birde babasına serdar demeyi tercih ediyo ve her cama yada balkona çıkışımızda hatice diyo (annemin komşusu)
biraz asabi davranıyo bazen o yüzden bi çocuk psikoloğuna gitmeyi düşünüyoruz her ne kadar sakin olmaya çalışsakta bazen bizi çileden çıkarıyo sesiiz yükseliyo haliyle bunun sorumlusu biziz diye düşünüyorum en azından bize bi yol gösterici olur ona göre davranırız

çok uzatmışım özür dilerim ama ne zamandır yazamadım o yüzden kusura bakmayınn
çok öpüyorum hepinizi herkes iyidir umarım fırsat bulursam gündüz de gelmeye çalışırım iyi geceler
kujum asabiyetnde psikologluk bi durum yok bence hepsi aynı ali kıran baş kesenler dönemlerinin özelliği..bişeyi tutturma yaşları..bu arada serhanın kilosu ne?gece mamayı kestim ben.daha dogrusu gerek yok artık dedi dr kilosu ve gelişimi gayet iyi dedi..çiş eğitiminde en ideal 2 yaş aslında ama yatkınlığı var ise de başlamanın herhangi bi yan tesri yok yani.
yatmadan gunun bombasini sizinle paylasayim dedim.. ŞERİFECİM HAMİLE:))) zeynep gunese kardes gelio:))sabah giricem gorusuruz
budamı istek harici bi hamilelik:s
dün eve gittim mertin ateşi vardı, şurup verdim ateş düşürücü, düşmedi, ılık banyo yaptırdım düşmedi naaptıysam d38,5 dercenin altına düşmedi, hastaneye gittik iğne falan vurdular yine düşmedi, koltuk altına, ayaklarına ,alnına soğuk kompleks yaptık düşmedi:KK58: resmen 38.5 dereceye sabitledi kaldı, eve götürdüm artık, sabah 6 da ancak düştü ateşi, çok uykum var, patronu bekliyorum gelsin izin alıp gidecem, ateşin sebebi belli değil , hiç bir belirti yok çünkü ateş dışında, korkuyorum yine ciks bi hastalık çıkacak altından diye:18:

amirim gecmiş olsun merte..güzel haberlerle gel..
bu arada günaydın..benim gızzz uyandı şu an itibarisiyle..önce kahvaltı sonra park sonra da uyku:))

Musti sen de mi antidepresan kullanıyosun....Ne verdi dr?

Hepatit, hazır mamaları yememesi iyi bişey aslında. Ben artık kahvaltıda onlardan koymuyorum..

Birisi Şerife konusunda beni aydınlatsın pls.Azemheval miydi?

Musti sen de mi antidepresan kullanıyosun....Ne verdi dr?

Hepatit, hazır mamaları yememesi iyi bişey aslında. Ben artık kahvaltıda onlardan koymuyorum..

Birisi Şerife konusunda beni aydınlatsın pls.Azemheval miydi?

ya bi doktora gittim aslında anlatsam şaşırırsınız annemler benim bu hallerimden dolayı tıpkı hepkaravana arkadaşımın annesi gibi endişe etmeye başladılar ve araştırıyorlar işte şu doktor bu doktor psikolog felan yahu diyorum normal çok zor bir süreçten geçiyorum korkmayın asmayacağım kendimi sadece olayların altındaki sebepleri öğrenmeye çalışıyorum
neyse annem beni bir doktora götürdü bekleme salonundayız özel muayenehane , biri çocuğu kabız oluyormuş tedavi bulamamış o yüzden gelmiş , diğeri kayınpederi felçli imiş bu doktor tedavi ediyormuş kontrol için gelmiş , diğeri sürekli karın ağrısı şikayeti var, annem bacaklarındaki ağrı için geldi bana sordular bende ne için geldiğimi bilmiyorum cevabını verdim :)
içimden anneme saydırıyorum tabi şimdi benmiyim anormal senmisin anne düştüğümüz hale bak :)
içeri girdik kapı gibi diploması ki en iyi üniversitelerden ve diğer tüm resmi evraklar duvarda mevcut , reçetesi protokolü her bişeyi tam adamın gayri resmi bi durum yok ortada bana sordu şikayetin ne güzel kızım , aklıma ilk gelen regli dönemlerinde stresli oluyorum diyebildim , geç bi muayene edeyim seni dedi oda da bi ben bi doktor var :) yattım önce tansiyonu mu ölçtü , sonra kendisi gözlerini kapattı ve karnımı dinledi göğsümü dinledi , nefes al nefes ver ee kalk şimdi otur oturdum boynumu sıktı toparlan kızım dedi gözlerini açtı ve ben sedyeden sandelyeye geçene kadar nerede ise beni bana anlattı , nelere takıntılı biri olduğumu nelere sinirlenediğimi , ve geç regli olduğum için bu sıkıntıların başladığını ki ben lise sona doğru giderken regli oldum sen dedi 16 yaşından beri bu sıkıntıları yaşıyorsun bi hatırla bakalım ne oldu o yıllarda dedi neyse konuştuk felan tabi benim ağzım açık :) peki dedi teşhisi ve hastalığın adını söyledi , sen hala çocuksun kızım dedi çocuksusun felan diye anlatıyor ama ben sadece hehe evet diye dinliyorum :) bana bi ilaç verdi canım burda yazmıyorum çünki arama motorlarında çıkmasın yazım malum ağzımız yandı ben sana gizliden yazarım ilacın adını ,, tabi ben şok vaziyetinde ayrıldım muayenehaneden , ilacı aldım ama kullanmadna önce bir özel psikiyatıra birde devletin hastanelerinden bir uzman psikiyatıra gittim bana yaptıkları testler sonucu aynı teşhisi koydular aynı ilacı verdiler inanın başkası anlatsa saçmalık derdim ama birebir yaşadım , psikiyatırlar 4 - 5 test yaptıktan sonra uzun sohbetlerden sonra bu ilacı yazdılar aynı yorumları okudular testlerden ama bu adam karnımı göğsümü dinledi boğazımı sıktı ve beni okudu :):) he bu arada anneme verdiği dizler için teşhis ve tedavi de yine annemin kendi uzman doktoru tarafından onaylandı :) işte böyle canım istersen sana özelden bilgilerini veririm ,, iinternette aratınca çıkıyor daha önce devlette de bir sağlık ocağında başhekimlik yapmış ve emekli olmuş sonra özel muayenehane açmış bir doktor hakkındaki yorumları okuyunca daha çok şaşarıyor insan :)

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, bence sizin oraların suları mikroplu,çünkü Ka.rs ta yaşayan bi tanıdığın çocuğu da sulardaki mikroptan dolayı sürekli hastanelik oluyormuş.
Frambuuu evet azemheval. Zemheri olan Urfa'daki arkadaşımız, o da şu an tatilde olduğundan döndüğünde aynı müjdeyi verebilir :KK9:

Musti, evet gerçekten iyi bir dr muş bahsi geçen şahıs. Keşke daha önce gitseymişin. Ayrıca eşin de gitse keşke.
O arama motorlarından kelimenin çıkmaması için şifreli yazıyoruz artık.mi..lu..paa , markaffoniii ya da Ka.rs gibi:nazar:

ya özel mesaj hakkım hala yok yüz tane ileti yazmam gerekiyormuş önce :) bende o keşkeyi çok söyledim annemelr yılalrdır tanıyorlar bu doktoru :KK43: hayırlısı böyle imiş, eşim önce tedavi olması gerekiyor o da çok iyi bir uzmanda tedavi görüyor , bu doktora da gidecek doktor bana eşimide yanımda getirmemi söyledi bakalım bir diğer kontrolde benle gelecek oda benim hakkımda eşime söyleyecekelri varmış onalrı duyduktan sonra snei bırakmaz dedi :) neyse adını yazıyorum b.a.r.b.a.r.o.s.g.ü.r.k.a.n ay inşallah çıkmaz kızlar yaw :)

Mert paşama çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur...ERİFE HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN ....MUsti senin adına çok sevindim canım hersey yoluna girer inşallah...

ya özel mesaj hakkım hala yok yüz tane ileti yazmam gerekiyormuş önce :) bende o keşkeyi çok söyledim annemelr yılalrdır tanıyorlar bu doktoru :KK43: hayırlısı böyle imiş, eşim önce tedavi olması gerekiyor o da çok iyi bir uzmanda tedavi görüyor , bu doktora da gidecek doktor bana eşimide yanımda getirmemi söyledi bakalım bir diğer kontrolde benle gelecek oda benim hakkımda eşime söyleyecekelri varmış onalrı duyduktan sonra snei bırakmaz dedi :) neyse adını yazıyorum b.a.r.b.a.r.o.s.g.ü.r.k.a.n ay inşallah çıkmaz kızlar yaw :)

Ben bu adamla ilgili hiçbir yazıya rastlamadım :KK19:
Ayrıca Esintoş nerde 2 gündür?????

X