-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.641
günaydın, çok uykum var
dün eve gittim mertin ateşi vardı, şurup verdim ateş düşürücü, düşmedi, ılık banyo yaptırdım düşmedi naaptıysam d38,5 dercenin altına düşmedi, hastaneye gittik iğne falan vurdular yine düşmedi, koltuk altına, ayaklarına ,alnına soğuk kompleks yaptık düşmediresmen 38.5 dereceye sabitledi kaldı, eve götürdüm artık, sabah 6 da ancak düştü ateşi, çok uykum var, patronu bekliyorum gelsin izin alıp gidecem, ateşin sebebi belli değil , hiç bir belirti yok çünkü ateş dışında, korkuyorum yine ciks bi hastalık çıkacak altından diye:18:
şerife gözün aydın canım
Günaydın..
Bir hamile haberi daha gelmiş, hayırlı olsun diyelim, beni de korkutmaya başladınız valla :))
Gülşancım, geçmiş olsun, inşallah ateşin altından ciddi bişey çıkmaz..
Musticim, kolay unutur inşallah cadı, dualarım sizinle..
Kujucum, senin tosbik in yaptığı davranışların hepsi bizim bebelerde de var, bence psikologluk bir durum değil ama yine de nasıl davranmamız gerektiği konusunda bir fikir edinmek için gidilebilir, eğer giderseniz burayada yaz bizde bilgilenelim..
Hepatit, bende 1. evi beğendim, küçük ama samimi, ayrıca aydınlık..
Başka da aklımda bişey kalmadı, unuttuklarım alınmasın..
İşler yoğun, fırsat buldukça gelirim..
mert kusmaya başlamış ben kaçtım dua edin kötü bişey çıkmasın inşallah:18:
mert kusmaya başlamış ben kaçtım dua edin kötü bişey çıkmasın inşallah:18:
kujum asabiyetnde psikologluk bi durum yok bence hepsi aynı ali kıran baş kesenler dönemlerinin özelliği..bişeyi tutturma yaşları..bu arada serhanın kilosu ne?gece mamayı kestim ben.daha dogrusu gerek yok artık dedi dr kilosu ve gelişimi gayet iyi dedi..çiş eğitiminde en ideal 2 yaş aslında ama yatkınlığı var ise de başlamanın herhangi bi yan tesri yok yani.slm ve iyi geceler kimse yok ama ben yazayım dedim şöle bi kaç sayfa geriye baktım ve bizden esintiler diyerek başlıyorum
serhan sabah 6da kalkıyo gece yine en az 2 kez uyanıyo ve mama içiyo
10 gibi tekrar uyuyo tabii sallıyorum allahım çok kızıyorum bu konuda kendime neden böyle alıştırdım
1.5 2 saate yakın uyuyor sonra yine 4 gibi uyuyo ve yine aynı şekilde 1.5 2 saat uyuyo akşamda 9:30 da yatırıyorum gün içinde aşırı hareketli okadar yoruluyorum ki anlatamam yemede bi problem yok hatta bu ara hep meyve yoğurt ve süt ağırlıklı gidiyorum çorba bile yapmıyorum ona özel kilosu sınırda dedi en son gidişimizde pekmez bal hepsini kestim balık yağınıda yaz başından buyana vermiyorum iştahı iyi onuda içince daha çok açılıyo
henüz tuvalet eğitimine başlamadık çünkü serhan da öyle bi gelişme yok ben sürekli söylüyorum bazen altını açınca tuvalete götürüp hadi çişş yapalım diyorum çok güzel çişşsss diyo ama faaliyet yok gösteriyorum buradan çişmi yaptın buradan takamı yaptın diye bazen elini totosuna vuruyo ama farkında değil henüz biliyorum
konuşmaya gelince canı isterse her dediğimi tekrar ediyo hemen ama gün içinde öyle çok konuşmuyo ki ben hiç susmuyorum sürekli bişeyler anlatıyorum soruyorum isterse süper anne, baba, dede, atta ,gel, ver, aç, tamam, hadii, çişss, nerde, aklıma gelenler bunlar birde babasına serdar demeyi tercih ediyo ve her cama yada balkona çıkışımızda hatice diyo (annemin komşusu)
biraz asabi davranıyo bazen o yüzden bi çocuk psikoloğuna gitmeyi düşünüyoruz her ne kadar sakin olmaya çalışsakta bazen bizi çileden çıkarıyo sesiiz yükseliyo haliyle bunun sorumlusu biziz diye düşünüyorum en azından bize bi yol gösterici olur ona göre davranırız
çok uzatmışım özür dilerim ama ne zamandır yazamadım o yüzden kusura bakmayınn
çok öpüyorum hepinizi herkes iyidir umarım fırsat bulursam gündüz de gelmeye çalışırım iyi geceler
budamı istek harici bi hamilelik:syatmadan gunun bombasini sizinle paylasayim dedim.. ŞERİFECİM HAMİLE:))) zeynep gunese kardes gelio:))sabah giricem gorusuruz
günaydın, çok uykum var
dün eve gittim mertin ateşi vardı, şurup verdim ateş düşürücü, düşmedi, ılık banyo yaptırdım düşmedi naaptıysam d38,5 dercenin altına düşmedi, hastaneye gittik iğne falan vurdular yine düşmedi, koltuk altına, ayaklarına ,alnına soğuk kompleks yaptık düşmediresmen 38.5 dereceye sabitledi kaldı, eve götürdüm artık, sabah 6 da ancak düştü ateşi, çok uykum var, patronu bekliyorum gelsin izin alıp gidecem, ateşin sebebi belli değil , hiç bir belirti yok çünkü ateş dışında, korkuyorum yine ciks bi hastalık çıkacak altından diye:18:
şerife gözün aydın canım
Musti sen de mi antidepresan kullanıyosun....Ne verdi dr?
Hepatit, hazır mamaları yememesi iyi bişey aslında. Ben artık kahvaltıda onlardan koymuyorum..
Birisi Şerife konusunda beni aydınlatsın pls.Azemheval miydi?
günaydın, çok uykum var
şerife gözün aydın canım
ya özel mesaj hakkım hala yok yüz tane ileti yazmam gerekiyormuş önce :) bende o keşkeyi çok söyledim annemelr yılalrdır tanıyorlar bu doktoruhayırlısı böyle imiş, eşim önce tedavi olması gerekiyor o da çok iyi bir uzmanda tedavi görüyor , bu doktora da gidecek doktor bana eşimide yanımda getirmemi söyledi bakalım bir diğer kontrolde benle gelecek oda benim hakkımda eşime söyleyecekelri varmış onalrı duyduktan sonra snei bırakmaz dedi :) neyse adını yazıyorum b.a.r.b.a.r.o.s.g.ü.r.k.a.n ay inşallah çıkmaz kızlar yaw :)
Ben bu adamla ilgili hiçbir yazıya rastlamadım
Ayrıca Esintoş nerde 2 gündür?????
ilgili yazıları sana faceden göndereyim mi giderse ,
bosna nerde ? esintoş u da face de gördüm dün ..