2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegül bende onun pazarlığını yapıyordum içimden, Allahım nolur affet tutamazsam, haftasonları tutsam sadece diyorum:KK53: kendime bi nescafe söyledim uyanabilmek için çok sıcak ve uykum var:KK31:

gülşan yorum yapamıyorum çünkü üyelik istiyo ben aslında üyeim ama şifre falan neydi hiç hatırlamıyorum

Aylin almadım valla bişi ama bende alışverişlerde gecikme olunca orda bi iletişim telefonları oluyo arıyıp çemkiriyorum

soru esere bi mail yazdım bööle söyliyemediğim herşeyi yazdım içimi döktüm soğudum soktum çıkardım ama göndermedim göndereyim mi ama çok istiyorum göndermeyi onu bööle zavallı gibi gördüğümü bilsin istiyorum

Saçmalama, sakın haa, asaletini koru, boşanma öncesi yapma böyle şeyler, mahkemeden sonra yüzüne söylersin-birde tükürür geçer gidersin, boşanma davaları nasıl oluyor bilmiyorum, siz anlaşmalı boşanacaksınız belki ama olur ya yazdıklarını delil sayarlar falan, ben korkarım öyle şeylerden..

ayşegül bende onun pazarlığını yapıyordum içimden, Allahım nolur affet tutamazsam, haftasonları tutsam sadece diyorum:KK53: kendime bi nescafe söyledim uyanabilmek için çok sıcak ve uykum var:KK31:

sizin oralar daha sıcak :KK43: regl olmayı bekliyorum 2 gün gecti (korkulacak bi durum yok hep gecikiyo) pazar falan olurmuyumki töbe töbeee :)))

gülşan yorum yapamıyorum çünkü üyelik istiyo ben aslında üyeim ama şifre falan neydi hiç hatırlamıyorum

Aylin almadım valla bişi ama bende alışverişlerde gecikme olunca orda bi iletişim telefonları oluyo arıyıp çemkiriyorum

soru esere bi mail yazdım bööle söyliyemediğim herşeyi yazdım içimi döktüm soğudum soktum çıkardım ama göndermedim göndereyim mi ama çok istiyorum göndermeyi onu bööle zavallı gibi gördüğümü bilsin istiyorum

Yazdıklarını okuyunca anlayabilecek mi ki? Ben de kv ve görümcelerle ilgili bi sürü şey biriktirmiştim içimde. Dr bi gün dedi ki 'Sen ne kadar anlatırsan anlat , anlattıkların karşındakinin anlayabildikleriyle sınırlıdır.' O yüzden tenezzül edip de ağzımı bile açmadım...Kapasite yok çünkü..

Saçmalama, sakın haa, asaletini koru, boşanma öncesi yapma böyle şeyler, mahkemeden sonra yüzüne söylersin-birde tükürür geçer gidersin, boşanma davaları nasıl oluyor bilmiyorum, siz anlaşmalı boşanacaksınız belki ama olur ya yazdıklarını delil sayarlar falan, ben korkarım öyle şeylerden..

hmm yok be çok kiar sokup çıkarttım kesinlikle hakaretvari bişi yok sadece verilen mesaj sen benim gözümde yalancı ve zavall bir adamsın mesajı yüzüne söyliyemiyorum hemen çemkirir bende pısar kalırım

Son düzenleme:

esin gönderme diyorum çünkü o zaten bütün yaptıklarını sana yasattıklarını bir bir cekecek ,şimdi kötü durumda olan sensin, ama gün gelir devran döner sen şükredeceksin bosandıgına belkii biri olacak hayatında eserden daha ii adam gibi biri o gün geldiğinde ,o ise bütn yaptıklarını yasattıklarını cekiyor olacak Allah büyük :KK66:

İkisi de güzelmiş. Fiyatları da uygun. İkisini de alıver. Baktın olmadı iade edersin...
slm herkese :KK66: cok asırı mı sıcak oldu bu seferde ya soğuk derken müthiş bunaldım ki güneş görmüyo benm büro ... 2 yıldır oruç tutmayan biri olarak ramazanda ne yapacam bilmiyorum aslında hala emziriyorum tutmasammı ki :)))

Ben de 2 yıldır oruç tutamıyorum. Bu yıl kafaya koydum tutmayı inşallah Allah kolay geçirir...
sizin oralar daha sıcak :KK43: regl olmayı bekliyorum 2 gün gecti (korkulacak bi durum yok hep gecikiyo) pazar falan olurmuyumki töbe töbeee :)))

Ben adet de görmüyorum. İlk defa 29 gün aralıksız oruç tutcam. Allah'tan bir mani çıkmazsa yani..

ayşegül kopardın beni:KK52: aksi gibi bende reglim şuan ve pazara kadar biter tahminim:KK58:
esin sakın yollama, mesajı yaz yaz içini soğut rahatlarsın ama yollama, çok istiyosan yazdıklarını bana yollayabilirsin canım:KK1:

yaf çok istiyorum söylediği bütün yalanlarınfarkında olduğumu söölemeyi ona artık değer vermeiğimi bu maille ona olan aygımın da bitmiş olduğun bilmesini arkasından yas tutmadığımı aksine onun gibi bir adamla nasıl 3 sene yaşadığıma inanamadığımı bilsin

$3071-pudra_01.jpg $3071-siyah_01.jpg esincim bunlardan hangisi güzel diye sormuştum ama ikisinide beğendim ben sadece bedeni hakkında tereddütlerim var

Esinnnn yazma,anlamaz,hala peşinde olduğunu sanar, ben olsam sadece selam verir geçerim öyle bi adama ,ayak üstü sohbeti bile uzatmam,hatta konuşmak zorunda olduğun zamanlarda yüzüne bile bakma,etrafa bakarken konuş.
Kıymet hani oralar serindi nolduuuu :KK52:

dayanamıyorum maili size atıyorum henüz taslak daha yazacaklarım var ayrıca cümleleri de düzelticem bu hırsla yazıldı
sana bu maili yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama söyliyeceklerimi ayna karşısında söyleyip durmanın bana bi faydası olmadığını farkettim bugüne kadar yaptığın söylediğin herşey benimle yaptığın son ayrılık konuşması bugüne kadar beni sevmemiş olduğun gerçeğini yüzüme vurdu aslında dışardan bakan herkes biliyormuş da ben göremiyormuşum yazık...
en son yazdığın mesajda nasıl bir halet-i ruhiye içerisindeydin bilemiyorum ama benim o mesajı yazabilmem için karşımdakinden gerçekten nefret ediyor olmam ve ciddi derecede gurursuz olduğunu düşünmem lazım beni bu hale sen mi getirdin yoksa kendi kendimi mi küçülttüm gözünde hala bilemiyorum artık bir anlamı da yok çünkü bunları haketmiyorum saygı görmeyi hakediyorum.
mesajıda ben yalan söylemem demişsin hemen ardından gelen mesajda ise haklısın bu iş çoktan bitmişti yazmışsın halbuki önceki kavgalarımızn sonunda hala beni sevdiğini söyliyebilecek kadar yalancısın içinde ne zaman bitti bilemem çünkü bana sorarsan hiç başlamadı demek gayet güzel rol yapabilmişsin. konuşmanda yaptığımız tek sosyal aktivite evde mecbur olduğumuz için film izlemek dedin de yanlış hatırlamıyorsam ikimize ait zamanları hep ben yaratmaya çalıştım ikincisinde bebeği antakyada bırakıp geldim sen ve ben işeyler yapalım diye sense mağzayı bulamadığım için bana küfredecektin evde yüzüme bakmadın tüm bunlar olurken benden sürekli güleryüz bekledin.
Bana haticeyi takma diyorsun mesele hatice ayşe fatma değil senin durum karşısında gösterdiğin tavır beni bu kadar rahat ezebilmiş olman birgün haticeyle ilgili gelip omzuma yaslandı ağlıyordu senden korkuma uzaklaştım normalde ben sarılır koklaya koklaya teselli ederdim dedin ve geçen sene dedem öldüğünde yukarı çkıp bana haberi verdin ben ağladım ve sen sadece bekleniyordu ben çıkıyorum dedin çekip gittin...
sana evle ilgili ve diğer her konuda güvenmemi beklerken bana ailene ev konusunu nasıl anlattın diye sordun seni kötüleyip kötülemediğimi merak ettin yani sen aynı güveni bana göstermedin annene gidip ben esin beni terketmez sanıyordum daha önce babası gelinlikle çıkan kefenle girer demiş esin bu sefer gidip ayılıp bayılmış babası da boşan o zaman deyince çekip gitti diyebildin benim için böyle şeyler düşünüp bu sözleri sarfedebildin bu evliliğin gayet saygılı bitmesini istiyorsun anlıyorum bende öyle ama bunları sana söylemeden seninle ilgili ne düşündüğümü bilmeden gitmeni istemedim bütün bunlar en klasik tabirle buzdağının görünen yüzü son zamanlardan aklımda kalanlar evliliğimizden akımda ve içimde sadece acı kaldı mutlu günlerimiz diye bişey hatırlamıyorum çok yazık...bana söylediğin herşeyin yaşaığım 3 yılın koca bir yalan olduğunu düşünmeye başladım zira benim olan herşey ikimizin diyen sen senden harçlık almamada sorun olmadığını söyliyen sen evde hakkın mı var diyebildin ben borçla harçla ödedim dedin de o borcu öderken evde bana ödettiğin diyeti es geçtin.tahminimce bu maile cevap vermiyeceksin zira bu iş bi an önce en temiz haliyle bitsin bende bekar günlerime döneyim diye uzatmak istemiyeceksin önemi yok monolog amaçlı yazılmış bir metin zaten muhakkak ki benim de hatalarım seni zorlayan huylarım olmuştur ki annem bu konuda sana liste yapabilir ama bunların hiçbiri senin şahsını gururrunu zedeleyen kişiliğine hakaret olabilecek şeyler değil birbirini seven iki insan arasında çözülmeyecek tolore edielemeyecek şeyler değl dedim ya birbirini seven iki insan...

Esinnnn yazma,anlamaz,hala peşinde olduğunu sanar, ben olsam sadece selam verir geçerim öyle bi adama ,ayak üstü sohbeti bile uzatmam,hatta konuşmak zorunda olduğun zamanlarda yüzüne bile bakma,etrafa bakarken konuş.
Kıymet hani oralar serindi nolduuuu :KK52:

Kutuplara taşınmaya karar verdim!!!:KK53:

X