2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esin Yasemine % bi milyon katılıyorum.
Şu an geçirdiğin dönem de normal ama hepsi geçecek inan bana, ayrıca eğer H. ile aralarında bişey varsa da sadece acırım o kıza,allahından bulmuş daha ne istiyosun :KK37:

TMM HAKLISINIZ AMA BELİRTMEDEN EDEMİCEM BENİ EN ÇOK KUDURTAN ŞEYLERDEN BİRİ KIZA BANA İLK ZAMANLARIMIZDA DAVRANDIĞI GİBİ DAVRANIYOR OLMASI

neyse siz kesinlikle haklısınız şu bir ayda bitsin gideyim herşey bambaşka olacak

merhaba adın nedir, mart annesimisin:KK16: ben gülşan:) mert adında bi oğlum var son aylarda bırak kilo almayı kilo veriyo devamlı:KK1:
şuan tahminen 13 kg civarı, 86-87 cm boyu var, ama sen bizim oğlanla kıyaslama doğduğundan beri maaşallah boyu kilosu yaşından öncen gidiyo onun, son zamanlarda ameliyatlar falan derken biraz normale döndü kilosu falan:nazar: ben merte bugün için tavuklu patatesli bezelye yaptım, tarif olarak şöyle anlatayım, bir küçük kuru soğan, bir diş sarımsak ,bir tatlı kaşığı salça, bir patates küp doğranmış,bir avuç bezelye, bir parça tavuk göğüs azcık tuz ve su koyup kaynattım yani hepsini haşladım. blendırdan geçirilip merte yedirilecek inşallah bugün. ben ayrıca yemek yapmıyorum merte zaten, onunda yiyebileceği yemekler yapıyorum kendimize. arada uydurmasyon yemekler yapabilirsin bence kasma kendini:KK1:

Merhabalar yanıtın için teşekkürler gulsan adım Zeynep Mart annesiyim bende sizler gibi benim oğlumda biraztoplu doğdu oda suan yaşıtlarından onde 13.500 civarı ama daha cok boya gidiyor bu ara tarif icinde saol pisik kremlerinden bahsetmiş sınız suan oğlum sıcaktan isilik oldu özellikle yüzü nasıl geçirebilirim bir bilginiz varmi bir tavsiyesi olan klasik pisik kreminin faydası olurmu

Merhabalar yanıtın için teşekkürler gulsan adım Zeynep Mart annesiyim bende sizler gibi benim oğlumda biraztoplu doğdu oda suan yaşıtlarından onde 13.500 civarı ama daha cok boya gidiyor bu ara tarif icinde saol pisik kremlerinden bahsetmiş sınız suan oğlum sıcaktan isilik oldu özellikle yüzü nasıl geçirebilirim bir bilginiz varmi bir tavsiyesi olan klasik pisik kreminin faydası olurmu

Merhaba Zeynep, maşallah oğluşuna, kilosu gayet güzel, benim kızım 3 hafta erken doğdu ve 2900 gr. dı doğduğunda, şu an 11600 gr. 82 cm. de boyu var.
İsilik için bol bol yıkamalısın, terledikçe yıka, sık sık duş aldır, pişik kremini yüzüne sürme bence..
Değişik yemek tarifleri arıyorsun sanırım, bende genelde uydurmaca yemek yapanlardanım, birbirinin yanına yakışan sebzeleri katar çorba yaparım, genelde evde pişen yemeklerden yediriyoruz biz, zaten havalar sıcak, pek bişey yemek istemiyorlar bu aralar, zeytinyağlıları dene, taze fasülye, bamya v.b. gibi, domates çorbası yap mesela, soğuk çorbaya bayılıyor bu aralar benim kızım, yarma ile yapılan hani, ayran aşı da deniyor bazı bölgelerde..

ben yemeklerini bile soğuk veriyorum çorba falan vermiyorum bu sıcakta benimkinin boyu en son 86 cm idi şu an bilemiyorum boy attı gibi sabah kilosuna baktım 12 geldi ama çok kımıldadı yarım kil eksik yarım kilo fazla işte
isilik için imkan varsa deniz birebir imkan yoksada eczanelerde isilik kremleri satılıyor denedim pek işe yaramıyorsada kaşıntısını alıyor

AYLİN yumurtaya ara vereyim önce batım iyleşmedi tavuğa da ara veririm doğrusunu isterseniz en çok tavuğu seerek yiyo diye sık yediriyorum

Merhaba Zeynep, maşallah oğluşuna, kilosu gayet güzel, benim kızım 3 hafta erken doğdu ve 2900 gr. dı doğduğunda, şu an 11600 gr. 82 cm. de boyu var.
İsilik için bol bol yıkamalısın, terledikçe yıka, sık sık duş aldır, pişik kremini yüzüne sürme bence..
Değişik yemek tarifleri arıyorsun sanırım, bende genelde uydurmaca yemek yapanlardanım, birbirinin yanına yakışan sebzeleri katar çorba yaparım, genelde evde pişen yemeklerden yediriyoruz biz, zaten havalar sıcak, pek bişey yemek istemiyorlar bu aralar, zeytinyağlıları dene, taze fasülye, bamya v.b. gibi, domates çorbası yap mesela, soğuk çorbaya bayılıyor bu aralar benim kızım, yarma ile yapılan hani, ayran aşı da deniyor bazı bölgelerde..

merhabalar
evet sık sık yıkamaya çalışıyorum zaten çok seviyor ama kaşındığı için geçme süresini hızlandıracak bir krem araştırım ama doktorumuzda gerek olmadığını söyledi
genelde sebzelerle bende uydurmaya çalışıyorum ama bazen tıkandığım oluyor özellikle kahvaltıda faklılıklar arıyorum sürekli senin meleğinede maşallah kilosu güzel erken doğmasına ragmen güzel bakılmış.

zeynep ben isilik olan yerede hame-tan sürüyorum gece yatarken sürersen sabaha geçiyo, geçenlerde göğüs altım yani göbeğimin üstü isilik olmuştu çok sızlıyodu, yatarken mertin ha-mateninden sürdüm sabaha geçmişti:KK53:

Pudra rengi güzelmiş ama herşeyle giyemezsin o yüzden herşeye uyar diye bende siyah diyorum, ama yok pudra rengini uydurur giyerim, ona uygun kıyafetlerim var diyorsan onu al..

aylin hepiciği buradadan alıncada en az 7 gün tedarik sürecinde diyo, 10 gün sonra geliyo, normal yani, ama iletişim bölümünden mail atabilirsin canım nerde kaldı bizim emanetler diye:KK1:

slm herkese :KK66: cok asırı mı sıcak oldu bu seferde ya soğuk derken müthiş bunaldım ki güneş görmüyo benm büro ... 2 yıldır oruç tutmayan biri olarak ramazanda ne yapacam bilmiyorum aslında hala emziriyorum tutmasammı ki :)))

pudra rengi daha çok içime sindi ama 40 beden bana olurmu acaba, bazen 40 küçük oluyoda ondan kararsız kaldım:26: olacağını bilsem ikisinide alacam ama:KK53:

ya çok alakasız bir şey soracağım yasemincim sen bu st peter.sburgu beğendin mi? tavsiye eder misin?

Benim çok ilgimi çekmedi açıkçası, tarihi yerlerini geziyorsun bitiyor, onun dışında bir numara yok, nehirde bir gezinti, göl kenarında park-bahçe, bey.az ge.ce.lere de aldanmayın, uykusuzluktan başka bişey değil :)) Birde ben bebekle gittiğim için fazla gezemedim, ama kardeşimden dolayı bildiğim kadarıyla başka da bişey yok..
Fırsatını bulabilseydim mos.ko.va daki kız.ıl mey.danı gezmeye giderdim, bebekle zor olacağı için hiç denemedim bile..

gülşan yorum yapamıyorum çünkü üyelik istiyo ben aslında üyeim ama şifre falan neydi hiç hatırlamıyorum

Aylin almadım valla bişi ama bende alışverişlerde gecikme olunca orda bi iletişim telefonları oluyo arıyıp çemkiriyorum

soru esere bi mail yazdım bööle söyliyemediğim herşeyi yazdım içimi döktüm soğudum soktum çıkardım ama göndermedim göndereyim mi ama çok istiyorum göndermeyi onu bööle zavallı gibi gördüğümü bilsin istiyorum

X