2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esincim canım bu maili gönderince inan rahatlamayacaksın öyle sanıyorsun ama rahatlamayacaksın..kalkacak dangoz şeyler yazacak sen bir daha sinirlendiğinle kalacaksın..yapma be yavrucumm..

Esin içini dökmüş olmanı anlıyorum ama bunu Eser e göndermek istemeni anlayamıyorum,Eser ile ilgili naçizane son fikrim bu kendini adam sanan zat'a artık sokaktaki uyuz köpekten daha az değer vermen ve göndermemendir nokta

Esinim, kızlara katılıyorum, anlamaz, anlamadığını görünce daha çok üzülürsün, onun için akacak bir damla gözyaşı bile yazık artık, gönderme.
Bize istediğin kadar yaz, ara, konuş, ama onunla tüm iletişimini kes, dişçi telefonu almak için bile arama nolur.

Tanya'dan daha haber yok mu????

Esin boşver gitsin. Sen bunu yollarsan hala kendisini düşünüp önemsediğin fikrine kapılıp bi tarafları daha da kalkacak. Boşver ne hali varsa görsün. Mahkemeden sonra suratına bi tükürürsün. O da yarabbi şükür der. Böylelerine bu müstehak.

Tanya'dan bugün 15.03 itibariyle e-mail geldi.
Herşey yolundaymış, Özgür iyiymiş, biraz yorucu günler geçiriyormuş, bir süre daha giremeyebilirmiş, merak eden herkese teşekkür ediyor ve sevgilerini gönderiyor.
Bu kadar :)

Esincim, bende arkadaşlarımla hemfikirim bu konuda, kesinlikle bu maili yollama arkadaşım, KESİNLİKLE!!!!!!!!!!!! AN-LA-MAAAZZ...

Tanya'dan bugün 15.03 itibariyle e-mail geldi.
Herşey yolundaymış, Özgür iyiymiş, biraz yorucu günler geçiriyormuş, bir süre daha giremeyebilirmiş, merak eden herkese teşekkür ediyor ve sevgilerini gönderiyor.
Bu kadar :)

Ohhh bee, iyi olmalarına sevindim.. Teşekkürler Burcu, bilgilendirdiğin için..

esin ben bu maili okurken senin hala eseri düşündüğünü ve ona sitem ettiğini düşüdüm, eserin g-ötünü kaldırmak istiyosan maili yolla, ama bana kalsa, ben asla gönderme derim, çünkü yolladığın takdirde eserin kendine güveni artacak, sense onun bu maile atacağı aptal saptal cevaplarla dahada yara alacaksın:KK19:

ya ben yazmayı mı beceremedim halbüküsü ben ona bööle sen zavallı bi adamsın yapmaya çalıştım bak yaptıklarının farkındayım gözümde hiçsin falan mesajı verecektim la boynuz yedim sayılır dha ne düşünücem benbu herifi yok maili sildim ama revize edeyim size bi daha atayım bu sefer daha sert bi mail :KK37:

yazdıklarınıza gözümden yaş gelerek gülüyorum gözümden yaş gelmesinin bir nedeni de sizi seviyorum iyi ki varsınız

peki maili sldim gitti o zaman ama içimde kaldı içim şişecek siz çekeceksiniz mecburen

Esincim günlerce anlat kimse dinlemezse ben dinlerim:KK53:

ağır mail bu mu esin? senden daha başarılı eser!ler beklerdim:KK1:

Derya ya katılıyorum,hiç ağırlık görmedim ben o mailde, nerdeyse anne şefkatiyle yaklaşmışsın adama :KK37: ayrıca hiç de zavallı, köpek yerine falan koymamışsın adamı, "ben seni sevdim delicesine, sen beni sevmedin ama ühü ühüüü" ana temalı bi mail olmuş :KK53:

Aaaah Esintoş ah, ben boşanırken bi konuşuyodum adamı hüngür hüngür ağlatıyodum beee, dilin elinden ağır diyordu :21: sen beni dinle,konuşurken yüzüne bile bakma,ayrıca sakın makyajsız minisiz karşısına çıkma, başka bişey yapmana gerek yok :KK66:

X