- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.001
dün e -bbk te dalin sıvı deterjan 5 tl idi bilginize hala kullanmak isteyen varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gülşan yorum yapamıyorum çünkü üyelik istiyo ben aslında üyeim ama şifre falan neydi hiç hatırlamıyorum
Aylin almadım valla bişi ama bende alışverişlerde gecikme olunca orda bi iletişim telefonları oluyo arıyıp çemkiriyorum
soru esere bi mail yazdım bööle söyliyemediğim herşeyi yazdım içimi döktüm soğudum soktum çıkardım ama göndermedim göndereyim mi ama çok istiyorum göndermeyi onu bööle zavallı gibi gördüğümü bilsin istiyorum
ayşegül bende onun pazarlığını yapıyordum içimden, Allahım nolur affet tutamazsam, haftasonları tutsam sadece diyorum kendime bi nescafe söyledim uyanabilmek için çok sıcak ve uykum var
gülşan yorum yapamıyorum çünkü üyelik istiyo ben aslında üyeim ama şifre falan neydi hiç hatırlamıyorum
Aylin almadım valla bişi ama bende alışverişlerde gecikme olunca orda bi iletişim telefonları oluyo arıyıp çemkiriyorum
soru esere bi mail yazdım bööle söyliyemediğim herşeyi yazdım içimi döktüm soğudum soktum çıkardım ama göndermedim göndereyim mi ama çok istiyorum göndermeyi onu bööle zavallı gibi gördüğümü bilsin istiyorum
Saçmalama, sakın haa, asaletini koru, boşanma öncesi yapma böyle şeyler, mahkemeden sonra yüzüne söylersin-birde tükürür geçer gidersin, boşanma davaları nasıl oluyor bilmiyorum, siz anlaşmalı boşanacaksınız belki ama olur ya yazdıklarını delil sayarlar falan, ben korkarım öyle şeylerden..
İkisi de güzelmiş. Fiyatları da uygun. İkisini de alıver. Baktın olmadı iade edersin...
slm herkese cok asırı mı sıcak oldu bu seferde ya soğuk derken müthiş bunaldım ki güneş görmüyo benm büro ... 2 yıldır oruç tutmayan biri olarak ramazanda ne yapacam bilmiyorum aslında hala emziriyorum tutmasammı ki :)))
Ben de 2 yıldır oruç tutamıyorum. Bu yıl kafaya koydum tutmayı inşallah Allah kolay geçirir...ayşegül bende onun pazarlığını yapıyordum içimden, Allahım nolur affet tutamazsam, haftasonları tutsam sadece diyorum kendime bi nescafe söyledim uyanabilmek için çok sıcak ve uykum var
sizin oralar daha sıcak regl olmayı bekliyorum 2 gün gecti (korkulacak bi durum yok hep gecikiyo) pazar falan olurmuyumki töbe töbeee :)))
ayşegül kopardın beni aksi gibi bende reglim şuan ve pazara kadar biter tahminim
esin sakın yollama, mesajı yaz yaz içini soğut rahatlarsın ama yollama, çok istiyosan yazdıklarını bana yollayabilirsin canım
Eki Görüntüle 231886 Eki Görüntüle 231887 esincim bunlardan hangisi güzel diye sormuştum ama ikisinide beğendim ben sadece bedeni hakkında tereddütlerim var
Esinnnn yazma,anlamaz,hala peşinde olduğunu sanar, ben olsam sadece selam verir geçerim öyle bi adama ,ayak üstü sohbeti bile uzatmam,hatta konuşmak zorunda olduğun zamanlarda yüzüne bile bakma,etrafa bakarken konuş.
Kıymet hani oralar serindi nolduuuu